Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kulttituote, josta en tiennyt

Sitä luulee tietävänsä suurinpiirtein kaikki hypetettävät kulttituotteet kosmetiikan puolella edes jossain määrin. Jos tuotetta ei ole koskaan nähnyt livenä, on siitä ainakin kuullut. Nyt on kuitenkin päässyt käymään niin, että yksi kuulemma (ja netin perusteella näköjään) kulttituotteen maineessa ollut tuote on mennyt minulta aivan ohi. 
Eniten harmittaa se, että tuote on jopa ehtinyt olla meillä töissä myynnissäkin ja olen totaalisesti ohittanut sen tietämättä, mistä on kyse. Ja nyt olen jostain syystä saanut päähäni, että haluan sen.
Kyseessä on huulimeikki. Eikä mikä tahansa huulimeikki vaan huulipunan (no, enemmän kiiltopunan) yksi tietty sävy.
Kyseessä on nimittäin Cliniquen Almost Lipstick sävyssä Black Honey.
Sävy Black Honey on tullut alunperin myyntiin huulikiiltona vuonna 1971 ja ollut suosittu siitä lähtien. Vuonna 1989 sävy otettiin Almost Lipstickien valikooimaan ja tuote on ollut klassikko siitä lähtien.

Sävy näyttää ensivilkaisulla hyvin pelottavan tummalta ja onkin siksi varmasti jäänyt herättämättä kiinnostustani. Sävyn ideana on kuitenkin iskulauseen mukaan ”your lips but better” ja sävyn pitäisi sopia lähes jokaiselle ihonsävylle.

Yhdellä ohuella sipaisulla lopputuloksesta tulee kevyempi, kahdella kerroksella voimakkaampi ja kolmella kerroksella sävystä jo syvempi. Yhdellä puikolla pääsee siis pitkälle!

Cliniquen gurut vinkkaavat jopa, että tuotetta voi kerrostaa muiden huulimeikkien päälle antamaan niihin uusia vivahteita (olipas uusi vinkki…) ja jotkut ovatkin jo parin vuosikymmenen ajan kantaneet puikkoa aina mukanaan.

Almost Lipstickit ovat laadultaan muutenkin ihanan kevyitä ja kosteuttavia, joten ne ovat täydellisiä tuotteita talvihuulille.

En viitsi lyödä blogiini muiden bloggaajien sivuilta lainattuja huulikuvia, joten antakaahan itse Googlen laulaa ja katsokaa, minkä ihanuuden tekin olette mahdollisesti missanneet.


Olenko ainoa, joka on missannut tämän sävyn vai onko joku muukin tehnyt niin? Vai olenko vaan niin nuorta sukupolvea, että olen siksi jättänyt tämän huomiotta aikoinaan? Entä innostuiko joku muukin nyt sävystä?

Tiedän, etten saisi ostaa yhtään huulimeikkiä, mutta minun on ehkä pakko sallia tämä itselleni…

Kommentit (19)

  1. Anonyymi

    Onkohan kenelläkään tietoa nettikaupasta mistä tätä saisi Suomeen tilattua? Olen yrittänyt haeskella mutta huonolla onnella ja vanha Almost Lipstick alkaa jo olla käytetty 🙁

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *