Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Laiska ja saamaton

Tämän postauksen aiheena on kysymys ”Oi miksi olen niin laiska ja saamaton mitä tulee hiuksiini?”
Ihan totta. Olen avautunut tästä aiheesta teille jo useasti. Olen nimittäin todella laiska laittamaan tukkaani. Niin laiska, että se on käsittämätöntä.
 Sehän ei oikeasti vaadi kuin pienen hetken, että tukalle tekisi edes jotain. Maksimissaan kymmenen minuuttia! Onko kymmenen minuuttia muka liikaa vaivaa siihen nähden, ettei näyttäisi joka aamu töihin lähtiessä tältä:
Tuskin. Mutta silti koen sen liian pitkäksi ajaksi.
Hiusten laittaminen ei ihan oikeasti vaadi montaa hetkeä aikaa. Voisin ihan oikeasti investoida sen 5-10 minuuttia siihen, että kokisin oloni itsevarmemmaksi hyvin olevan tukan kautta läpi päivän.
Hiukset on nopeaa ja helppoa suoristaa tai kihartaa muotoiluraudalla. Myöskään kiharrussauvalla kikkailu ei vie yhtään sen kauempaa. 


Nopean kaumpauksenkin tekee ihan hetkessä. Ei siihen ihmeitä vaadita!
Vaikka tiedän tuon kaiken, olen silti laiska ja saamaton ja käytän mielummin ainaki mm. nukkumiseen tai ihan mihin tahansa muuhuin kuin hiusteni laittoon. En aina jaksa tehdä sitä edes iltapäivällä ennen kuin menen töihin uudelleen!
Olen vaan armottoman laiska.
Ja mikä edes on normaali aika, jonka ihmiset ennen töihin lähtöä ovat valmiita hiuksiinsa panostamaan? Onko siinä joku ajanmääre?
Kuinka kauan te käytätte hiustenlaittoon ennen töihin lähtöä? Entä kauanko te koette kohtuulliseksi ajaksi käyttää siihen?


Kommentit (27)

  1. tiiiiiiia

    thank god ei ole työpäivinä paljon vaihtoehtoja kampauksesta, laitan hiukset vain ponnarille, sillä ne on töissä pakko pitää kiinni.. Mutta en kyllä muutenkaan yleensä osaa/viitsi tehdä hiuksilleni mitään..

  2. Anonyymi

    Mä olen tosi laiska hiustenlaittaja. Aamuisin kampaan. Jos olen lähdössä jonnekin, kampaan ja laitan Herbinan kuivashampoota. Haluaisin laittaa hiusiani, mutta en osaa 🙁

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *