Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lancome Hypnose Precious cells

Sain joku aika sitten töistä testattavakseni Lancomen uusimman ihmetyksen, eli Hypnose Precious Cells mascaran.

Mascaran mainoskasvona toimii upeasilmäinen ja viehkeä Julia Roberts jonka ripsirivistöt näyttävät kuvassa kieltämättä kerrassaan upeilta.

(Julialla on kyllä muuten aivan uskomattoman kaunis hymy silloin, kun hänen hampaansakin näkyvät, mutta hampaattomassa hymyssä aamorinkaaren olemattomuus hieman häiritsee minua. Toisaalta olen todella iloinen, että edes tämä persoonallisen kaunis yksityiskohta on jätetty muokkaamatta kuvassa.)

Tuuheaa, runsasta, pitkää ja tarkasti eroteltua. Ottaisin sellaiset ripsirivistöt myös itselleni, kiitos.

Hypnose Precious Cellsin harja on hieman selkeämpi kuin perus Hypnosen ja kolmesta eri Hypnose-mascarasta tämä onkin se erottelevin ja vähiten tuuheuttava. Tämä kuitenkin tuuheuttaa mielestäni selkeästi enemmän kuin esimerkiksi Lancomen L’extreme.

Pohjustuksena kokeilulle esittelen jälleen kerran omat hentoiset ripseni, jotka eivät vahingossakaan taivu mihinkään suuntaan.

Ripsien tyvetkin ovat osaksi vaaleat, minkä vuoksi näyttää, että esimerkiksi kuvassa vasemmalla näkyvän silmän rajaukset leijailisivat kaukana ripsirajasta.

Toisaalta ripsissäni on kuitenkin ihan kivasti pituutta (varsinkin keskellä), mutta se ei vaan oikein tule normaalisti esiin.

Tässä ripset vielä taivutettuina ja ilman mascaraa.

Edestä katsottuna tämä ei ole ihan niin vakuuttava kuin muista kulmista, mutta ihan vakuuttava silti. Ongelmanani kun on, etteivät nämä vesiliukoiset ripsivärit oikein jaksa pitää taivutuksia ripsissäni. Alaripsiin harja on myös hieman liian kömpelö ja tekee vähän turhan paljon näyttävyyttä.

Tavallista Hypnosea pystyy jälkikäteen lisäämään ripsiin, jos vaikkapa tahtoisikin illaksi näyttävämmät ripset kuin päivällä. Kuten ei Hypnose Dramaakaan, ei myöskään tätä ole tehty sellaiseksi, että tätä voisi jälkikäteen lisätä. (Tai jos yrittääkin lisätä ja onnistuu lisäämään, varisee se helposti pois.)

Itse mascara kyllä pysyi ripsissäni hyvin, kun olin sen aamulla yhdellä kerralla levittänyt (nuo alla olevat pienet söhryt syntyivät mascaraa alaripsiin sohiessa).

Voi luoja, saisin tällä varmasti aivan upeat ripset, mikäli ripseni eivät vain olisi näin pirun hennot. Tämä nimittäin poimi loistavasti yksittäiset ripset ja antoi niille pituutta ja erottelua todella kauniisti.

En tarkoituksella näyttänyt ripsilleni yhtään ripsikampaa, sillä halusin näyttää, mihin itse mascara kykenee.

Mascaran nimen ”precious cells” -osa tulee mm. sen sisältävästä Lash Tensifieriksi nimetystä yhdisteestä, jonka luvataan pidentävän ripsen elinkaarta ja pidentävän aikaa, jona ripsi kasvaa. Mainoksessa mainittu ”näkyvä ripsien vahvistus” viittaa kuitenkin 101 naisella tehtyyn itsearviointiin neljän viikon käytön jälkeen, eli ei mihinkään virallisiin tutkimustuloksiin. (”Ensimmäinen näkyvästi vahvistava mascara Lancomelta.*”)

Itse en ota kantaa mihinkään muuhun kuin siihen, mitä mascara näyttää ripsille välittömästi laiton jälkeen tekevän.

Tykkään tämän pidentävästä efektistä kovasti. Harja oli näppärän kokoinen ja sillä oli helppo työskennellä jokapuolella yläripsiä. Alaripsissä se tosin oli jo hieman kömpelö.

Tämä tuuheutti ihan kivasti, mutta jotta tästä voisi tulla suosikkini, täytyisi tämän tuuheuttaa selkeästi enemmän. Melko siistiä ja tasaista jälkeä tämä kyllä ripsiin tekeekin ja juuri sellaista HD-efektiä (high definition, teräväpiirto) minä toivonkin mascaralta. (Yksi tuuheuttava teräväpiirtomascara, kiitos!)

Plussaa minun makuuni ollevasta koostumuksesta: ei liian löysä ja vetinen (kuten esimerkiksi Fiberwig tai Lorealin Telescopic), muttei liian kuivakkakaan (kuten esimerkiksi Lancomen Virtuose, jonka Black Carat -versio tosin tuntuu hieman paremmalta). Katsotaan, kauanko massa pysyy tällaisena.

Käytän tämän mielelläni loppuun, mutta omaa henkilökohtaista suosikkiani tästä ei silti tullut. Mielelläni kuitenkin myyn tätä niille, jotka tahtovat mascarastaan noin 33 euroa maksaa.

(Ja niin, mitä tulee siihen Lancomen lupaukseen, että tämän mascaran avulla ripsien irtoaminen meikinpoiston yhteydessä vähenisi, niin kyllä minä ennemminkin vaihtaisin silmämeikinpoistotottumuksiani kuin mascaraani, mikäli moinen on ongelmana…)

Kokemuksia tästä tai muista Lancomen mascaroista?

PS. Pääsin torstaina taas pitkästä aikaa töihin sairaslomani loputtua ja murtuneen ranteeni palattua suurinpiirtein työkuntoiseksi. Täytyy sanoa, että muistin jälleen, kuinka paljon rakastankaan työtäni. Töihin oli tullut vaikka mitä uutuuksia ja purkittelinkin kotiin kokeiltaviksi vaikka mitä kivaa ja sain taas huomata asiakaspalvelun olevan todellakin sitä, mitä eniten tykkään tehdä.

Oli mukava huomata, miten paljon hyödyllisiä juttuja asiakaspalveluun liittyen olen kommenteistanne saanut irti ja kuinka paljon blogini pitäminen ja teidän kysymyksenne ja kommenttine ovat auttaneet minua työssäni. Kiitos siis teille, ihanat lukijat, kommentoijat ja kyselijät! Ilman teitä ja blogiani työni olisi huomattavasti haastavempaa ja minäkin olisin asiakaspalvelijana varmasti erilainen. Kyselette täällä usein sellaisia juttuja, joita kukaan ei välttämättä ole minulta vielä töissä kysynyt ja kun selvitän asian teitä varten, hyödyn siitä lähes poikkeuksetta jossakin vaiheessa omassa työssäni. Muistakaa siis kysellä ahkerasti jatkossakin!

Kommentit (30)

 1. Anonyymi

  Kiitos Virve! Vaikkakin oli hauska huomata, että tämä "ei-niin-kosmetiikkafriikki" onnistui sekoittamaan ripsarit… En tietenkään käytä L'extremeä vaan Definicilsiä! Yritin vielä tässä analysoida että kumpaa oikeastaan haen, pituutta vai tuuheutta, ja sanoisin etten niinkään kumpaakaan – tärkeintä ripsivärissä on se ettei se "takkuunnuta" ripsiäni. Definicils on aina onnistunut erottelemaan ripset, mutta tosiaan ainakin itsestäni tuntuu että reilun kk:n käytön jälkeen teho heikkenee, ja viimeistään 2 kk:n kohdalla ripsari on varmasti roskiskamaa – ehkä tämä käyttöaika on kuitenkin ihan luonnollinen, ottaen huomioon että käytän vain yhtä maskaraa kerrallaan ja meikkaan jos en joka aamu, ainakin kuudesti viikossa 😉

  Ripsiäni ei tosiaankaan ole liikaa, eli tuuheus ei sinänsä olisi pahitteeksi. Mutta ehkä tuo FEE on kuitenkin parempi, omat ripseni kun ovat suht hennot ja päistä vaaleat, ja jos ei muuta niin efektiä tähän olisi kiva saada.

  Muuten en tiedä saako täällä toivoa postausaiheita mutta nöyränä kuitenkin esitän muutaman: jos et ole vielä postannut valokynistä ja peiteaineista (varsinkin tummille silmänalusille), tällainen postaus olisi kiva 🙂 Myös hiusten laittamiseen (esim. miten hiukset tuuheammiksi tai lämpösuojien ja muotoilunesteiden käyttö) liittyviä juttuja olisi kiva lukea. Varsinkin "marketti"- ja ammattilaistuotesarjojen vertailu on tosi mielenkiintoista, tykkään paljon lukea sun kokemuksista – sitä kun usein pelkää ostaa edullisempaa, jotenkin laadun yhdistää hintaan vaikka todellisuus on usein toinen…

  Kivaa kevättä sinne, ja kiitoksia vielä vinkeistä. Tänään tuli taas yksi uusi hyvä eteen, asun itse ulkomailla ja en ole ajatellut kokeilevani Sephoran siveltimiä, mutta nyt pitänee mennä lähi-Sephoraan ostoksille! 🙂

 2. Nimetön

  Anonyymi: Heh, huomasin keksineeni Lash Extension Effectille ihan oman lyhenteen näköjään: FEE. LEE siis piti sanoa. 🙂
  LEE:stä tosiaan varmasti tykkäät enemmän, vaikkakin FLE on yhdellä kerroksella aika sama kuin LEE ja useammalla antaa sitten lisää efektiä.
  Pidän juttutoiveet mielessä. Nämä postaukset kannattaa kuitenkin vilkaista tuuheutuksen toivossa:
  http://ostolakossa.blogspot.com/search/label/Bj%C3%B6rn%20Ax%C3%A9n
  (Tämä muuttaa Björn Axenin tuollaiseksi sotkuksi, jos ei tuolla linkillä toimi, niin kurkkaa Björn Axen -tunniste.)
  Valokynistä ja peiteaineistakin löytyy jonkun verran juttua, mutta jos tulee jotain uutta mieleen, niin postaan kyllä. 🙂

  Ja pakko sanoa, että olen niin kateellinen sinulle, mikäli sinulla on mahdollisuus noin vaan piipahtaa Sephorassa. 😉

 3. Anonyymi

  Yhtään asiaan liittymättä tulin kysymään että kuinka usein uskaltaa käyttää syväpuhdistavaa naamiota? 😀 Entä kosteuttavaa? Oli pakko ostaa itsekin se Herbinan marjaspa naamio,nam :p Ostin sen kosteusvoiteen heti silloin ku ne tuli markkinoille(muistaakseni 2-3 vuotta sitten) ja rakastuin siihen silloin,nykyään se on mielestäni hieman liian rasvainen omalle iholle :/
  Ai niin ja oletko koskaan kokeillut Avonin tai Oriflamen tuotteita ja mitä mieltä olet niistä? Itsellä tällä hetkellä käytössä Avonin vartalojogurtteja,mansikkasuihkugeeli ja sellainen ihana mansikkasuihke,rakkautta!:)

 4. Nimetön

  Anonyymi: Naamioiden käyttötiheys riippuu ihan ihotyypistä. Kosteuttavaa naamiota voi käyttää vaikka joka päivä, mutta yleensä pari kertaa viikossa riittää. Puhdistava naamio voi olla kuivattava, joten 1-2 kertaa viikossa ihon rasvaisuudesta riippuen on hyvä käyttötahti.
  Enole ennen Avonia tai Oriflamea kokeillut, mutta nyt minulla on itseasiassa juuri pieni projekti menoss Avon-näytteiden kanssa. 😉

 5. Anonyymi

  Moi!
  Neuvo rakas meikkifriikki hyvä risiväri kaiken kokeneelle täti-ihmiselle! Kaikki Lancomet läpikäyty – tai siis käytetty kaikkia Lancomeja viimeiset 40 vuotta. Kaikista muista merkeistä puhumattakaan. Halpikset ovat tosin jääneet marketiin. Nyt menossa Lancomen Oscillation, mutta ei-vedenkestävänä liimaa ripset yhteen ja kun yrittää erotella kammalla, niin menevät piikkisuoriksi. Silmät kyllä vetistävät päivän mittaan, mutta väri ei kylläkään sotkeudu. Haluaisin ennenkaikkea erottelevaa, pidentävää ja tuuhentavaa (vaikea yhdsitelmä)vaikka sen ei-vedenkestävyyden kustannuksella. Myöskään paakkuja en halua. Mikä avuksi? Hinnalla ei väliä mutta harja ei saisi olla jättikokoa kun tuo näkökin alkaa pikkuhiljaa heiketä, eikä meikkilaseista ollut apua ainakaan minulle. Joku saa ne, jos haluaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *