Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lancome Hypnose Volume-à-porter mascara

Lancomella on melkoinen ripsivärikuninkaan maine. Kyllähän me sen tunnetusti tiedämme: L’Oréalin talossa osataan luoda ripsivärejä. 
Minulle päätyi töiden kautta keväällä käsiini Lancomen uusimman ripsivärin näytekappale ja odotukseni olivat arvatenkin aivan äärettömän korkealla.
Kauniiseen hylsyyn pakattu Hypnose Volume-à-porter -ripsiväri lupaili ripsiin paakuntonta, ripset yksi kerrallaan tuuheuttavaa koostumusta mikä on tietysti juuri sitä mitä minä hentoripsisenä kaipaan. 
Muovinen/silikoninen/whateverinen harjasosa oli kärkeä kohti kapeneva näytti siltä, että siinä olisi potentiaalia nappaamaan itseensä tarpeeksi värimassaa ripseni tuuheuttaakseen, mutta kyeten silti kampaamaan ne kauniisti erilleen.
Harja näytti minusta ihanan tarkalta, joten odotukseni ripsiväriä kohtaan sen kun kovenivat.
Minulla on hennot ripset, joita olen kasvatellut NeuLashin vanhalla koostumuksella. Niissä on siis pituutta, mutta sitä ei vaan oikeastaan näe niiden hentouden vuoksi.
Ja noh, melko hentoisiksipa ne yhä tämän ripsivärin jäljiltä vielä jäivät. Yksi ripsivärikerros ei missään nimessä tyydyttänyt minua, sillä ripsiväri teki sillä lupauksestaan vain osan: erotteli ja värjäsi jokaisen ripsen yksi kerrallaan. Mutta missä se tuuheutus on?
Ripsivärissä on miellyttävä, ripset pehmeäksi jättävä koostumus, joka mahdollistaa mascaramassan lisäämisen myös myöhemmin. Voihan nimittäin olla, että aamulla töihinlähtiessä yksi kevyt kerros on jo tarpeeksi, mutta illalla töiden jälkeen ravintolaan mentäessä kerroksia tahtoo vielä lisätä toisen.
Toinenkaan kerros ei kuitenkaan oikeastaan tuonut ripsiini ihan vielä sitä, mistä olin haaveillut. Toki ripsiin tuli tuuheutta ja näyttävyyttä, mutta olisin jotenkin vaan kaivannut siistimpää ja tarkkapiirtoisempaa lopputulosta vielä toisenkin ripsivärikerroksen jälkeen.
Ei tämä siis huono ripsiväri ollut ja vahvemmissa ripsissä lopputulos on varmasti kauniimpi, mutta hei, ne ollaan me hentoripsiset, jotka sitä tuuheutusta nimenomaan kaivataan!
Minulle nimi Hypnose tarkoittaa, että ripsivärillä olisi jotain tekemistä alkuperäisen, tuuheutta tuovan Hypnosen kanssa, joten petyin tämän ripsivärin kohdalla hieman. Joskus suvun nimi voi tuoda yllättäviä paineita ja vaikka sillä onkin hyvä ratsastaa olisi myös mukavaa, jos se ei olisi pelkkä nimi. 
…”Never apply this product in a moving vehicle”…
Säänkestävä ripsiväri lähtee muuten pois pelkällä lämpimällä vedellä, mikä on varmasti monille iloinen uutinen. Itse en ole yhtään sen tyyppisten ripsivärien ystävä, sillä en vain koe niiden poistoa yhtä helpoksi ja hellävaraiseksi kuin tavallisten vesiliukoisten ripsivärien.
Ihan kiva tuote, mutta ei meistä nyt oikeastaan kovin hyviä kavereita tullut ja sydämeni pysyy edelleen Hypnose Doll Eyes -mascaran puolella.
Herättääkö Lancomen Hypnose Volume-à-porter teidän mielenkiintonne?

Kommentit (6)

 1. Anonyymi

  Käytän yleensä vedenkestävää ripsiväriä, mutta tätä oli pakko kokeilla. Viikon käytön jälkeen voin sanoa, että tämä on mulle ihana ja uusi lemppari! Tekee ripsistä pehmoiset ja luonnollisen näyttävät. Lisäksi pitää taivutukset yhtä hyvin kuin käyttämäni vedenkestävä, mitä ei ole tapahtunut koskaan aiemmin. Minulla tämä on parantunut käytettäessä, kun massa on aavistuksen kuivahtanut, joten ehkä sinullakin Virve.

  • virve

   Kiva kuulla, että lopputulos on ollut ripsissäsi hyvä! 🙂 Minusta tämä ehkä tosiaan jäi liiankin luonnolliseksi (tai sitten kerroksia lisäämällä vähän liian epäsiistiksi), joten en siksi ole syttynyt. Omani on ollut avattuna huhtikuusta asti ja vaikka olen kesän mittaa sitä aina välillä kokeillut niin ei vaan ole minun juttuni. :/

   Ja niin, kiva kuulla, että pitää taivutukset! Täytyykin ajatuksella testata tuota juttua! 🙂

 2. Jonna H.

  Mun mielestä taas tosi kaunista jälkeä!

 3. Henna A

  Olen käyttänyt tätä koko kesän ja pettynyt kyllä olen. Odotan vain, että saisin tämän loppumaan ja voisin palata takaisin perus Hypnoseen.

 4. Anonyymi

  Aika pettymys ripsiväri näyttää ihan halvalta jos ymmärrät mitä haen takaa, kyseessä on kuitenkin Lancome. Odotin aivan muuta

 5. Prunella

  Tosi luonnollinen munkin mielestä. Harja ja jälki identtiset lorkun Million Lashes So Couturen kanssa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *