Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kuninkaallisen sininen

Muistatteko, kun kerroin, etten tunne oloani kovin kotoisaksi sinisissä kynsilakoissa?

Yritin taas kokeilla, miltä elämä sinikyntisenä tuntuisi ja lakkasin kynteni YSL:n uudehkolla La Laque Couture -lakalla sävyssä 18 Bleu Majorelle:

Syvä, mutta kirkas kuninkaallisen sininen lakkasävy oli melko ärhäkkä, mutta silti jollain tavalla tyylikäs. Lakka peitti hyvin jo yhdellä kerroksella, mutta laitoin sitä silti kynsiini kaksi kerrosta.

Lakka oli kuivumisnopeudeltaan melko peruslakka, muttei kestoltaan kuitenkaan mikään poikkeuksellisen hyvä. Kynsien kärjet lähtivät kulumaan melko nopeasti, eli näin selkeästi esiinpistävä sävy on tässäkin tapauksessa syytä suojata päällyslakalla.

Jottei räväkän värinen lakka tuntuisi ja näyttäisi aivan vieraalta kynsissäni, yhdistin sen samanväriseen hiuspantaan:

Pidin lakkaa kynsissäni kaksi päivää, mutta sen jälkeen sain siitä jo tarpeeksi. Pinkki on sellainen räväkkä väri, jota voin pitää päivästä toiseen, mutta tämä sininen… no, kaikilla sävyillä on hetkensä ja tilanteensa.

Mitä pidätte lakan sävystä?

Kommentit (8)

  1. Anonyymi

    Heips! Blogisi on ihan huikea! Et tiedäkkään kuinka monesti olet pelastanut minut pulasta mm. viimeksi kun tarvitsin uutta huulirasvaa niin käväisin blogissasi ja löysin biothermin beurre de levresin ja nyt en enää pois vaihda! Kysyisin kuitenkin, että tiedätkö mistä voisi tilata Cliniquen ja Sensain tuotteita edullisemmin? Olen nimittäin rakastunut siihen tuuheuttavaan 38°mascaraan ja almost powder makeupiin ja seuraavan kerran pääsen lentokentälle vasta loppusyksystä ja en millään pärjää niin kauan ilman näitä kahta tuotetta.. 🙂

  2. Tiitis

    Hieno väri, mulla on myös toi ysl:n sininen lakka 🙂

  3. Anonyymi

    Hei! Minun on pakko kommentoida sinistä kynsilakkaa kertomalla oma kokemukseni joidenkin vuosien takaa. Olin kokeillut uutta sinistä ja lakannut kynteni mielestäni hienoiksi. Lähdin ulos. Baarissa tuntematon mies tuijotti minua pitkään ja ehdin jo ilahtua, kunnes hän kumartui lähemmäksi ja sanoi: "Oletko huomannut, että kyntesi ovat… siniset?" – Sen jälkeen en oikeastaan ole tuntenut suurta vetoa siniseen lakkaan, vaikka se minusta muilla onkin kaunista! Mutta värissä on tosiaan vaikeutensa, sininen lakka ei istu ihonväriin minusta samalla lailla kuin esimerkiksi nudet ja roosat. Kiitos kivasta blogista. Jatka samaan malliin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *