Lancome Hypnose Precious cells

Sain joku aika sitten töistä testattavakseni Lancomen uusimman ihmetyksen, eli Hypnose Precious Cells mascaran.

Mascaran mainoskasvona toimii upeasilmäinen ja viehkeä Julia Roberts jonka ripsirivistöt näyttävät kuvassa kieltämättä kerrassaan upeilta.

(Julialla on kyllä muuten aivan uskomattoman kaunis hymy silloin, kun hänen hampaansakin näkyvät, mutta hampaattomassa hymyssä aamorinkaaren olemattomuus hieman häiritsee minua. Toisaalta olen todella iloinen, että edes tämä persoonallisen kaunis yksityiskohta on jätetty muokkaamatta kuvassa.)

Tuuheaa, runsasta, pitkää ja tarkasti eroteltua. Ottaisin sellaiset ripsirivistöt myös itselleni, kiitos.

Hypnose Precious Cellsin harja on hieman selkeämpi kuin perus Hypnosen ja kolmesta eri Hypnose-mascarasta tämä onkin se erottelevin ja vähiten tuuheuttava. Tämä kuitenkin tuuheuttaa mielestäni selkeästi enemmän kuin esimerkiksi Lancomen L’extreme.

Pohjustuksena kokeilulle esittelen jälleen kerran omat hentoiset ripseni, jotka eivät vahingossakaan taivu mihinkään suuntaan.

Ripsien tyvetkin ovat osaksi vaaleat, minkä vuoksi näyttää, että esimerkiksi kuvassa vasemmalla näkyvän silmän rajaukset leijailisivat kaukana ripsirajasta.

Toisaalta ripsissäni on kuitenkin ihan kivasti pituutta (varsinkin keskellä), mutta se ei vaan oikein tule normaalisti esiin.

Tässä ripset vielä taivutettuina ja ilman mascaraa.

Edestä katsottuna tämä ei ole ihan niin vakuuttava kuin muista kulmista, mutta ihan vakuuttava silti. Ongelmanani kun on, etteivät nämä vesiliukoiset ripsivärit oikein jaksa pitää taivutuksia ripsissäni. Alaripsiin harja on myös hieman liian kömpelö ja tekee vähän turhan paljon näyttävyyttä.

Tavallista Hypnosea pystyy jälkikäteen lisäämään ripsiin, jos vaikkapa tahtoisikin illaksi näyttävämmät ripset kuin päivällä. Kuten ei Hypnose Dramaakaan, ei myöskään tätä ole tehty sellaiseksi, että tätä voisi jälkikäteen lisätä. (Tai jos yrittääkin lisätä ja onnistuu lisäämään, varisee se helposti pois.)

Itse mascara kyllä pysyi ripsissäni hyvin, kun olin sen aamulla yhdellä kerralla levittänyt (nuo alla olevat pienet söhryt syntyivät mascaraa alaripsiin sohiessa).

Voi luoja, saisin tällä varmasti aivan upeat ripset, mikäli ripseni eivät vain olisi näin pirun hennot. Tämä nimittäin poimi loistavasti yksittäiset ripset ja antoi niille pituutta ja erottelua todella kauniisti.

En tarkoituksella näyttänyt ripsilleni yhtään ripsikampaa, sillä halusin näyttää, mihin itse mascara kykenee.

Mascaran nimen ”precious cells” -osa tulee mm. sen sisältävästä Lash Tensifieriksi nimetystä yhdisteestä, jonka luvataan pidentävän ripsen elinkaarta ja pidentävän aikaa, jona ripsi kasvaa. Mainoksessa mainittu ”näkyvä ripsien vahvistus” viittaa kuitenkin 101 naisella tehtyyn itsearviointiin neljän viikon käytön jälkeen, eli ei mihinkään virallisiin tutkimustuloksiin. (”Ensimmäinen näkyvästi vahvistava mascara Lancomelta.*”)

Itse en ota kantaa mihinkään muuhun kuin siihen, mitä mascara näyttää ripsille välittömästi laiton jälkeen tekevän.

Tykkään tämän pidentävästä efektistä kovasti. Harja oli näppärän kokoinen ja sillä oli helppo työskennellä jokapuolella yläripsiä. Alaripsissä se tosin oli jo hieman kömpelö.

Tämä tuuheutti ihan kivasti, mutta jotta tästä voisi tulla suosikkini, täytyisi tämän tuuheuttaa selkeästi enemmän. Melko siistiä ja tasaista jälkeä tämä kyllä ripsiin tekeekin ja juuri sellaista HD-efektiä (high definition, teräväpiirto) minä toivonkin mascaralta. (Yksi tuuheuttava teräväpiirtomascara, kiitos!)

Plussaa minun makuuni ollevasta koostumuksesta: ei liian löysä ja vetinen (kuten esimerkiksi Fiberwig tai Lorealin Telescopic), muttei liian kuivakkakaan (kuten esimerkiksi Lancomen Virtuose, jonka Black Carat -versio tosin tuntuu hieman paremmalta). Katsotaan, kauanko massa pysyy tällaisena.

Käytän tämän mielelläni loppuun, mutta omaa henkilökohtaista suosikkiani tästä ei silti tullut. Mielelläni kuitenkin myyn tätä niille, jotka tahtovat mascarastaan noin 33 euroa maksaa.

(Ja niin, mitä tulee siihen Lancomen lupaukseen, että tämän mascaran avulla ripsien irtoaminen meikinpoiston yhteydessä vähenisi, niin kyllä minä ennemminkin vaihtaisin silmämeikinpoistotottumuksiani kuin mascaraani, mikäli moinen on ongelmana…)

Kokemuksia tästä tai muista Lancomen mascaroista?

PS. Pääsin torstaina taas pitkästä aikaa töihin sairaslomani loputtua ja murtuneen ranteeni palattua suurinpiirtein työkuntoiseksi. Täytyy sanoa, että muistin jälleen, kuinka paljon rakastankaan työtäni. Töihin oli tullut vaikka mitä uutuuksia ja purkittelinkin kotiin kokeiltaviksi vaikka mitä kivaa ja sain taas huomata asiakaspalvelun olevan todellakin sitä, mitä eniten tykkään tehdä.

Oli mukava huomata, miten paljon hyödyllisiä juttuja asiakaspalveluun liittyen olen kommenteistanne saanut irti ja kuinka paljon blogini pitäminen ja teidän kysymyksenne ja kommenttine ovat auttaneet minua työssäni. Kiitos siis teille, ihanat lukijat, kommentoijat ja kyselijät! Ilman teitä ja blogiani työni olisi huomattavasti haastavempaa ja minäkin olisin asiakaspalvelijana varmasti erilainen. Kyselette täällä usein sellaisia juttuja, joita kukaan ei välttämättä ole minulta vielä töissä kysynyt ja kun selvitän asian teitä varten, hyödyn siitä lähes poikkeuksetta jossakin vaiheessa omassa työssäni. Muistakaa siis kysellä ahkerasti jatkossakin!

Kommentit (30)
 1. Moi 🙂
  Asia ei koske tätä mascaraa eikä mulla oikeastaan ole mitään kysyttävää, mutta kun joskus olet Ole Henrikseniä mainostanut täällä, niin voisin infota että kun Helsingin Stockalta ilmeisesti OH:n myynti on loppunut, niin ainakin Helsingin Sokoksella on hyvä valikoima nykyään Olen tuotteita 🙂
  (Olipas mega-lause 🙂

 2. Kas, kello on jo niin paljon, että täällä on kokonaan uusi postaus. Jatkan siis meikkiväripohdintaani täällä. Nyt kun olen taas meikkivoidepuuterini kanssa samassa huoneessa niin tosiaan kyseessä on just se tuote minkä linkkasin, tai ainakin nimi on juuri tuo. 🙂 Ja sinä erittäin ammattitaitoisena kosmetiikkamyyjänä huomasit senkin, ettei sitä ole ostettu Suomesta! Sä olet oikeasti ihan uskomaton! Mä en tosiaankaan omista enempää kuin yhtä meikkivoidepuuteria (vai mikä tuo nimeltään onkaan) että ei ole nyt mitään muuta tuotetta antaa sävyehdotukseksi. 🙁

  Palataan siis alkuperäiseen kysymykseen. Jos minulle sopii kolmanneksi vaalein meikkivoidepuuterisävy niin kumpihan BareMineralsin starttipaketti olisi parempi, light vaiko medium.

  Jep, kosmetiikan osto ei ole lainkaan minua varten ja jos en sitä tänään alennuksella tilaa niin jää taatusti hankkimatta, että auta nyt naista mäessä ja heitä arvio! Jos menee pieleen niin mä saan sitten hyvät siveltimet ja osaan hankkia vaaleamman tai tummemman värin tilalle, ei se niin vaarallista ole!

  Ikuisesti kiitollinen tumpelolukijasi.

  ILOISTA VAPPUA VIRVELLE JA KAIKILLE LUKIJOILLE!!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *