Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lampaanvillasivellin ja lemmikinkin korvaava suti – MITÄH..?

Te tiedätte, kuinka intohimoisesti suhtaudun kaikkeen vähänkin erikoisempaan mitä kosmetiikkaan tulee.

Nyt voin kertoa, että sain kulkaas melkoiset kiksit eilen illalla bongattuani netistä muutaman meikkisiveltimen. En nimittäin usko, että voin enää elää ellen saa kokeilla näitä!


laura geller lambswool paddle brush

Ihan kaikkein suurimman WTF-elämyksen sai aikaan tämä sivellin. Laura Gellerin Lambswool Paddle Brush on täydellisen meikkipohjan luomiseen kehitetty sivellin, joka hyödyntää lampaan villaa! Villan kerrotaan häivyttävän iholta pois ylimääräiset meikit ja tuovan iholle upea air brushed -pinta. Sivellintä käytetään kasvoilla siis meikkivoiteen, peiteaineen ja puuterin jälkeen viimeistelemässä meikkipohja tai vaihtehtoisesti puuterin ja poskipunan levityksessä.

laura geller lambswool paddle brush 2

Sivellin kuulostaa siis vähintäänkin mielenkiintoiselta. En tiedä, mistä saisin tämän siveltimen käsiini, sillä eBay ja Google huutaavat eioota, mutta toivon KOVASTI, että tiemme vielä kohtaavat!

It Cosmetics Tightliner 10-in-1 Dual-Ended Brush

Toinen himotuksen kohteeksi päätynyt sivellin on puolestaan It Cosmeticsin Tightliner 10-in-1 Dual-Ended Brush -rajaussivellin. En ehtinyt himotuksissani edes selvittää, mihin kaikkeen siveltimen nimellä oikein viitataan, sillä olin liian innoissani painamassa eBayn osta heti -nappulaa.

Tightliner 10-in-1 Dual-Ended Brush

Kaksipäisellä siveltimellä on kuitenkin ilmeisesti tarkoitus kyetä tekemään täydellinen rajaus ripsien alapuolelle, väliin ja yläpuolelle, jolloin lopputuloksena on entistä tuuheampia ripsirivistö. Muotoillut harjakset ja taivutettu varsi parantavat lopputulosta ja käyttömukavuutta eivätkä ripseni malta odottaa, että sivellin saapuu kokeiluun!

Kolmas bongaamani sivellin himottaisi minua suuresti, mutta en tiedä, raaskinko silti osaa sitä, sillä siveltillä on hintaa noin 50 dollaria.

Long Hair Finishing Powder Brush

Besame Cosmeticsin Long Hair Finishing Powder Brush näyttää suorastaan siltä, että se voisi korvata tällaiselle kiireistä elämää elävälle sekä lenkitysreissuja inhoavalle jo ihan kotieläimenkin. Sen verran pitkäkarvaiselta ja jopa silitystä sietävältä söpöläiseltä se nimittäin vaikuttaa!

Long Hair Finishing Power Brush 2

Samalla merkillä on myynnissä myös tämä aivan mielettömän ihanalta näyttävä poskipunasivellin:

Blush brush soft

Tätäkin tekisi hieman mieli, mutta taidan silti pitää rahahanani kontrollissa ja olla tilaamatta näitä kahta jälkimmäistä.

Mitäs sanotte näistä siveltimistä?


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

Duroy ovaalisiveltimet Ostolakossa Täydellinen meikkipohja Beautyblender jipollaBlending puff Ostolakossa

Kommentit (4)

 1. Literally

  Meikkisiveltimet ovat kivoja, mutta toivoisin että kaikki ihmiset harkitsisivat vakavasti haluavatko ostaa eläinten karvoista tehtyjä siveltimiä. Niitä eläimiä kun saatetaan kohdella hyvinkin kaltoin, toisin kuin ihmisten lemmikkejä. :/

  • Virve

   Synteettisissä siveltimissä on minusta usein parhaat karvat, sillä ne ovat yleensä sileimpiä ja liukkaimpia. 🙂

 2. Smykkityttö

  Mutta miten tuo ensimmäinen pestään, niin että se kestää useamman kuin kaksi kertaa? 😀

  • Virve

   Haha, taisit saada lopun sivellinhimolleni järkevällä ajattelullasi!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *