Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Laiska ja saamaton

Tämän postauksen aiheena on kysymys ”Oi miksi olen niin laiska ja saamaton mitä tulee hiuksiini?”
Ihan totta. Olen avautunut tästä aiheesta teille jo useasti. Olen nimittäin todella laiska laittamaan tukkaani. Niin laiska, että se on käsittämätöntä.
 Sehän ei oikeasti vaadi kuin pienen hetken, että tukalle tekisi edes jotain. Maksimissaan kymmenen minuuttia! Onko kymmenen minuuttia muka liikaa vaivaa siihen nähden, ettei näyttäisi joka aamu töihin lähtiessä tältä:
Tuskin. Mutta silti koen sen liian pitkäksi ajaksi.
Hiusten laittaminen ei ihan oikeasti vaadi montaa hetkeä aikaa. Voisin ihan oikeasti investoida sen 5-10 minuuttia siihen, että kokisin oloni itsevarmemmaksi hyvin olevan tukan kautta läpi päivän.
Hiukset on nopeaa ja helppoa suoristaa tai kihartaa muotoiluraudalla. Myöskään kiharrussauvalla kikkailu ei vie yhtään sen kauempaa. 


Nopean kaumpauksenkin tekee ihan hetkessä. Ei siihen ihmeitä vaadita!
Vaikka tiedän tuon kaiken, olen silti laiska ja saamaton ja käytän mielummin ainaki mm. nukkumiseen tai ihan mihin tahansa muuhuin kuin hiusteni laittoon. En aina jaksa tehdä sitä edes iltapäivällä ennen kuin menen töihin uudelleen!
Olen vaan armottoman laiska.
Ja mikä edes on normaali aika, jonka ihmiset ennen töihin lähtöä ovat valmiita hiuksiinsa panostamaan? Onko siinä joku ajanmääre?
Kuinka kauan te käytätte hiustenlaittoon ennen töihin lähtöä? Entä kauanko te koette kohtuulliseksi ajaksi käyttää siihen?


Kommentit (27)

 1. minä vaan...

  Voin lohduttaa ettet oo ainut 😀 Opiskelen kampaajaksi ja välillä ihan hävettää mennä kouluun hiukset sillä perus ponnarilla tai hiukset auki nii et vaan etuhiukset on vedettynä pois tieltä ja kiinnitettynä pinnillä…

  1. Hanna

   Tukan laittamiseen menee aamulla maksimissaan 15 minuuttia ja sitä pidän sellaisena kohtuullisena aikana. Mutta älä huoli Virve, kampaajana mä kohtaan jatkuvasti sellaisia ihmisiä, jotka vaan harjaa tukan aamulla korkeintaan. Et ole yksin. 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *