Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kuplia, voita ja vettä kielellä

Blogissani on juteltu jonkun verran erilaisista sisäisesti nautittavista herkuista, joten tänään olisi vuorossa puolestaan hieman ulkoisesti nautittavia versioita.
Homma alkoi siitä, kun viime pääsiäisenä satuin bongaamaan eräästä brittiläisestä kosmetiikkablogista jutun Bubbles & Butters -merkin vartalotuotteista, jotka näyttivät niin herkullisilta, etten vaan voinut vastustaa niitä. Mieleni teki pääsiäismunia, mutta näitä katseltuani sisäisesti nautittavat herkut vaihtuivat saman tien himoon valella kehoani ulkoisesti näillä herkuilla.
The Bubbles & Butter Company tekee vartalotuotteita, jotka ovat täysin minun makuuni. Tuotteet ovat edullisia, kivoissa pakkauksissa tulevia ja tuoksuvat mansikalle, suklaalle ja mangolle, joten niiden oli pakko olla loistavia!
Juoksin pitkin pääsiäistä etsimässä tuotteita kaupoista, mutta lopputulos oli, että niitä myyvät vain muutamat Tescot ja että minun olisi tilattava ne lähimpään Tescooni mikäli haluaisin päästä niihin käsiksi. Laitoinkin siis heti seuraavilla vapaillani tilauksen tulemaan ja pääsin vihdoin käsiksi näihin herkkuihin.
Crazy for Chocolate? I am!
Scream if you wanna go strawberry! IIIIIIKKKKK!!!
Feelin hot hot hot mango? Yessss!!
Kotiutinkin itselleni siis niin suklaa, mansikka kuin mangokin suihkugeelin sekä myös vastaavat vartalovoiteet. Merkin nettisivuilta löytyvää vaniljaista vaihtoehtoa ei Tescosta vielä löytynyt, joten sitä jäin odottelemaan.

 Mansikkaversio tuoksui ihanan mansikkaiselle, tai oikeastaan enemmän sellaiselle lapsuuden mansikka-antiobiotille, jonka tuoksusta itse pidän suunnattomasti.
Mango-versio puolestaan oli melko kevyen ja pehmeän mangoinen.
Ylivoimaisia suosikkejani olivat kuitenkin tietysti jälleen merkin suklaiset variaatiot.
Herkullista suklaan tuoksua ei vaan voi vastustaa!
Vartalovoiteet ovat kuivalle iholleni juuri sopivan paksuja ja täyteläisiä ja aivan ihania käyttää illalla ennen nukkumaan menoa. Suihkutuotteetkin olivat ihanan kermaisen täyteläisiä.
Sweet Obsession? Yes! One Scoop or two? Too many is enough, I say!

Kyllähän te tiedätte, kuinka rakastan erilaisia tuoksuvia vartalovoiteita, joten en olisi mitenkään voinut jättää näitä hankkimatta!
 
Tuotteet eivät ole hinnoilla pilattuja, silla merkin vartalovoit maksavat Tescossa kuusi puntaa ja suihkuvaahdot neljä puntaa. Lisäksi saatavilla on huulirasvaa sekä kylpyvaahtoa kaikissa merkin tuoksuissa.
Pidin kevyesti vaahtoavissa suihkugeeleissä erityisesti siitä, että niitä käyttäessä tuoksu on huumaava suihkussa, muttei kuitenkaan jää iholle liian vahvana suihkun jälkeen. Jos tuoksulle tahtoo hieman lisää kestävyyttä, voi päälle heittää vartalovoiteen, mutta itse en välttämättä päiväkäytössä tahtoisi tuoksua suklaalle, joten tykkään näistä nimenomaan iltasuihkussa ja sen jälkeen ennen sänkyyn pujahtamista.

 Herahtiko vesi kielelle?
Harmittaako, ettei Suomessa ole Tescoa?
Ei se mitään, näihin tuotteisiin pääsee nimittäin Suomestakin käsiksi!
Löysin nimittäin The Bath and Body Shop -nimisen verkkokaupan, joka toimittaa niin näitä kuin monia muitakin ihanuuksia Suomeenkin asti, eli ei kun herkuttelemaan! Suosittelen katsastamaan kaupan valikoiman, sillä sieltä löytyy mielettömästi myös muita herkullisia tuotteita useilta merkeiltä!
Kenellä herahti vesi kielelle? Tai kuka ei voi sietää tämän tyyppisiä tuotteita?

Kommentit (22)

  1. Kieloeveliina

    Olen bongannut näitä purkkeja myös Suomessa, Levin LeviMarketissa 🙂 Tosin taitaa tulla postikulut halvemmiksi kuin lähteä Leviltä hakemaan, näin Keski-Suomenkin korkeudelta katsottuna 😉 Teki mieli ostaa, mutta hinta oli muistaakseni melko suolainen.

  2. Anonyymi

    Esim. Nelly.comissa suihkusaippuan hinta oli 15 €… Aika eri hintaluokassa kuin 4 £ 🙂

  3. Vive

    Kiitos Virve nettikauppavinkistä! Menin kurkkaamaan sivuja ja riemastuin, kun näin siellä lemppareitani, Bath and Body Worksin vartalovoiteita! Olen aiemmin ostanut niitä Jenkeistä, mutta ihanaa, että voin tilata niitä ilman reissuakin! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *