Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kuva-arvoitus

Seuraavaksi pieni kuva-arvoitus.

Tiedättekö, mitkä nämä ovat?

Kyllä minäkin näitä hetken mietin, kun äitini nämä nenäni eteen lykkäsi.

Tommy Taberman meets Vicky Rosti…? Tai oikeastaan vain puoliksi.

Kyseessähän ovat siis Augenstolz-meikkilasit, joiden avulla kehnomminkin näkevät onnistuvat jatkossa taiteilemaan meikkinsä paikoilleen vaivatta.

Laseissa on yksi linssi, jota voi kääntää puolelta toiselle tarpeen mukaan. Kun linssi on toisen silmän päällä, näkee silmällä meikata ja toinen silmä on helppo meikata esteettömästi.

Laseja on saatavilla useilla eri vahvuuksilla ja muutamilla eri kuoseilla. Hintakaan ei ole kohtuuton ja laseja on saatavilla valikoiduista apteekeista reilulla kahdellakymmenellä eurolla.

Hamstraukseen taipuvainen äitini osti meikkauslasinsa jo valmiiksi suurilla vahvuuksilla. Vielä niille ei kuulemma ole tarvetta, mutta hän halusi olla jo etukäteen valmistautunut siihen päivään, jona lasit tulevat olemaan tarpeeseen…

Kuosillekin on naisellinen selitys: lasit on sen ansiosta helppo löytää käsilaukun kätköistä helposti aina tarvittaessa. (Ja kuoseja löytyy muutamia muitakin.)

Miltäs kuulostaa?

Kommentit (32)

 1. Anonyymi

  Minäkin halusin kertoa, että kovasti odottelen uusia postauksia. Toivottavasti sinulle ei sattunut mitään ikävää, vaan bloggaus tauon taustalla on joku kiva syys. Mukavaa syksyä ja kaikkea hyvää sinulle 🙂
  -vivian-

 2. Aino

  Aika loistava idea!
  Itellä ainaki on niin huono näkö että peilit on aina mun jäljiltä nenänjälkiä täynnä.
  Harmi vaa ku on silmis niin paljo eroo vahvuuksis ni tarttis melkee molemmille silmille omat.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *