Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kyllä äiti tyttärensä tuntee

Vanhempani viettivät vähän aikaa sitten hieman eläkepäiviään Malesiassa ja rakas äitini osasti tuoda minulle oikein mainioita tuliaisia.

Tasaa kaikki

Ensinnäkin olen aina halunnut kokeilla Victoria’s Secretin vartalovoiteita.

Ihanainen äitini osasikin sitten tuoda minulle Sweet Daydream -vartalovoiteen, joka tuoksuu omenalle, vadelmalle ja vaniljalle. Nam!

Äitini on ennenkin ilahduttanut minua Skin Foodin kynsilakoilla ja onneksi ilahdutti jälleen, sillä tykkään näistä suunnattomasti. Nämä peittävät ja pysyvät hyvin ja sävyt ovat todella houkuttelevia.

Ihanin tuliainen olivat kuitenkin Anna Suin meikit, joihin olen halunnut tutustua jo pidemmän aikaa. Jo näiden pahvikotelotkin ovat niin kauniita itse tuotepakkauksista puhumattakaan! Ja nämä tuoksuvat ruusulle!

Ensinnäkin sain Lip Gloss C:n sävyssä 303.

Katsokaa nyt näitä ihania ja kauniita yksityiskohtia!

Lisäksi sain Liquid Eye Color G:n sävyssä 250, joka on shimmerinen lila.

Ja siis tämänkin hylsyn päässä on ruusu!

Glittering Eye Color sävyssä 200 on nimensä mukaisesti pientä glitteriä sisältävä luomiväri, jonka koostumus on hieman tahmaisen voidemainen. Tämä on yksinään melko mitäänsanomaton, mutta toimii hyvin luomivärien alla pohjustamassa.

En osaa päättää, säilyttäisinkö näitä näiden upeissa pahvikoteloissa vai itse pakkauksia irrallaan, sillä kummatkin nyt vaan ovat niin nättejä.

Neljäs saamani tuote oli Eye Color luomiväri sävyssä 201. Tämä on tavallinen puuterimainen luomiväri…

…mutta tämän pakkaus on tuhat kertaa tavallista pakkausta upeampi. Voi lääh!

Ai niin, mainitsinko jo, että tykkään näiden ulkonäöstä kovasti?

Löytyykö teiltä Anna Suin tuotteita? Onko joku kokeillut Victoria’s Secretin tuotteita? Tai onko joku muu ihastunut Skin Foodin kynsilakkojen laatuun?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Hei, voiko silikonipohjaista primeriä käyttää mineraalimeikkivoiteen alla? Kiitos jo etukäteen..

 2. sofia

  mulla on yks victoria secretin body lotion, pink sarjan sweet & flirty supersoft body lotion :D! tuoksuna sugar berry ja pink grape fruit :), en oo viel avannu mut varmasti on ihana <3.

 3. Jossu

  Pakko vastata Glassylle, kun Skinfoodin kuluttaja olen. 😀 Parhaiten löydät noita ebaysta, vähän kalliimmalla sasa.comista. Skinfood on kyllä ehdottomasti paras korealainen ihonhoitosarja, jota olen muiden ohella kokeillut. Tälläkin hetkellä on käytössä.

 4. Senni

  Voi vitsi, mun äiti ei varmaankaan osaisi ostaa mitään noin ihanaa! 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *