Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kunnia saippualle!

Tänään puhutaan tuotteesta, josta en aiemmin suostunut puhumaan vain muutamalla sanalla pikaisesti, vaan jolle tahdoin pyhittää oman postauksensa.

Paljon hehkuttamani, rakastamani ja fanittamani Soap & Gloryn rakkaimpiin tuotteisiini kuulunut Clean on Me Creamy Clarifying Shower Gelin iiiso, 500 millin pumppupullo kului loppuun ja voi sitä itkun, parun ja kiukun määrää (tai ainakin olkien kohautusta: saahan tällaisen parin viikon kuluttua taas uuden, kun muutto Englantiin tapahtuu), tätä tulee ikävä!

Vaikka tuotteen nimi oli geeli, ei tuote varsinaisesti ole mikään geeli, vaan enemmänkin suihkuvoide.

Täyteläinen, mutta veden kanssa vaahtova tuote pesi ihon hyvin olematta liian kuivattava ja ollen samalla kuivalle iholleni kuitenkin hellävarainen.

Mitään erityistä kosteutusefektiä tämä ei iholleni jättänyt, eli sen puolesta tämä ei ollut mitenkään erityisen poikkeava, mutta erityisen ihanaa tässä oli minusta nimenomaan vaan se tämän paljon ihastelemani tuoksu, jolle onkin jo aiemminkin pyhittänyt oman postauksenkin. Minä vaan niin rakastan sitä!

On ollut vaikeaa jättää tämä välillä käyttämättä ja yrittää käyttää palasaippuoita pois, sillä voisin kylpeä tässä päivittäin ja kuorruttaa ihoni lopuksi samalta tuoksuvalla vartalosuihkeella ja mielellään vielä hajuvedelläkin (jota en vielä toistaiseksi omista, mutta jonka aion taatusti Englannista heti ensimmäisenä Lontoon ostoksenani hankkia)!

Iso pullo oli riittoisa ja pumppumekanismi mainio, joten tulen taatusti hankkimaan tätä lisää Lontoon asunnolleni huolimatta siitä, kuinka mahdottoman monta palasaippuaa tai mitä tahansa suihkutuotetta minulla jo entuudestaan kotonani mahtaisikaan olla.

Onko kukaan muu tutustunut tähän tuotteeseen? Tai onko kukaan muu ehtinyt innostua tästä ihanasta tuoksusta, jota aina fiilistelen?

PS. Kuten aina nykyään hoen, voi Soap & Gloryn tuotteita tilata Suomeen JT Beauty Outletin kautta.

Kommentit (5)

 1. Anonyymi

  Olen itsekin ihailllt netin välityksellä soap&gloryn hajuvesiä, mutten ole tohtinut tilata sokkkona, joten heti arvostelua hankintasi jälkeen!

 2. Anonyymi

  Hey! Minä päivänä sä oikeen muutat Lontooseen? Jos et haluu kertoo päivää niin viikon, kahen, kolmen viikon päästä? Iik kuinka jännää sitte tutustuu blogin kautta Lontoon tarjontaan! 🙂

 3. Emilia

  Tuo suihkugeeli on kyllä taivaallisen loistavaa! Vaahtoaa ihanasti ja jättää ihon pehmeäksi. Tuoksukin on tosi naisellinen ja raikas, tekisi mieli vain nuuhkia itseään suihkun jälkeen 😀 Onneksi pullo on niin iso, että saa siitä vielä nauttia piiiitkään!

 4. Anonyymi

  Itselläni on tuo, mutta se tuoksuu niin voimakkaasti sille Diorin hajuvedelle (Miss Dior Cheri'kö se nyt oli), etten itse sen takia fanita. 🙂 Tuoksusta pitävälle varmasti aivan nappi. Itse pidän enemmän Mist you madly -suihkeen tuoksusta. Tosin tuoksu on niin voimakas tietyllä tapaa, että siihenkin voi helposti kyllästyä. Miedoin tuoksu on ollut sarjan shampoossa ja hoitoaineessa.

 5. hanipöö

  Onko Greatest Scrub of All:sta tulossa arvioita myös lähiaikoina? Hankintapostauksessa aikojan sitten sekin vilahti! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *