Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kuppikakku

Ensimmäinen Lushin tuorenaamio käytetty!

Naamiona oli suurta suosiota saanut Cupcake, johon törmästin Tallinnan Lushissa niin halvalla, etten vaan voinut vastustaa sitä. (Hintaa jäi alle kuusi euroa!) Olen kuullut tästä niin paljon hyvää, että tämä oli aivan pakko kokeilla itsekin.

Koska kyseessä on tuorenaamio (eli raaka-aineet ovat tuoreita, eivät säilöntäaineilla kyllästettyjä), ei purkin sisältö säily hyvänä kuin alle kuukauden. Omassani oli päiväys kolmen viikon kuluttua ostohetkestä, joten sain käyttää tämän vikkelästi pois. Tuorenaamio tarkoittaa myös sitä, että naamiota on säilytettävä jääkaapissa.

Täytyy heti alkuun sanoa, että jääkaappikylmän naamion levitys on jo itsessään varsin mielenkiintoinen kokemus! Viileys on tosiaan kirjaimellisesti käsin kosketeltavaa… (Toisella käyttökerralla olin jo viisastunut ja nostin naamion jääkaapista pois noin kymmenen minuuttia ennen aiottua käyttöhetkeä.)

Naamio näyttää ihanalta suklaavanukkaalta (arvatenkin minun tekemänäni, sillä koostumus ei ole aivan tasainen) ja tuoksuu tummalle suklaalle ja hieman mintulle.

Vähän ehkä teki mieli salaa lipaista…

Naamion annetaan vaikuttaa iholla viidestä kymmeneen minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan lämpimällä vedellä iholta pois. Tuote on oikeastaan tarkoitettu rasvaisemmalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, mutta tällä hetkellä kuivemmasta ihosta kärsivänä en silti malttanut jättää tätä väliin. Seuraukset epäilyttivät kyllä syystäkin, mutta onneksi pelkoni siitä, että naamio imisi viimeisetkin kosteuden rippeet kasvoiltani oli täysin turha ja aiheeton.

Ihoni tuntui naamion jälkeen todella sileältä ja pehmeältä eikä ollenkaan kuivalta tai kiristävältä, miltä monet puhdistavat naamiot saavat sen tällä hetkellä tuntumaan. Tunne oli sen verran miellyttävä (ja samalla puhdas), että uskallan suositella tätä myös pintakuivalle iholle, jolla on taipumuksia epäpuhtauksiin.

Olitte suosittelijat oikeassa, tämä on ihana tuote ja tahdon ehdottomastikin kokeilla lisää sarjan tuorenaamioita!

Yhdestä purkista riittää kuulemma neljään käyttökertaan, mutta toki on itsestään kiinni, kuinka monta kertaa naamiota saa käytettyä. Itse käytin sen neljä.

Suomessa on muuten voimassa etu, jonka mukaan viisi tyhjää tuorenaamiopurkkia palauttanut saa lahjaksi vapaavalintaisen tuorenaamion. Älkää siis hävittäkö purkkeja! (Ja jos matkustatte vaikkapa Tallinnaan, kelpaavat siellä vaihdossa kaikki Lushin mustat purkit.)

Nyt voisitte sitten heitellä teidän suosikkinne sarjan tuorenaamioista kehiin!

Kommentit (13)

 1. Nimetön

  Anonyymi: Ihana kuulla! 🙂
  Yritin suostutella wantsua käyttämään naamiotani kanssani pois, ettei mene pilalle, mutta hän ei suostunut. Hyvä niin, ettei vaan jää koukkuun. 😉

  Honey: Minkälaisen lopputuloksen nuo tekevät? 🙂

  Rita: Kuukauteen mahtuu neljä viikkoa ja naamioon neljä käyttökertaa. 🙂

  Jenny: Tule kertomaan, mitä hankit! 🙂

  minttu: Millainen tuo on? 🙂

  Hannukkaz: Siinä on hyvä syy muistaa käyttää naamiota säännöllisesti. 🙂

  Anonyymi: Tuo olisi kyllä kiva kokeilla, sillä kosteutusta kaipaan eniten. 🙂

  Anonyymi: Aivan mahtava kuulla! 🙂

  Anonyymi: Yleensä kaoliini ja talkki ovat noissa niitä talia imeviä aineosia ja sitä kautta kuivempaa ihoa kuivattavia. Jos naamio on kuitenkin yhdistelty hyvin muihin aineosiin, ei kuivatusta tunnu. 🙂

  Anonyymi: Tekee kyllä mieli kokeilla kaikki. 🙂

 2. Funizza

  Itse en kyllä suosittelisi love lettucea kovin kuivalle iholle, oli sen verran jytkyä tavaraa että meinasi viedä mehut sekaihostakin 🙂 No ei nyt ihan, mutta jälkeenpäin jäi vain sellainen kiristelevä tunne, vaikka laitoinkin kosteusvoiteen.

  Naamio kyllä putsasi hyvin ja ihosta tuli sileä ja matta, pehmeyttä jäin kaipaamaan hiukan enemmän. Lisäksi tuoksu ei ollut kovin mieleinen, sitä voisi oikeastaan verrata vihreään teehen. Kaikesta huolimatta purkki varmasti tulee kulutettua loppuun, jos ei omaan niin sitten miehen naamaan 😀

 3. Honey

  Lopputulos riippuu aika paljon käyttäjän ihosta, mutta itselläni CC rauhoitti ja Sacred Truth kiristi.. siis ei kuivattanut, vaan liftasi, mikä varmaan on monelle vanhenevalle iholle se tärkeä juttu.

  Itse tykkään eniten, jos iho tuntuu levänneeltä ja näyttää kirkkaammalta naamion jälkeen. CC onnistui tekemään tuon mulle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *