Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kuudes yhteenveto

Taas kotona! Tai ainakin hetken, sillä tämän viikon jälkeen olenkin sitten koditon.

Oli outoa tulla kotiin, sillä asuntooni muuttaa tuttuni, jonka tavarat ovat jo muuttaneet tänne ennen häntä. Koti on oma kotini, muttei silti näytä enää yhtään omalta kodiltani. Ajatus on hassu, hauska ja samalla jännittävä. Olen kotona, mutta silti kylässä.

Tavaroiden vähennyksestä huolimatta mmia tavaroitani ja varsinkin kosmetiikkatuotteita on kuitenkin jäljellä vielä jonkun verran (okei, kosmetiikkaa on paljon!) joten on mukavaa, että muutamia niistä kului työpassini aikana jälleen loppuun. Olisikin siis jälleen yhden yhteenvedon aika.

Ihoni kuivuu töissä paljon, joten L’occitanen Cleansing and Soothing Shower Oil with Almond Oil on ollut loistava työkaveri.

Rakastan tämän pehmeää tuoksua ja kosteuttavaa, mutta ihon puhtaaksi pesevää koostumusta ja käyttäisin tätä uuden pullollisen ihan koska vaan! Suosittelen ehdottomasti kuivasta ihosta kärsiviä kokeilemaan suihkuöljyjä -saippuoiden ja geelien sijaan.

James Brownin Rich Moisture Conditioner on yksi viimekesäisistä Englannin ostoksistani ja on osoittautunut mukavasti hiuksia kosteuttavaksi, pehmittäväksi ja hoitavaksi tuotteeksi, muttei loppujen lopuksi ollut kuitenkaan mitään niin ihmeellistä, että jäisin kaipaamaan tätä.

Clarinsin Extra-Firming Body Lotion oli varsinainen yllättäjä. Nämä kiinteyttävät vartalovoitteethan lupaavat vain kiinteyttää ja napakoittaa ihoa, eivät vartaloa ja se on helppoa tehdä, kun tuotteessa vaan on tarpeeksi ihoa napakoittavia kalvonmuodostajia. Vaikutus ei tietenkään ole kovin konkreettinen ja valuu muutenkin viemäriin suihkusaippuan mukana.

Minulle oli kuitenkin suuri yllätys, kuinka tämä kykeni kosteuttamaan ihoani hyvin tehokkaasti! Yleensä tällaiset kiinteyttävät tuotteet ovat kevyitä ja geelimäisiä, mutta eivät kovin kosteuttavia, mutta tämäpä hoiti ja kosteutti ihoni kuivimmatkin läikät pois todella nopeasti! Ihastuin tuotteeseen kovasti nimenomaan sen kosteuttavan vaikutuksen vuoksi, joten käyttäisin tätä mielelläni lisää, mutta en kuitenkaan olisi valmis maksamaan tästä tästä useita kymppejä.

Minituotteista käytin loppuun Biothermin Aquasource Biosensitive -linjan herkälle, normaalista kuivalle iholle tarkoitetun kosteuttavan kasvovoiteen, joka ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Pidin voiteen kosteuttavasta koostumuksesta, sillä se tuntui riittävän hyvin yökäyttöön, mutta sopi hyvin myös meikin alle. Voide ei kuitenkaan ollut sisällöltään niin erityinen, että tahtoisin itse ostaa tätä lisää. Lumenen Arctic Aquat päihittävät tämän omassa käytössäni yhä.

Myös yksi meikkituote kului loppuun.

YSL:n musta Easy Liner for Eyes on minussa ristiriitaisia tuotteita herättänyt tuote. Tykkäsin kovasti tämän ohuesta ja tarkasta siveltimestä ja tämä toimi silmissäni aluksi aivan loistavasti, mutta pikkuhiljaa tästä alkoi olla vaikeampaa ja vaikeampaa saada tasaisesti ulos väriä.

Lopulta minulta meni tuotteeseen totaalisesti hermot, sillä ennen jokaista käyttökertaa tätä oli ravisteltava kovasti. Päätin siis lopulta julistaa tämän loppuneeksi tuotteeksi ja keskittyä käyttämään HG-lineriani Sensain Liquid Eyelineria, jonka ruskeaa sävyä en enää vaihtaisi mihinkään.

Tässä työpassissa minulta loppui melko vähän tuotteita, mutta onnekseni neljä tuotetta viidestä oli sentään täysikokoisia tuotteita eikä vain näyte- tai matkakokoja. Onneksi töihin jäi myös useampi loppumaisillaan oleva tuote, joiden kanssa pääsen läträilemään jälleen seuraavassa työpassissani.

Kyllä nämä tuotteet tästä vielä loppuvat.

Kommentit (6)

 1. Anonyymi

  Kampauspäälle löytyi vallan hurmaava tutorial sormikiharoista!

  http://beatissa.blogspot.com/2011/11/sormikiharat.html

  Itsellä on sen verta lyhyt kuontalo ettei moisia kiharoita pysty väkertämään mutta olisi kiva nähdä miten ne onnistuvat esimerkiksi ostolakkolaiselta 🙂 Jos joku muu on sattunut kokeilemaan niin kuvia, kiitos!

  /leni

 2. Marisa

  Tuo Biotherm on ihana, on ollut mun talvi-iholle nappituote parin purkin verran. 🙂

 3. Vipa

  Hei! Sun täytyy ehdottomasti tehdä blogillesi FANISIVU facebookkiin 😉

 4. Anonyymi

  Paljonko tuotteita on vielä jäljellä? 🙂

 5. Helena

  Toimivatko kaikki kiinteyttävät voiteet tuolla periaatteella? Esimerkiksi tämä: http://www.yves-rocher.fi/control/product/~category_id=4100/~product_id=1236 ?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *