Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kymmenen miljoonaa kiitosta

En ole hetkeen esitellyt teille, mitä tuotteita minulta on kulunut loppuun. Olen muutenkin tullut siihen tulokseen, että noiden tuotteiden yksityiskohtainen listaaminen tuntuu jotenkin varsin tylsältä ja työläältä, joten tällä kertaa ainakin vuorossa on taas pelkkä yhteiskuva ja pientä yleisluontoista tarinointia aiheesta.

  Tuotteita loppui elo- ja syyskuun aikana mukava määrä ja edustettuina oli niin meikkejä, kasvojen- kuin vartalonkin hoitotuotteita sekä hiustuotteita.

  Yhdeksi kasaksi kerättynä määrä näytti varsin kiitettävältä keolta, mikä toi tietysti tällaiselle tavaroistaan eroon pyrkivälle kosmetiikkaähkäilijälle suurta tyydytystä. Alunperin blogini ideahan oli seurata, kuinka liian suuriksi paisuneet kosmetiikkavarastoni pienenisivät ostokäyttäytymiseni muuttumisen myötä. Blogailua tulee kolmen kuukauden kuluttua täyteen kuusi vuotta ja siinä ajassa on muuttunut paitsi ostokäyttäytymiseni myös blogini suunta. Enää ei ole ollut kyse vain siitä, miltä minun varastoni näytävät vaan myös siitä, mitä kivaa kosmetiikka arkkinoille on tuotu ja löytyisikö niiden tuotteiden joukosta jotain sellaista, minkä hankkimista tekin voisitte harkita vai voitteko jo suoralta kädeltä tuote-esittelyn luettuanne sanoa, ettei kyseinen tuote ole teitä varten.

  Blogini pääidea on edelleen kannustaa lukijoitanikin käyttämään tuotteitaan loppuun ennen uusien ostamosta, mutta samalla myös auttaa löytämään niitä oikeasti tarvittavia ja hyviä, itselleen sopivia tuotteita. En ollut koskaan ennen katsonut ajatuksella, kuinka monta sivunäyttöä blogillani on sen elinkaaren aikana ollut, mutta nyt katsoin ja hämmennyin. Te olette käyneet selailemassa sivujani jo yli kymmenen miljoonaa kertaa!!! Ihan mieletöntä, ajatus tuosta luvusta tuntuu ihan uskomattomalta!

 Kiitos jälleen kerran kaikille teille ihanille lukijoilleni, joiden ajatteleminen todellakin hymyilyttää minua. Lontoo kiittää ja kuittaa taas tältä illalta jääden miettimään, kuinka onnekas onkaan! 

Kommentit (6)

 1. Mousse / kivipuuteri-kosmeblogi

  Onnea! Muistan kun kerroit blogin aloittamisesta eräällä foorumilla (juuri siellä ;)). Kylläpä aika lentää 🙂

  • virve

   Kylläpä se tosiaan rientää! 🙂

  • Kaisuli / SiameseLipstick

   Kyllä rientää 🙂 Onnea! Tuttu foorumi minullekin 🙂

 2. Anonyymi

  Herranjestas, olen sitten lukenut blogiasi suunnilleen viisi vuotta. o___o Niin se vaan aika menee nopeasti.

  • virve

   Mieletöntä, ihana kuulla! 🙂

 3. Morgaise

  Muista, miten aloittaessani seuraamisesi luin koko blogisi läpi yhden yön aikana ja sain järettömän päänsäryn (niskat jumissa) ja hirveän hingun tyhjentää Sokos Diorin viisikoista. Eipä taitais enää onnistua yhdellä istumalla…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *