Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kun iholla oli stressiä

Ihollani oli viime keväänä hieman rankkaa. Talvi kuivatti sitä kovasti mikä sai ihoni jopa hilseilemään. Lisäksi se punoitti ja jopa kuumotti ja ärtyikin välillä hieman. Nukuin kokoajan liian vähän, minulla oli jatkuvasti kiire jonnekin eikä ruokavaliossakaan ollut Suomessa ollessani hurraamista. Ihollanikin oli stressiä.
Sain blogin kautta kokeiltavakseni apteekeissa myytävän Lierac-merkin herkälle ja couperoottiselle iholle tarkoitetun Soothing & Moisturizing Anti-Redness Fluid -hoitovoiteen, joka lupaili rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ja kuulemma antaa iholleni loman, jota se on kaivannut.
No joo, lomaa se oli jo syksystä ja Lontoosta lähtien kaivannut sitä saamatta ja vaikka olin hoitanut ihoani varsin maltillisesti ja tuotteita vaihtelematta oli se silti varsin närkästyneessä tilassa. Totuus oli, ettei minulla edes ollut liiemmin aikaa kokeilla ja venkslata eri tuotteiden kanssa, joten tuoterasituksesta ei ainakaan voisi olla kyse.
Voiteen välitön vaikutus syntyy paitsi sen hoitavasta koostumuksesta myös sen kevyesti vihertävästä sävystä, joka neutralisoi punoitusta hieman. Sävy on iholla kuitenkin niin kevyt, ettei sitä liiemmin huomaa.
Fluidin koostumus on ohut, mutta silti se kykeni kosteuttamaan ihoani loistavasti ja pakko myöntää, että tämä oli iholleni juuri se sille lupailtu burn out -loma. Tämä nimittäin todellakin rauhoitti ihoni ja tasoitti tilannetta! Varsinaisesti tuote on tarkoitettu couperosasta ja ruusufinnistä kärsiville ja se myydään nimenomaan herkän ihon rauhoittavana tuotteena. Itse käytin tätä pahimpina aikoina aamuin ja illoin ja tuote riitti hyvin kosteuttamaan ihoani öisin, mutta sopi silti päivisin käytettäväksi meikkipohjan alla.
Voiteessa on miellyttävä ja apteekkituotteeksi jopa varsin ylellinen tuoksu, jota mainostetaan allergeenittomana, eli mitä ilmeisemmin se ei sisällä yleisimmin allergioita aiheuttavia tuoksuainesosia.
Tämä on jo toinen kerta, kun Lieracon tuotteet ovat saaneet sydämeni sykkiimään, joten ehkä tähän sarjaan olisi syytä tutustua enemmänkin? Tämä taitaakin olla tällä hetkellä ja näillä kokemuksilla minua eniten kiinnostava ja viehättä apteekkituotesarja!
Onko joku muu sattunut kokeilemaan Lierac Soothing & Moisturizing Anti-Redness Fluid -hoitovoidetta?
Apteekeissä myytävällä Lierac Soothing & Moisturizing Anti-Redness Fluid -hoitovoiteella on hintaa n. 40 euroa.

Kommentit (6)

  1. Vuoden 2015 parhaat ihonhoitotuotteet – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Vuoden 2015 paras kosteusvoide: Lierac Soothing & Moisturizing Anti-Redness Fluid […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *