Laitoin mieheni kanssa pystyyn minimalismi-aiheisen YouTube-kanavan!

Pidän blogia kosmetiikasta, mutta aina kun kirjoitan jotain minimalismista, ovat siihen liittyvät postaukset jopa suositumpia kuin kosmetiikka-aiheiset postaukseni. Niitä toivotaan paljon ja aihe kiinnostaa minua kovasti, joten olen miettinyt, kuinka saisin sille enemmän tilaa. Se sopii blogini sisältöön jossain määrin, mutta haluan silti pitää blogini pääpainon kosmetiikassa.

Koska en ole taloudessamme ainoa, jota aihe kiinnostaa, löytyi asiaan lopulta helposti ratkaisu. Ehdotin miehelleni aiheeseen liittyvän YouTube-kanavan perustamista, sillä olen ollut kiinnostunut oppimaan myös YouTube-asioista. Yllätyksekseni mieheni kiinnostui hommasta varsin nopeasti ja oli innokas aloittamaan kanssani YouTube-kanavan.

Ostolakossa Virve Vee Mies Youtube kanava minimalismi

Siinä missä minä olen ollut enemmän keskittynyt miettimään varsinaista tavaroiden vähentämistä, on mieheni keskittynyt enemmän ajatusten raivaamiseen. Mindfulness eli tietoinen läsnäolo alkoi kiinnostaa häntä kolmisen vuotta sitten ja vaikka en aina ihan täysin ymmärräkään hänen syvällisimpiä mietteitään niiden mennessä välillä mielestäni jopa varsin erikoisiin ulottuvuuksiin, rakastan vaihtaa hänen kanssaan ajatuksia, joten meillä on todella mielenkiintoisia keskusteluja.

Meistä molemmista tuntuikin siis hyvältä ajatukselta saada jakaa mietteitämme myös muille, joten vaikka meillä ei kummallakaan ollut pienintäkään hajua siitä, kuinka YouTube-kanava oikeastaan toimii päätimme laittaa sellaisen pystyyn. Tekemällä oppii eikä kaiken todellakaan tarvitse olla heti täydellistä.

Julkaisimme YouTube-kanavamme Journey to Minimalism eilen ja ensimmäinen videomme on nyt livenä:

Koska mieheni on ruotsalainen ja kotikielemme on englanti, on myös YouTube-kanavamme englanniksi. Tavoitteenamme on saada jakaa kanavalla omia ajatuksiamme ja kertoa omasta matkastamme kohti minimalistisempaa elämää – aivan kuten olen itse tehnyt täällä blogini puolella.

Erona blogini ja YouTube-kanavamme välillä on lähinnä se, että uskon YouTube-kanavamme sisällöstä tulevan vieläkin mielenkiintoisempaa, sillä sen sisältö ei edusta vain omia ajatuksiani, vaan ne yhdistyvät mieheni mietteisiin. Kanavan videoilla tulee siis varmasti näkymään omia kokemuksiamme tavaroiden vähentämisestä, pohdintaa sen vaikutuksesta meihin ja tulevaisuuden suunnitelmiamme minimalismin suhteen, mutta myös epäilemättä mieheni kiinnostus henkisempään puoleen tulee näkymään.

Joogasta ja meditoinnista kiinnostunut mieheni on lisäksi juuri tehnyt päätöksen siirtyä vegaaniseen ruokavalioon ja ravitsemusasiat kiinnostavat häntä muutenkin kovasti, joten tulevaisuudessa nekin saattavat varmasti näkyä kanavalla.

ourney to Minimalism

Jos minimalismi siis kiinnostaa (tai jos olette muuten vain uteliaita, millaisen miehen kanssa olen mennyt naimisiin ja miltä englantimme kuulostaa) niin kurkatkaa ensimmäinen videomme ja laittakaa kanavamme seurantaan!

Laitoimme YouTube-kanavallemme samalla pystyyn myös Instagram-tilin, jonne tulemme varmasti päivittämään erityisesti Instagram Stories -klippejä.

Instagram tilimme our_journey_to_minimalism löytyy täältä. 

Ostolakossa valkoinen minimalistinen koti

Kiinnostavatko minimalismiin liittyvät asiat teitä?

Lue myös:
Tältä minimalistinen kotimme näyttää nyt
”Onpas askeettista!” – väärinymmärretty minimalismi
Mistä minimalismissa oikeasti on kyse ja kuinka siinä pääsee alkuun?

Kommentit (19)
  1. No ei niinkään minimalismi kiinnosta, mut piti kuitenkin kattoo millainen sun mies on :D. Ihania olette, toivottavasti teidän kanavan löytää ne jotka tarvitsee :).

    1. Kiitos, toivotaan niin! 🙂

  2. Minimalismi kiinnostaa, ja muutenkin hauska seurata lähelle oman ikäistä myös lapsetonta pariskuntaa Meillä ei ole (eikä tule) jälkikasvua ja kaveripiirissä on tilanne noin 50/50 sen suhteen kellä on ja kellä ei. Ja tämä siis liittyy sun postauksen siten, että uskon että teillä on hyviä keskusteluita, niin meilläkin. Ainakin päällepäin näyttää siltä, että kun ihmiset ryhtyy lisääntymään ja peeheellisiksi, puheenaiheita on kaksi; perhe, ja se miten paskasti menee parisuhteessa Ihan kun ihmiset ei olisi enää omia itsejään vaan kaikesta riitelevät, toisilleen tiuskivat isi ja äiti.. En tietenkään yleistä että kaikilla olisi näin, mutta isolla osalla tuntuu olevan. Siksi siis kiinnostavaa seurata henkilöitä, kellö on elämässä muita(kin) kiinnostuksen kohteita kuin makaronilaatikko, korvatulehdukset ja tarhareissut

    1. Olipa taas rankkaa yleistystä perheellisistä 😀

    2. Voi hyvää päivää taas. Ei vastaa lainkaan omaa kokemusta, lähipiirin pikkulasten vanhemmat osaavat kyllä puhua muustakin, seuraavat maailman menoa, kulttuuria ja puhutaan paljon esim. ilmastoasioista. Omat lapset ovat jo teini-iässä ja heidän kanssaan on hienoja keskusteluja, nykynuoret ovat fiksua porukkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *