Kuutamon hutsu

Esittelin teille vähän aikaa sitten Lumenen syksyn lookin ihanan mutaiseen vivahtavan Villikanervia- sävyn ja kysyin kommenttiboksissa, millaisia lakkoja teidän kynsissänne sillä hetkellä näkyi. Useampi vastasi kynsistä löytyvän viininpunaiseen menevää lakkaa ja se vaikuttaisikin olevan nouseva trendi jälleen pimeitä syysiltoja kohti mennessä.
Ja arvatkaapas mitä? Samasta Lumenen syyskokoelmasta löytyy yksi aivan ihana viininpunainen lakkakin!
33 Purppurapilvet on kaunis syvä viininpunainen lakka, jossa on nimeä mukaillen pieni häivähdys sinne purppuraankin päin. Harmikseni tuo pieni luumuinen vivahde ei kuitenkaan oikein toistu näissä kuvissa, vaan lakka näyttää ihan hitusen liian viininpunaiselta.
Olen itse alkanut vähän aikaa sitten esittelemäni Yves Rocherin tumman lakan myötä syttymään näille viininpunaisillekin lakoille ja tämä Lumenelta saamani lakka ilmestyi minulle kuin tilauksesta ja te innoititte minun kommenteillanne kokeilemaan sitä. Ja veihän sekin sydämeni, mutta se onkin ilmeisen helppoa nykyään mitä kynsilakkoihin tulee.
Sain myös samaisesta lakkakokoelmasta kokeiluuni hieman erilaisen violetin sävyn 34 Kuutamon kutsu. 
Minulla harvemmin nähdään kynsissäni nykyään tällaisia violetteja kynsilakkoja, mutta ehkäpä juuri siksi tämä olikin mukavaa vaihtelua niille normaalimmille, minulle tyypillisemmille 
lakkauksellilleni?
Kenen muun sydämen viininpunaiseen taittavat lakat vaikuttaisivat näin pimenevien syysiltojen myötä vieneen?
PS. Anteeksi otsikko. Kiusaus tarttua lakan nimeen oli liian suuri.
Kommentit (12)
  1. Oikeastaan 'hutsu' sopisi tuon lakan nimeen ihan hyvin… 😀 Tuollainen liila shimmeri näyttää mun silmään vähän halvalta jotenkin. Tuo ensimmäinen lakka taas on ihanan syksyinen!

  2. Täällä myös kaivetaan violetteja ja viininpunaisia lakkoja esiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *