Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lämpenisitkö?

Sain blogini kautta vähän aikaa sitten kokeiluun JT Beauty Outletista brittiläisen Sanctuary-merkin puhdistavan kasvonaamion.
Tutustuin merkkiin Lontoossa asuessani ja tykästyin siltä kokeilemiini tuotteisiin. Siksi olikin mukavaa päästä jatkamaan kokeiluja hieman.
En enää nykyään jaksa muhitella kasvonaamioita kasvoillani kovin pitkään, joten tällaiset viiden minuutin pikavaikutusta lupaavat naamiot ovat minun juttuni. Syväpuhdistusta lupaileva 5 Minute Thermal Detox Mask onkin nimensä mukaisesti viidessä minuutissa hommansa hoitava ja levittäessä iholla lämpenevä kasvonaamio.
En yleensä innostu lämpenevistä tuotteista, sillä Estee Lauderin Idealist Dual-Action Refinishing Treatment on aikoinaan traumatisoinut minut kovasti. Se on nimittäin ihoa kuoriva naamio, joka lämpenee kasvoille levittäessä ja pirusti muuten lämpeneekin! Pelkäsinkin siis hieman, kuumenisiko tämä samalla lailla, mutta onnekseni ei. Tämä lämpeni hitusen, muttei niin paljoa, että kuumottava tunne olisi kohonnut häiritseväksi.
Ihoni on muuten taipuvainen kuivuuteen, mutta otsani alkoi kenkkuilla Korean reissuni aikana urakalla, joten naamio on ollut omiaan sille käytettäväksi. Kannattaakin aina muistaa, ettei samalla naamiolla tarvitse hoitaa koko kasvoja vaan erilaiset naamiot voi keskittää niille alueille, jotka niitä kipeimmin kaipaavat.
Koska ihoni tosiaan on pintakuiva, on välillä vaikeaa löytää sellaista puhdistavaa naamiota, joka ei kuitenkaan kuivattaisi sitä liikaa, mutta jonka voisin kuitenkin edes kuvitella olevan ihoni epäpuhtauksille hyödyksi. Onnekseni tämä oli juuri sellainen, sillä tämä ei saanut ihostani yhtään kiristävän tuntuista vaan jätti sen vain miellyttävän puhtaaksi ja hoidetuksi. 
Tiedostan, etteivät huokoset toimi kuten ikkunat, eli niitä ei voi vaan avata ja sulkea, mutta ainakin psykologisella tasolla minulle tuli hyvä mieli kun kuvittelin tämän lämpenevän vaikutuksen avaavan huokoseni ja naamion puhdistavan ihoni tehokkaasti viileällä vedellä huuhtelun sitten lopuksi huokoseni sulkien. Ihoni on myös viimeaikoina näyttänyt voivan paremmin, joten olen pitänyt tämän tuotteen mielelläni ihonhoitorutiineissani.
Tämän naamion käyttö on saanut minut jälleen ikävöimään Lontoota ja odotankin kovasti, että pääsen sinne taas jossain vaiheessa.
Sanctuaryn tuotteita ei tosiaan saa meiltä Suomesta, mutta Lontoossa niitä myyvät esimerkiksi Bootsit ja ne ovat käsittääkseni varsin suosittuja. Suomeen niitä voi kuitenkin tilata JT Beauty Outletin kautta, josta tämäkin saamani naamio on. 
Miltä ajatus iholla lämpenevästä naamiosta teistä tuntuu?

Kommentit (3)

  1. Anonyymi

    Tästä tuli mieleen aikoinaan ostamani Bonacuren(?) hoitoaine, joka lämpeni käsittääkseni veden vaikutuksesta hiuksiin levittäessä. En tiedä oliko sillä mitään käytännön hyötyä, mutta tuo poikkeavuus herätti aina suihkukäynneillä sisäistä riemua! Olin jo unohtanut koko hoitoaineen, ennen kuin luin tämän blogimerkinnän, kiitos siis muistutuksesta :D. Kerran olen myös kokeillut jotain "saunakasvonaamiota", joka lämpeni kasvoilla. Sekin oli miellyttävän tuntuinen ja uudenlainen elämys!

  2. Anonyymi

    Vinkkaan että saman sarjan Therapist's secret oil on loistava. 🙂 t. Anne

  3. Anonyymi

    Olen muuten miettinyt tuota, kun sanotaan etteivät huokoset avaudu ja sulkeudu, mutta mitä ihmettä se sitten on, että välillä ne ovat reikämäisiä ja välillä umpinaisia?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *