Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kynsilakkaihastus: hurmaava, sokerinhuurteinen Jäämarja

Olen ollut viimekuukausina myös varsin tylsä kynsien lakkailija, mutta olen yrittänyt saada tilanteeseen muutosta viimeaikoina.
Yksi loistava apu tässä on ollut blogikokeiluihini saamani Lumenen uusi Gel Effect -kynsilakka sävyssä 60 Jäämarja. Tämä on juuri sellainen täydellinen barbilakka, joka on aivan överi bling, mutta silti aivan ihana.
Hiekkainen tekstuurilakka on täynnä glitteriä, kimalletta, shimmeriä ja keijupölyä. Se tuo kynsille ihanan, suorastaan sokerihuurteisen karkkisävyn, joka näyttää todella, todella herkulliselta ja suloiselta. Lakka oli yhdellä kerroksella vielä melko läpikuultava, minkä ansiosta se sopisi hyvin tuomaan kynsille esimerkiksi hieman liukuvärjättyä efektiäkin. Itse laitoin lakkaa näihin kuviin kynsille kaksi kerrosta, mikä riitti tuomaan lähes täysin peittävän lopputuloksen. Kolmas kerros olisi varmasti viimeistään tehnyt sen.
Kuten tekstuurilakat yleensäkin, on tämäkin ihan pirun kestävä. Toki se myös tarkoittaa sitä, ettei lakan poistaminen ole helpoin tehtävä, mutta onneksi myös sitä, ettei lakkausta tarvitse olla uusimassa ihan heti. Rakastan siistejä lakkauksia ja vaihdan ne mielelläni heti kun niihin tulee kulumaan, mutta varsinkin viimeaikoina en vain ole aina ehtinyt vaihtamaan lakkauksia tarpeeksi usein. Tämän vuoksi nudelakat ovatkin olleet helppo valinta, sillä ne eivät ole kuluneinakaan turhan silmiinpistävä. Tällä lakkauksella on nyt kuitenkin menty jo tyytyväisenä viisi päivää ja jos ei muutama muu lakka odottaisi kokeilua ja kuvausta menisin varmasti vielä useammankin päivän ajan.
Olen tykännyt Lumenen Gel Effect -kynsilakoista niiden lanseerauksesta asti ja jälleen täytyy sanoa, että niissä on vaan kaikki kohdallaan. Loistavat koostumukset, täydellisen leveä lakkasivellin, ihana sävyvalikoima ja sopivan kokoiset pullot ovat niin loistava yhdistelmä, että jos minun tulisi käyttää vain yhden tuotemerkin lakkoja valitsisin varmasti juuri nämä lakat.
Muita Lumenen Jäämarjasta hullantuneita?

Kommentit (7)

  1. Anonyymi

    Minulla olisi täysin postaukseen aiheeseen liittymätön hassu kysymys. Olen kolmen viikon kuluttua tulossa Tukholmaan erääseen tapahtumaan viikonloppuna. Olen suunnitellut kosivani tyttöystävääni reissulla, mutta minulla ei ole minkäänlaista tietoa Tukholman romanttisista paikoista. Osaisitko ehdottaa minulle jotain rauhallista ja kaunista paikkaa, jossa voisin kosia? Onko tähän vuodenaikaan puistoissa tunnelmaa, vai pitäisikö mennä johonkin museoon tai muuhun rakennukseen? Ravintolakosinta olisi liian kliseinen, mielummin vien hänet syömään sitten vasta jälkeenpäin. Olen liikkeellä opiskelijabudjetilla, eli Globenin maailmanpyörän yksityishytti ei tule kysymykseen, pikemminkin joku halpa tai ilmainen tunnelmallinen piilopaikka.

  2. eekku

    Kaunis lakka

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *