Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Lähes yhtä kätevä kuin sirkuspellejen auto

Kun pakkaa laukkua reissua varten, on tila usein kortilla. Kaiken tahtoisi parhaansa mukaan pakata mahdollisimman kompaktisti ja sitä jopa toivoisi löytävänsä sen sisäisen sirkustirehtöörinsä, joka kykenisi tekemään matkalaukulle saman kuin ne viisitoista pikkuautoon ahtautunutta pelleä ovat sirkuksessa kyenneet tekemään.
Yksi tärkeimmistä matkalle mukaan pakattavista asioista on tietysti irtopuuteri. No okei, se ei ole missään määrin varmastikaan kenellekään tärkein tuote reissuun lähtiessä, mutta jos en nosta sitä nyt erityisasemaan, ette te välttämättä ymmärrä, kuinka merkittävän tärkeästä jutusta teille tänään postaan.
Puhun nimittäin tästä ihanan kätevästä keksinnöstä, jonka Duroy on jo pieni ikuisuus sitten tuonut kauppoihin, mutta josta en ole koskaan saanut aikaiseksi mainita.
Matkakokoinen irtopuuterirasia, johon voi pakata mukaan irtopuuteria vain juuri sen verran, kuin itse tarvitsee ilman, että koko isoa irtopuuterirasiaa tarvitsisi enää raahata viikonloppureissulle mukaan.
Kuinka kätevää! Samainen rasia toimii myös näppärästi silloin, kun vaikkapa tahtoo itse sekoitella eri mineraalipohjien sävyistä sen itselleen sopivan. Pieneen rasiaan on helppoa sekoittaa aina juuri sen verran kuin itse tarvitsee ja se kulkee näppärästi mukana. 
Ja aaaww, katsokaa nyt tätä pientä söpöä töpsötintä!
Kyseessä on ihan varmasti maailman söpöin puuterivippa!

Jos rasiaa tahtoo itse hieman tuunata, suosittelen teippaamaan osan koloista umpeen, jolloin puuteri ei koskaan turskahda kerralla liikaa ja rasian kuljettaminen käsilaukussa on huomattavasti mukavampaa. Tässä versiossa kun on kuitenkin reilusti reikiä kuten puuterirasioissa valitettavasti yleensäkin.
Mutta eikö olekin kätevää? Vai mitä mieltä te olette?


 Minulla ei valitettavasti ole ihan tarkkoja hintatietoja rasialle, mutta enpä usko sen muutamia euroja enempää kustantavan. Tai ainakin se kustantaa vähemmän kuin se sirkuspellejen auto. 
(Oma pikkuriikkinen rasiani on Pandan synttärimiitistä saatu.)

Kommentit (18)

 1. Kaisuli / SiameseLipstick

  Mulla on myös tuo, ja muistelisin sen maksaneen silloin aikanaan kuutisen euroa. Hillittömän kätevä reissatessa, irtopuuterirasia kun vie tosi paljon tilaa.

 2. Anonyymi

  Hankin tuon itsekin aikoinaan ihan vain siksi, että se on niin suloinen 🙂 Ja se minivippa, awww!

 3. Anonyymi

  Lähtiköhän äskeinen viesti? Ärsyttävää.

 4. Hemsku

  Nyt on pakko sanoa että söpölle vipalle on haastaja 😀 Ostin Japanista (…tietenkin…) poskipunan ja KATO MITEN SÖPÖ VIPPA http://statigr.am/viewer.php#/detail/636525676240825688_10559090 ok kuva on vähän huono mutta tämmönen poskipuna http://statigr.am/viewer.php#/detail/636525042305330506_10559090

  Halusin vain jakaa söpöä kosmetiikkaa 😀

 5. Anonyymi

  Ostin tuommoisen, mutta siis miten ihmeessä sen välisihdin saa pois, jotta puuterin voi laittaa rasiaan?? Kaikki keinot yritetty..
  -L

  • Anonyymi

   Onko siinä sihtisi päällä vielä se suojakalvo?
   Se tekee välisihdistä lähes ilmatiiviin ja sen irroittaminen on todella vaikeaa.
   Jos on, niin ota se kalvo pois ja yritä uudelleen. Itselläni ongelma oli siinä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *