Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Testissä Lancôme Monsieur Big Mascara

*Sis. mainoslinkin

Rakastan kokeilla uusia ripsivärejä ja erityisesti tiettyjen kosmetiikkamerkkien uutuusripsivärien testailu on aina jännittävää. Yksi tällainen merkki on Definicilsin ja Hypnôsen kaltaisista kulttimaineisista ripsiväreistään tunnettu Lancôme, jonka jokainen uusi ripsiväri kerää automaattisesti huomion.

 Lancome Monsieur Big Mascara Kokemuksia

Lancômen uusin ripsivärilanseeraus on keväällä myyntiin tullut Monsieur Big Mascara, joka erosi minusta nimensä ja koko tyylinsä puolesta täysin tyylikkäällä ranskattaren imagolla itseään eteenpäin luotsanneesta Lancômesta ja yrittää ilmeisesti nostaa kiinnostusta merkkiin myös nuorempien kuluttajien keskuudessa. Ideana on, että kun tapaat Monsieur Bigin, voit unohtaa kaikki muut.

Ostin ripsiväristä kokeiluun kätevän minikoon, jonka kanssa siihen oli helppoa tehdä tuttavuutta ilman tarvetta vakavampaan sitoutumiseen.

 Lancome Monsieur Big Mascara Kokemuksia

Monsieur Big Mascara lupaa ripaille runsasta tuuheutta yhdistämällä intensiivisen mustan sävyn, pitkäkestoista lopputulosta tuovat  polymeerit ja volyymia antavat vahat. Ripsivärissä on minun silmääni hieman suttuiselta näyttävä harja, mutta sen ulkonäölle on selitys: se nappaa itseensä runsaasti massaa ja antaa ripsille sen ansiosta hetkessä näyttävyyttä.

Lancome Monsieur Big

Annan suuren plussan sille, että sekä tuotepakkauksessa että Lancômen sivuilla oli kerrankin käytetty realistisia kuvia, jotka näyttävät, millaisen lopputuloksen ripsiväri ihan oikeasti ripsissä tekee. Ripset näyttävät kuvissa runsailta, mutta täytyy myöntää, että lopputulos ei oikeastaan houkutellut minua ihan kauheasti, sillä vaikutti siltä, ettei ripsistä tulisi kovin siistin näköiset.

 Lancome Monsieur Big Mascara Kokemuksia

Omat ripseni ovat pitkähköt, mutta hennot ja varsinkin ulkonurkkien ripset sojottavat itsepäisesti omiin suuntiinsa välittämättä tuon taivaallista siitä, näytänkö niille ripsentaivutinta vaiko en. Rakastan volyymia tuovia ripsivärejä, joissa on pehmeän vahamainen ja sen myötä myös kerrostettava koostumus, joten olin teoriassa valmis ihastumaan tähän ripsiväriin.

 Lancome Monsieur Big Mascara Kokemuksia

Ripsiväri levittyi ripsiin runsaana ja ripsiä melko hyvin erotellen. Sen pehmeän vahamaista koostumusta saattoi kerrostaa ripsiin hyvin, mutta se ei silti mielestäni voittanut vastaavantyyppistä kestosuosikkiani YSL Volume Effet Faux Cils Mascaraa, josta voi katsoa kuvia tästä postauksesta.

Lopputulos oli oikeastaan juuri sellainen, millainen olin sen mainoskuvien perusteella uskonutkin olevan. Ripset näyttivät runsailta, mutta eivät minun makuuni ihan tarpeeksi siisteiltä. Jos lopputulosta vertaa vaikkapa tässä postauksessa näkyvään Too Faced Better Than Sex Mascaralla saatuun lopputulokseen on selvää, etten palaisi niin siistintuuheasta lopputuloksesta takaisin tällaiseen perusrunsaaseen.

 Lancome Monsieur Big Mascara Kokemuksia

Lopputulos ei kuitenkaan missään tapauksessa ollut huono ja ripsiväri sai ripset näyttämään runsailta. Ripsiväri mainostaa myös erityistä kestävyyttä ja se onkin kestänyt ripsissäni hyvin – jopa niin hyvin, että sen poistoon saa illalla ihan panostaa.

 Lancome Monsieur Big Mascara Kokemuksia

Uskon, että ripsiväri sopii erityisen hyvin niille, joilla on jo valmiiksi paljon ripsiä (vaikka ne eivät olisikaan paksuja). Meillä hento- ja harvaripsisimmillä lopputulos voi helposti näyttää vähemmän siistiltä, mutta runsas lopputulos tällä silti kyllä varmasti syntyy.

 Lancome Monsieur Big Mascara Kokemuksia

Kuten kerroin, ostin itselleni kokeiluun ripsiväristä tämän kätevän 4 ml minikoon, joka on ollut aivan loistava tapa tehdä tuttavuutta ripsivärin kanssa. Uudet Lancômen ripsivärit kiinnostavat monia, mutta lähes 30 euroa uudesta ripsiväristä on aina kova hinta. Tällä pikkukoolla on elevenillä hintaa n. 11 euroa (tarjouksessa maanantaihin 14.8.  asti 9,10 euroa), joten minusta se on hyvin kätevä tapa selvittää, olisiko tässä se oma Mr. Right.

Tuotteen löytää eleveniltä myynnistä täältä*.

 Lancome Monsieur Big Mascara Kokemuksia

Onko joku muu kokeillut Lancôme Monsieur Big Mascaraa?

Kommentit (5)

 1. Sylvia

  Haluaisitko tehdä postauksen siitä, mitä Elevenin K-Beauty -valikoimasta kannattaa tilata? Mitä helmiä sieltä löytyy, millä tuotteilla alottaa korealaisiin markkinoihin tutustuminen? 🙂

  • Virve Vee

   Kiitos kivasta postausideasta, laitan tämän suunnitteluun! 🙂

 2. Delle

  Tilasin Eleveniltä minikokoisen version. (Huippuhyvä idea ottaa myyntiin mini versio, olisipa muissakin) Lancomen mascaroiden laatu on ollut huippua ja olen kokeillut jokaista laatua! Tämän kanssa ei ollut ihastusta ensi sipaisusta. Ripset jäivät hämähäkin jalkoja muistuttaviksi nipuiksi. Hyvälle ripsikammalle on,siis, töitä! Vaan älähän mittää, muutaman käyttökerran jälkeen sillä alkoi saamaan parempaa jälkeä. Tykkään näyttävistä, tuuheista, pitkistä ja erotelluista ripsistä.

  • Virve Vee

   Joo, nämä minikokoiset versiot ovat kiva tapa päästä selvittämään, sopiiko tuote. Lancômelta löytyy nykyään onneksi paljon pikkukokoja eri tuotteista, mikä on aivan huippua! Minuakin olisi vähän harmittanut, jos olisin investoinut tähän enemmän rahaa. :/

 3. Minnea/Minnean muruja

  Hei, kiva kun testasit tätä, sillä Lancome on ripsarilemppareitani. Eipä tarvitse ostaa tätä, sillä tuo suttuiselta näyttää myös omasta mielestä. Pidättäydyn hyväksi havaitussa Grandiosessa 🙂 Paitsi, että nyt alkoi tuo Too Faced-mascara kiinnostamaan 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *