Kuudes yhteenveto

Olen tällä vapaalla keskittynyt käyttämään loppuun tuotteita, joiden en missään tapauksessa olisi halunnut loppuvan.

Hyviä tuotteita tulee helposti säästeltyä eikä niiden vain tahdo loppuvan, mutta koska niistä tykkää paljon, ovat ne juuri niitä, joita on helppo käyttää loppuun.

Biothermin Beaurre de Levresin en olisi ikinä halunnut loppuvan. Enhän minä voi elää ilman tätä! Mutta niin se vain on, nyt on selvittävä hetki ilman. Aiempaa kehuskelua tuotteen ylivoimaisuudesta kuivilla huulillani löydät täältä.

En olisi myöskään halunnut, että IIIIIHANAN tuoksuinen Soap & Gloryn Girligo Spray-on Body Moisturizing Mistini loppuu. Onneksi minulla on vielä toinen minikoko ja yksi isompi koko jäljellä, sillä ilman tätä en tahtoisi enää elää. Tämän ihanasta tuoksusta löydät lisäinfoa täältä.

Harmikseni myös vallan mainio Doven klassinen deodorantti meni loppumaan. Tykkään tämän puhtaanraikkaasta tuoksusta ja tuotteesta ihan vaan muutenkin. Dödö piti hyvin ja toimi muutenkin mainiosti. Aiempi postaus tuotteesta täällä.

Loppuun kului myös yksi ikuisuustuote.

Tämä ikuisuustuote oli jo 3,5 vuotta vanha Schwarzkopfin Got2B Smooth ’n Chic Smoothing Lotion, josta olin jo pitkään ollut varma, ettei se loppuisi ikinä. Minulla ei siis ole tuotteesta mitään pahaa sanottavaa ja pidin siitä itseasiassa kovasti, sillä se tuoksui ihanalle ja pehmensi ja siloitti tukkaani. Se pirulainen vaan oli niin himskatin riittoisa, ettei sen kanssa meinannut tulla loppua koskaan! Voin suositella tuotetta, mutta oli minun makuuni aivan liian riittoisa (niin oudolta kuin se kuulostaakin).

Kaapeistani pääsi pois myös blogin kautta saamani Aussien Take The Heat Leave-In Spray, josta olenkin jo aiemminkin kirjoitellut. Tämä oli siis jo toinen käyttämäni kappale ja ajoi kyllä asiansa hiuksia siloittavana ja takkuja vähentävänä hiuksiin jätettävänä suihkeena, muttei ollut kuitenkaan hoitotehoiltaan niin mieletön, että hankkisin tätä lisää. Käytinkin tätä jatettävän hoitoaineen kanssa yhdessä, jolloin toinen tuote hoiti ja tämä siloitti ja avasi takkuja.

Kävin myös luonnonkosmetiikan puolella tekemässä kokeiluja. Weledan Wild Rose -linjan Smoothing Night Creamin minikoko rutistui tyhjäksi ja ehdin sen taipaleen aikana tykästyä siihen. Voide kosteutti ihoa ja jätti sen ihanan pehmeäksi, mutta ooi tarpeeksi täyteläinen makuuni.

Olen kuitenkin huomannut monen luonnonkosmetiikan voiteen kohdalla hauskan ilmiön: vaikka iho tuntuisi kasvoilla vielä rasvaiselta ja kiiltävältäkin voiteen jäljiltä, saattaa se samaan aikaan tuntua jotenkin kiristävältä. En tiedä, mistä tämä outo ilmiö johtuu, mutta tämänkin kanssa tapahtui sama. Nassu ei siis tunnu kaipaavan lisää voidetta, sillä vanhaakin lilluu vielä sen pinnalla, mutta samalla jotenkin tuntuu hieman kiristävä tunne, joka korostuu varsinkin otsan sivuilla. Outoa. Onko ilmiö tuttu kellekään muulle?

Lisäksi käytin vapaillani loppuun kuusi kokeiluuni saamaa Elizabeth Ardenin Ceramide Gold Ultra Restoratives -kapselia. Tämä oli ehdottomasti sellainen tuote, että se oli hyvä kokeilla kasvoille kunnolla ja ajatuksella. Olen joskus kokeillut näitä, mutta muistikuvani on ollut (sisällönkin kurkistamisen perusteella), että nämä olisivat olleet reilusti silikonisia, melkein kuin primeria muistuttavia kapseleita (kuten Lumenen vanhat C-vitamin -kapselit), jotka olisivat ehdottomasti parhaillaan päivällä meikin alla.

Väärin muistettu! Kapselit ovat enemmän juoksevan öljyisiä ja sopivat minun ihollani ainakin paremmin yökäyttöön. Sisällön perusteella kapselit epäilyttivät minua, mutta oma kuiva ihoni nautti niistä niin suuresti, että myyn näitä nykyään mielelläni muille ja käyttäisin itsekin enemmän kuin mielelläni näitä lisää. Jälleen tuli siis todistettua, miksi myyjien on niin tärkeää tehdä tuotekokeiluja jatkuvasti!

Käytin loppuun vapaillani myös toisenkin Soap & Gloryn tuotteen. The Fab Pore Hot Cloth Cleanserista olen postaillut aiemmin jo tarkempaa esittelyä, joka on luettavissa täältä.

Vaikka aiemmin myös puoliksi kiukkusin saamaani Lumenen edesmennyttä Lift Touch -puhdistusöljyä, jään ikävöimään tätä suuresti. Edullinen öljy oli niin täydellinen tuote iholleni, että meinasin alkaa pillittämään, kun purskautin pakkauksesta ulos sen viimeiset pisarat. Minulle jäi tuotteesta enää jäljelle matkakoko, joka sekin taatusti kuluu kesän aikana loppuun, loistava reissutuote kun on.

Käytin pois myös yhden suosikkituoksuni matkakoon. Biothermin Eau Pure on ollut ihanan raikas päivätuoksu ja kulkenut pienen muovipullonsa ansiosta näppärästä reissussa mukana ollen juuri sopivan naisellinen ja raikas kaikkiin tilanteisiin. Tästä tuoksusta tulossa hieman lisää juttua lähiaikoina.

Hiustuotteidenkin puolella kului loppuun edes jotain. Vastikään kehumani Cutrinin Colorism-linjan matkakokoinen shampoo nimittäin tyhjeni. Tämäkin jälleen harmikseni. Tästä ja saman linjan hoitoaineesta olikin juuri oma postaus.

Ja koska kaikki mahdollinen lasketaan manitsen myös, että erään hiusvärin mukana tullut tehohoitokin oli käytettävä loppuun, jotta paitsi tukka, myös matkalaukkuni nauttisi. Ihanaa tavaraa, miksei näitä myydä isompina, erillisinä pakkauksina!

Seitsemän isompaa tuotetta ja viisi vähän pienempää.

Hyvien tuotteiden loppuminen on tosiaan aina harmillista, sillä niitä tahtoisi säilöä piiitkään ja pitää aina kotona jemmassa, mutta koska minulla alkavat olla viime hetket käsillä omassa asunnossani ennen ”kodittomaksi” jättäytymistä, on kaikesta mahdollisesta hankkiuduttava nyt vaan eroon. Ja hei, hyviä tuotteita on aina kivaa käyttää!

Toivottavasti seuraavassa työpassissa kuluu jälleen tuotteita oikein urakalla loppuun seuraavista vapaista puhumattakaan!

Sana on jälleen vapaa kommentoinnin suhteen koskien postauksessa esiintyneitä tuotteita tai sitten ihan mitä muuta kommentoimisen arvoista tahansa.

Kommentit (12)
  1. ite haikailisin kans noita hiusvärien hoitsikoita isoihin pakkaukseen… erityisesti joskus oli jossain olikohan Lorkun kans, sellasia mustaherukalle tuoksuvia. Ihan parhautta <3

  2. Mä taidan tajuta ton "liian riittoisa"-käsitteen. Ärsyttävää, kun samat pullot ja putelit lojuu ikuisuuksia kaapissa, paljon kivempaa vaihtaa välillä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *