Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kuukauden vapaan yhteenveto

Kuten mainitsin, oli minulla tosiaan kuukauden talviloma, jonka vietin pääsääntöisesti Lontoossa kaupunkia tutuksi tehden ja kotona rentoutuen. 
Olisikin siis voinut kuvitella, että kotona aikaa paljon viettäessä tuotteitakin olisi kulunut loppuun melkoisesti? Niinpä. Vaan eipä kulunut.
Yhteenvedon saldo näytti nimittäin näin vaatimattomalta siihen nähden, että päiviä kului kolmekymmentä:  
Ihan tosi, näin vähän tuotteita. Ilmeisesti minulla on siis ollut paljon muutakin puuhaa kuin leikkiä purkeillani!
Loppuun kului Soap & Gloryn paljon kehumani Whipped Clean Shower Butter, josta voi lukea aiemman postaukseni täältä.  Tätä jäi ihan ikävä ja käyttäisin tätä mielelläni enemmänkin, mutta aika siirtyä eteenpäin kosmetiikkaseikkailuissa.
Käytin loppuun myös blogin kautta saamani BeSave! -luonnonkosmetiikkamerkin käsivoiteen. Tämä on ollut oikein hyvä kosteuttaja ja käsien pehmittäjä ja poistanut käsistäni pahimman kuivuuden ja ylläpitänyt kosteutusta hyvin. Käytän käsivoiteita kuitenkin lähinnä vain öisin, joten suosin hieman tuhdimpaa tavaraa mielummin.

 Tämän vapaan aikana kului loppuun vain yksi vartalovoide. The Body Shopin ihastuttava Chocomania on ollut postauksen aiheena jo aiemminkin, joten siitä voi lukea enemmän täältä.
Vapaan aikana kului loppuun myös tämä Yves Rocherin takapuolen ja vatsan kiinteytykseen tarkoitettu Intensive Slimming -tuote, mutta tästähän te jo luittekin eilen hieman.
 Ja loppuun kului tosiaan tämäkin eilen enemmän näkyvyyttä saanut Yves Rocherin Slimming Detox-ohjelman osa.
Lisäksi loppuun kuluivat nämä kolme pientä tapausta. Lancomen Viosionnairesta tulossa pieni postaus tulevaisuudessa.
Loppuneiden tuotteiden saldo oli tosiaan varsin minimalistinen. Kotiin jäi tosin onneksi kymmenkunta aivan lopuillaan olevaa tuotetta,
jotka sitten varmasti pääsevät seuraavaan Lontoon loppuneiden
tuotteiden yhteenvetooni. Ja onneksi töissä odottivat useat loppuaan tekevät tuotteet…

Kommentit (2)

 1. NarnianGirl

  Miten ihmeessä olet saanut kulutetuksi loppuun sekä tuon selluliitti/kiinteysgeelin sekä käyttämään muita kropparasvoja? Päällekkäin ja sekaisin? Vai erillisellä aamu/ilta-rutiinilla?
  Tilasin tuon Yvesin sellugeelin, ja mietin, mihin väliin ihonhoitorutiinia saan sen sopimaan, kun kerran kroppani tarvitsee kosteutusta muutenkin.
  No, ehkä keskitän tuo selluvoiteen vartalon keskikohtaan ja voitelen sääret tuhdimmilla aineilla..

  • virve

   Kiinteytysgeeliä ja detox-geeliä päällekäin keskivartalolla ja tavallista vartalovoidetta käsivarsilla, jaloilla ja rinnalla. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *