Lakkaa vai maalia huulille?

Rrrrrrrakastan huulimeikkejä, minkä osa teistä jo varmasti tiesikin. Tämän vuoksi olinkin onnesta soikeana, pyöreänä ja neliskanttisena sekä kuusikulmaisena, kun sain Lumenelta kokeiltavikseni sarjan uusia Lingonberry Lip lacquereita, eli suomennettuna puolukka huulilakkoja.

Olen räpläillyt näitä töissä näiden tultua myyntiin, mutta kokeillut vain kädenselälle ja jäänyt pohtimaan, miltä nämä huulilla näyttäisivät. Vastaus pohdintaani selvisi nyt ja voin kertoa sen teillekin: UPEILTA!

Sävy 2.

Tämä on hieman nudempi ja ruskeaan menevä pehmeä sävy.

Sävy 4.

Tämä on upea ja täyteläinen marilynpunainen.

Sävy 6.

Tähän minä rakastuin. Tämä on juuri sellainen ihana vadelmapinkki kiilto, jota olen jo pitkään hakenut. Tästä tekee täydellisen juuri se, että tässä on intensiivinen sävy ja upea lakkamainen pinta. Tämä sävy on ehdottomasti se awwwww-nammmmm -sävy!

Sävy 8.

Tämä on puolestaan sitten pehmeämmän vadelmainen. Sävy menee pehmeästi roosaan, mutta on jo hieman ruskealla pehmennetty eikä ollenkaan räikeä. Sellainen monen tilanteen sävy, etten sanoisi.

Sävy 10.

Tämä sävy oli minusta todella hankalaa saada kuvattua oikean sävyisenä ja tosiasiassa se onkin hieman oranssisempi kuin miltä se kuvissa näyttää. Ylimmässä kiiltojen yheiskuvassa väri on todenmukaisin.

Huulililakkojen ideanahan on, että ne ovat kiiltomaisten tuotteiden lailla huulille levitettäviä nestemäisiä tuotteita, joissa on paljon pigmenttiä ja jotka jättävät huulille lakkamaisen kiiltävän pinnan. Niiden jättämä pinta näyttää siis kiiltävän märältä, mutta ilman mitään shimmeriä (yleensä).

Nämä ovatkin siis omiaan niille, jotka tahtovat runsaspigmenttisiä tuotteita, mutta ovat silti enemmän kiiltojen kuin punien ystäviä. (Muutamat Lumenen huulilakoista kuitenkin sisältävät hieman shimmeriä.)

Mitä tulee näiden huulilakkojen laatuun niin minä tykkäsin siitä kovasti.

Huulilakathan ovat kiiltoja hieman paksumpia koostumukseltaan yleensä ja niin tässäkin tapauksessa. Kyllä nämä siis tuntuvat huulilla, mutta yllätyksekseni nämä eivät tuntuneet silti liiemmin tahmaisilta. Itse olen paksumpien koostumusten ystävä ohuiden, todella nestemäisten sijaan, joten nämä olivat senkin puolesta makuuni.

Huulilakat ovat kestävyydeltään yleensä tavallisia kiiltoja pysyvämpiä ja nämä pysyivätkin huulilla pitkään ja hyvin. Tykkäsin myös kiiltojen kosteuttavalta tuntuvasta koostumuksesta.

En muuten yleensä ole sivellinapplikaattorien suuri ystävä, mutta tämän sivellin oli ihan toimiva.

Lumenen huulilakkoja on myynnissä yhteensä kymmenessä sävyssä ja hintaa on n. 10,90 euroa.

Onko joku muu ehtinyt kokeilla näitä?
Kommentit (15)
  1. Ai että tuo sävy 2. näytti ihanalta! 🙂

  2. Nyt en enää pysty pidättelemään himoa huulikiiltoihin. Tänään hiplasin We care Iconin kehuttuja, mutta en langennut ja nyt kun postasit näistä!! Inhoan shimmeriä huulipunissa ja kiilloissa joten nämä näyttävät täydellisiltä. 6 & 8 kiitos ja 10 mukaan jos se on todellakin oranssiin menevä. NAM!!!! =)

    Miksi blogger ei anna laittaa kommenttia google tilin kautta, olen lukijasi ja tuo ei toimi!!

    Mirka/Rosalie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *