Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kyllä sitä jotain loppuukin

Näitä postauksia seuratessa voi jo välillä näyttää siltä, että tavaraa vaan tulee lisää, mutta mikään ei ota loppuakseen. Onneksi näin ei kuitenkaan täysin ole ja tähän väliin pääsenkin mainitsemaan muutamasta loppuneesta tuotteesta.

Ole Henriksenin Aloe Vera Deep Clenser kului vihdoin loppuun. Kirjoitin tästä syksyllä ylistyspostauksen ja voin edelleenkin vain kehua tätä tuotetta.

Tämä puhdistaa ihon ihanan puhtaaksi, muttei kuivata yhtään. Tämä on periaatteessa tarkoitettu rasvaisemmalle iholle, mutta oma enemmän kuivuuteen taipuvainen ihoni ei pistänyt tästä ollenkaan pahakseen. Itse käytin tätä nimenomaan ihonpuhdistukseen (en meikin poistoon).

Tarkempaa analysointia tuotteesta voit tosiaan lukea tästä postauksesta.

Onko joku muu löytänyt tämän ihanuuden?

Toinen loppunut tuote oli Snowcrystalin #306 Nail Care with Ceramides.

Tämä oli ihan mukava tuote aluslakkana, muttei kyennyt vahvistamaan kynsiäni ja estämään liuskoittumista. Tämä onkin tosin tarkoitettu enemmän hauraille ja pehmeille kynsille tuomaan kovuutta eikä niinkään estämään liuskoittumista, mikä nimenomaan on omien kynsieni ongelmanani, joten turha syytellä tuotetta, jos käyttötarkoituskaan ei ollut oikea.

Aluslakkana tämä oli kuitenkin manio, sillä tämä esti hyvin kynsilakkojen aiheuttamia värjäytymiä. Lakan massa myös pysyi hyvänä oikeastaan pullon loppuun saakka ja vain parilla viimeisellä käyttökerralla alkoi havaittavissa olla pientä paksuuntumista, massan venymistä ja purkkaantumista ja lakka tuntui kuivuvan hieman tavallista hitaammin.

Kiva tuote, muttei ollenkaan sopiva minun käyttötarpeisiini, joten tämä tulee jäämään jatkossa kaupaan.

Snowcrystalin lakkoja myyvät Suomessa Kicksit ja näillä ”hoitolakoilla” on hintaa n. 12 euroa.

Lakoista tulikin muuten vielä mieleeni lakka, jonka mainitsin joku aika sitten hankkineeni ja jonka tahdon ehdottomasti esitellä teille.

Lakka on GOSHin ihastuttava kalpeankultainen (kausi?)sävy 554 Gold.

Voi, kuinka upea tämä osaakaan olla shimmerisine pintoineen! Lakka oli jo yhdellä kerroksella melko peittävä, mutta käytin lakkaa silti kynsilläni kaksi kerrosta.

Minä niin rakastan tällaisia kalpeita kultaisia sävyjä, olen aivan heikkona niihin! Varsinkin, jos niissä on vielä shimmeriäkin!

Muita kalpeaan kultaan heikkona olevia?

Kommentit (6)

  1. tinttu

    Goshin kynsilakat on kyllä mahtavia! Okei myönnän, olen merkkiuskovainen 😉

    Ja nyt sitten merkkiuskovaisuudesta poiketen: ostin sen isadoran värisevän ripsivärin! Täytyy kyllä myöntää, että se oli rakkautta ensivedolla! Ostin myös isadoran mattalakan, mutta en tykkää, en sitten yhtään! Mielestäni ei toimi ollenkaan, ainakaan goshin lakkoihin. En sitten tiedä, toimisiko muissa isadoran lakoissa…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *