Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Laiva on lastattu ihonhoidolla?

Olen näyttänyt teille, kuinka olen saanut kasvotuotteiden ihonhoitojemmani kotona mahtumaan kylpyhuoneeni kaappiin. Moni onkin ollut kiinnostunut myös kuulemaan, mitä kaikkea olen sitten puolestani raahannut töihin hyttiini, joten tänään käyn läpi hytistäni löytyvät kasvojen ihonhoitotuotteet.

Niitähän on pakko olla paljon, vai mitä?

Vaan eipä olekaan!

Lähes kaikki tuotteet mahtuvat tähän pienen alakaappini ylähyllylle. Muutamia meikinpoistokäytössä olevia tuotteita säilytän vessan peilikaapissa.

Meikin- ja ihonpuhdistukseen töistä löytyvät nämä tuotteet. Lisäksi minulta löytyy silmämeikinpoistoaine, jonka jämiä vielä hetken käyttelen.

Kasvovesiä minulta löytyy hytistä kaksi: Ruotsalaisen L300-merkin kasvovesi sekä kotimaisen Lumenen Radiant Touch -kasvoveden jämät.

Seerumeita löytyy neljä: Chanelin suihkutettava seerumi, Lancomen Genifique ”aktivaattori”, Prevagen seerumi sekä Lumenen Arctic Aqua seerumi.

Päiväkäytössä olevia voiteita on neljä.

Yökäytössä olevia voiteita puolestaan kolme.

Nämä tuotteet odottavat käyttöönottoa.

Silmänympäryksille löytyy kaksi täysikokoista ja yksi näytekokoinen tuote.

Nämä kolme tuotetta elvyttävät rutikuivaa ihoani hätätilanteissa (jollaisia kaikki yöt nykyään ovat, kiitos Roaccutan-kuurin).

Nämä neljä naamiota puolestaan tuovat lisäapua ongelmatilanteissa.

Näppyjä ja niiden jälkiä hoidetaan näillä kahdella sekä siniraitaisella Bepanthenilla.

Guerlainin ihoa heleyttävä L’or, Lorealin itseruskettava sumute kasvoille sekä Cliniquen suihkutettava kasvovesi freesaamaan meikkiä.

LUSHin Bubblegum-huulikuorinta reissaa mukanani työn ja kodin välillä. Lisäksi hytissäni on mukanani milloin mikäkin huulirasva tehokosteuttamassa huuliani yöaikaan. Tällä hetkellä paras kosteuttaja on ollut Biothermin huulirasva Beurre de Levres.

Hytinkään kasvotuotteiden ihonhoitokätköt eivät ole mitenkään valtavat, vaikka niidenkin joukkoon toki ylimääräisiä tuotteita mahtuukin.

Voitteko uskoa, että minä ehkä ihan tosi saatan saada joskus kosmetiikkavarastoni melko pieniksi?

Kommentit (20)

 1. Anonyymi

  Hirveesti on vähentynyt!!! Mullakin on enemmän nykyään… :S

  Sulla oli jossain postauksessa lorealin silmämeikipoistoaine. Onko siitä tulossa postausta? Onko se parempi kuin lumenen? 🙂

  Onko kaikki lushin palasaippuat jo loppuneet? 😮

 2. RockQueen

  Saiskos juttua päivävoidekuvassa olevista Muradin (tästä olet maininnut aiemmin, mutta kattavammin) ja Clarinsin voiteista 🙂 Myös Biothermin Skin Ergetic-seerumistä ois kiva kuulla kun sen pääset korkkaamaan!

 3. Anonyymi

  hei onks sulla toiminu toi lumenen keltainen raikastava-sarja normaalille/sekaiholle? kun eilen ostin tuota kun nuo apteekin humektanit ja sebamedit kuivattaa ihoani liikaa, vaikka akne on 8tosin parantumaan päin, kiitos lääkkeiden ja ahkeran puhdistuksen)? ku mulla nyt iho on paikoitellen tosi kuiva, mut muuten normaali, enää vähän pieniä näppyjä jäljellä. nii tykkäätkö ite? ku ostin sen puhdistusvoiteen sekä kasvoveden, ja sensitive touch rauhoittvan yö & päivävoiteen. 🙂 ja vaikka ite olenkin 15, niin kokeilin NC:n ihonhoito sarjaa, se kuivatti liikaa ihoa, joten kokeilen ihan tätä perus lumenea nyt, aiemmin oon ainaki ollu tyytyväine kunnes vaihdon. 🙂

 4. Anonyymi

  VIRVE! Sisältääkö L300-tuotteet silikonia? Esim. kasvovoide ja silmänympärysvoide?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *