Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kultaa vai hopeaa?

Tykkään metallinvärisistä kynsilakoista, mutta niiden kanssa on usein yksi ongelma: koska käytän sekä kullan että hopean värisiä koruja päivästä riippuen, rajoittaa metallilakan valitseminen korujen valintaani. En vaan voi käyttää kultaisen lakan kanssa hopeisia koruja tai hopeisen lakan kanssa kultaisia!
Nyt minulla on kuitenkin kynsissäni metallilakka, joka toimii mielestäni hyvin molempien sävymaailmojen kanssa.
A England on ollut minulle tuntematon kynsilakkamerkki, josta olin kuullut hehkutusta muutamaan kertaan, mutta johon en ollut itse koskaan tutustunut. 
Merkin takana on milanolainen Adina Bodana, jonka kynsi-intoilu alkoi jo pienenä hänen maalaillessaan kynsiään vesiväreillä. Adina on työskennellyt mm. muotisuunnittelijana sekä Gianne Versacen assistenttina. Lisäksi hänellä on työkokemusta myös baletin ja oopperan maailmasta ja kaiken tämän jälkeen hän on myös suunnitellut haute couture -tyylisiä asusteita ja leninkejä Dubaissa. Myöhemmin hän myös perusti maalaus- ja sisustusyrityksen. Melkoinen estetiikan moniottelija, siis!
A England -lakkamerkin nimi juontanee juurensa kuitenkin jollain tapaa siihen, että Adina on muuttanut 80-luvun lopussa  Englantiin. Ja kyllähän te tiedätte, kuinka erityinen suhde minulla on Englantiin. Rakastuin siis jo valmiiksi merkkiin ennen kuin edes kokeilin sen lakkoja.

Sain lakkoja myyvältä Nordlintiltä kokeiluuni yhden lakkasävyn ja voi kuinka vaikeaa sen mieluisimman vaihtoehdon valitseminen olikaan. Onnekseni päädyin kuitenkin ihanaan sävyyn, joka näytti nettikuvien perusteella vuoroin kultaisemmalta ja vuoroin hopeisemmalta. Ja joka lupasi kruunata sormeni ja varpaani.

Excalibur-sävy on kynsissä juuri niin upea metallilakka kuin sen toivoinkin olevan: sävy näyttää vuorotellen hopeiselta ja vuorotellen kultaiselta ihan valaistuksesta riippuen, eli voin käyttää sitä minkä tahansa korujen kanssa. 
Lakassa on sopivan tarkka keskipaksu sivellin, jolla sitä on helppo levittää. Lakka peitti hyvin ja shimmerinen koostumus levittyi kynnelle tasaisesti ja ikäänkuin levisi itsestään siveltimellä kynnelle piirrettäessä. Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta, mutta yksikin olisi jo melkein riittänyt.
Lakka näyttää ihanan shimmeriseltä, mutta ei ole silti karhean tuntuinen samalla lailla kuin tällä hetkellä muodissa olevat hiekkalakat. Lakka onkin siis helppo poistaa kynsistä. Se on myös ollut kestävä ja nopeasti kuivuva.
Minulle merkki oli tosiaan uusi, mutta olen kuullut niin monelta muulta merkistä hehkutusta, että oli itsekin mukavaa päästää testaamaan merkkiä.
Jos tekin kiinnostuitte tutustumaan merkin lakkoihin, luvattiin Nordlintin verkkokaupasta koodilla AENGLAND1213 -15% alennusta A Englandin värilakoista. Alennuskoodi on voimassa 12.1.2014 asti, eli lakkaostoksille kerkeää hyvin. (Lakoilla on hintaa 13,10 euroa Nordlintin nettikaupassa.)
Onko merkki ollut teille tuttu vai olenko ainoa, joka on vasta viimeaikoina tutustunut merkkiin? (ja jos olen, niin voisitteko jatkossa olla salailematta näitä minulta!)

Kommentit (12)

  1. intootje

    On tuttu merkki ja tykkään kovasti. Minulla on myös tämä sama sävy (ja monta muutakin).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *