Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kynsitään taas tänään

Jotain on taas loppunut. Ja jotain on taas hankittu.

Aloitetaan siitä loppuneesta ensin.

Dependin Supersnabb kynsilakanpoistoainepullo kului loppuun. Tämä on asetoniton, mutta ei kuitenkaan ihan hellävaraisimmasta päästä. Ei tämä silti mikään äärettömän tujukaan ole kuitenkaan. Lakka lähtee tällä helposti pois ja tämä on muutenkin ihan kivaa kamaa. Sormieni kynsille en tätä kuitenkaan tykkää käyttää, sillä siellä suosin vain todella hellävaraisia (Dependin vihreä tai IsaDoran lakanpoistoaine), mutta varpaiden kynsissä tämä on ollut aktiivikäytössä.

Hyvä peruslakanpoistoaine, jota voin suositella, mutta joka jää silti kauas suosikkieni jälkeen.

Sitten siihen uuteen tuotteeseen, jonka itseasiassa hankin jo viimevuonna. Kulutin vihdoin loppuun viimeisen Mavalan MavaDry kynsilakanpikakuivattajani ja jouduin kerran lakkaamaan kynnet ilman, että saatoin käyttää pikakuivattajaa. Ja oli muuten viimeinen kerta, kun teen niin.

Ihmiset! En ihan tosi ymmärrä, kuinka jotkut voivat lakata kyntensä ilman pikakuivattajaa! Se aika, joka lakan kuivatteluun ilman pikakuivattajaa meni, tuntui loputtomalta! Ja ne kolhut, jotka lakkaan sitten kuitenkin lopulta sain huomaamattani, vaikka luulin lakkani jo kuivuneen aikapäiviä sitten! Kuinka turhautunut olinkaan! Ymmärrän täysin, etteivät ihmiset jaksa lakata kynsiään jatkuvasti, jos niiden lakkaaminen on aina noin tuskallisen kamalaa ja hidasta.

Jotten enää joutuisi turhautumaan samalla lailla, hankin tosiaan vähän aikaa sitten uuden pikakuivattajan. Kaikki tuhat jemmoistani löytynyttä MavaDry:ta olivat kuluneet loppuun, joten pääsin kokeilemaan vaihteeksi jotain muuta:

Moni on kysynyt minulta, olenko tarkoittanut hehkuttamallani Mavalan pikakuivattajalla tätä tuotetta. Ei, en ole tarkoittanut. Minä olen liputtanut Mavalan MavaDryn puolesta, joka myydään erillisessä pahvipakkauksessa. Kuvassa oleva tuote puolestaan on pari euroa MavaDryta edullisempi Minute Quick-Finish.

Aiemmat muistikuvani olivat, että MavaDry olisi tätä Minute Quick-Finishiä huomattavasti tehokkaampi. Nyt parin kokeilukerran jälkeen voin kuitenkin sanoa, ettei ero nyt ihan niin valtava ole, vaikka MavaDry vetääkin yhä selkeästi pidemmän korren. Kumpikin kuivattaa lakan pinnasta kosketuksen kestävän yhtä nopeasti, mutta MavaDry viimeistelee pinnan iskunkestäväksi nopeammin. Minute Quick-Finish ei kuitenkaan missään tapauksessa ole huono tuote, vaan varsin hyvä hitusen edullisempi haastaja MavaDrylle, jos käyttäjällä on hitusen enemmän malttia odotella lakan kuivumista iskunkestäväksi.

Ykkösvalintani on yhä MavaDry, mutta olen tyytyväinen, etteivät rahani menneet täysin hukkaan tätä kokeillessa. Sen verran kuitenkin sanon, että itse en tätä aio kuitenkaan enää uudelleen ostaa.

Onko joku muu kokeillut tämän tai jopa kokeillut molemmat Mavalan kuivattajat?

Miten niitä kynsiä sitten viimeaikoina on lakkailtu, kun pikakuivattaja on taas saatu avuksi? No, esimerkiksi näin:

Kynsissä on OPI:n Parlez-vouz Opi? ja aivan mielettömän ihana Bijou Brigitten sormus, joka sopii lakan kanssa yhteen täydellisesti. Voiko olla mitään hauskempaa, kun yksityiskohtien yhdistely! Te tiedätte, kuinka minää rakastan sitä.

Mitäs tästä yhdistelmästä sanotte?

PS. Mikä siinä on, että kun lähes vuoden kuolaa yhden tietyn Diorin paletin perään epätoivoisesti ja kun sitten vihdoin saa jonkun tuomaan sen itselleen lähes toiselta puolelta maapalloa, ilmestyy se parin päivän kuluttua myyntiin juuri sinne, minne sitä on lähes vuoden verran epätoivoisesti odottanut ilmestyvän? Vähän aikaa sitten esittelemäni Diorin ihana vihreä luomiväripaletti Green Design on nyt saatavilla Mansikkanetistä, joten käykää halukkaat pian poimimassa se ostoskoriinne. (Muistakaa vaihtaa valuutaksi dollarit, jolloin hinta putoaa viisi euroa ja jää alle tullirajan.)

Kommentit (38)

 1. Nimetön

  Manna: Tuo on tosiaan totta, että kaikkien pankkien Electronit eivät "mene Visasta" netissä maksaessa. Itse hankin joskus Sampo-pankin kortin, kun pelitti ennen monissa, mutta nykyään myös normaalisti käytössäni aina ollut Nordea on pelittänyt kaikkialla, missä olen halunnut shopata. 🙂

 2. maritus

  Tänne eksyi Opin RapiDry ja on muuten myös loistava pikakuivattaja. Pelottaa jääkö tuo Opin Top Coat kohta ihan käyttämättä 😀

  Ja nyt mennään Opin "Sea?! I Told You!" sävyllä. On muuten ihana.

 3. You nailed it! – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Hankin tämän verratakseni tätä Mavalan MavaDry pikakuivattajaan ja vaikka tämä ihan mukavaa tavaraa olikin, ei tämä missään tapauksessa vetänyt vertoja MavaDrylle. Minute Quick-Finishistä löydät enemmän kommenttejani täältä. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *