Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kun mies grillaa, istuu nainen hyväntuoksuisena ja kauniina vieressä

Suomalaisia hajuvesiä julkaistaan melko vähän, mutta tänään jäin miettimään, että olisikohan sille syynsä kenties…
Meidän oma ihanainen Max Perttulamme on nimittäin kehitellyt parit hajuvedet suuremman kansan tietoisuuteen. Jännittävää tuoksuista tekee se, että ne on toteutettu yhteistyössä Lidl-ketjun lanseeraaman Grillimaisteri-kampanjan kanssa ja tuoksut on sille uskollisesti nimetty Eau de Grill -nimellä.
Miehille ja naisille on molemmille omat tuoksunsa, joista ensimmäisessä on kuulemma Perttulan mukaan tavoiteltu ihan suoraan leirinuotion tuoksua. Naisten tuoksussa ei kuulemma ole savuisuutta mukana, sillä tuoksun ajatuksena on, että kun mies grillaa ja haisee savulle, istuu nainen kauniina ja hyväntuoksuisena vieressä.  Tämän vuoksi naisten tuoksussa on valkoista koivupuuta ja kermaista myskiä järviveden tuoksuun yhdistettynä. 
Kuulostaa melkoisilta mökkitalkoilta!
Ennen kuin ryntäätte innoissanne kauppaan joudun valitettavasti kertomaan teille, että tuoksuja ei myydä Lidl-ketjun mymmälöissä, vaan rajattu erä on saatavilla ainoastaan Grillimaister-kiertueelta kesällä. Kurkkaa kuitenkin ihmeessä kiertueaikataulu alta ja osta oma tuoksusi pois, jotta voit luoda kotiisi tai vaikkapa työpaikallesikin rentouttavan mökkitunnelman vaikka keskellä talvista arkeakin!
Minulla ei oikeastaan ole mitään enempää sanottavaa. Onko teillä?

Kommentit (14)

  1. Anonyymi

    Savun tuoksu on ihana. Lushin Breath of Godissa sitä on, taidokkaasti lisättynä, ja kyseessä on yksi lempparituoksuistani. Täysin unisex ja älykäs tuoksu. Mielenkiintoni heräsi samantien 🙂

  2. TV-kanavan oma hajuvesi? – Kauneus & Terveys -blogit

    […] että hajuvesimaailma oli noussut jo huippuunsa kun Lidl-julkaisi viime kesänä Max Perttulan kehittämät Grillimaisteri-tuoksut, mutta pitihän se arvata, että jos elintarvikkeiden myyntiin keskittyvä Lidl-kauppaketju voi […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *