Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kulta, minä niin rakastan sinua.

Vuoden kolmas värilakka kului loppuun jo nyt, helmikuussa! Aika hyvässä tahdissa mennään.

Loppunut lakka oli Mavalan 37 Gold, joka oli todella kaunis vaalea kulta. Lakka oli läpikuultava laadultaan, joten tätä sai huoletta vedellä kynnelle ainakin kolme kerrosta peittävän lopputuloksen saamiseen. Yksi kerros oli todella, todella läpikuultava.

(Parempaa kuvaa minulla ei tästä lakasta käytössä ole, joten isovarvas demostroikoon jäljen.)

Mavalan lakat ovat laadultaan mielestäni melko hyviä. Eivät siis mitään huonoja, mutta eivät mitään ihan superlakkojakaan. Pysyvät melko hyvin kynsillä, sivellin levittää lakan tasaisesti ja kuivuvat melko nopeasti. Lisäksi kausikokoelmista löytyy yleensä todella herkullisia sävyjä, vaikka perusvalikoima onkin ehkä hieman tylsähkö.

Tämän lakan loppuminen sai minut hieman lipsumaan ja eksymään kielletyille poluille. Olin nimittäin jo monta kuukautta himoinnut Natural Coden ihanaa kultaista 25 Litte Miss sävyä, mutta pitänyt itseni kurissa ajattelemalla, että minulla on jo tuo Mavalan kultainen lakka. Nyt kun Mavala kuitenkin loppui, en kyennyt enää hillitsemään itseäni nähtyäni Litte Missin vielä paikallisessa halpahallissa. Kohtalokkaan reissun lisäostoksena mukaan tarttui vielä sävy 26 Flirty, jota sitäkin jo aiemmin katselin, mutta maltoin mieleni. Halpa hinta vei kuitenkin mennessään ja tämäkin päätyi kotiin.

Sävyt nyt vaan olivat niin ihania, että nuo kaksi ihanuutta oli saatava! Onneksi pullot ovat pieniä, joten kuluvat varmasti nopeasti loppuunkin -varsinkin kun sävyt tosiaan ovat niin ihanat.

Lupaan kuitenkin, etten tulevaisuudessa villiinny ostamaan enempää lakkoja ja pidän yhä kiinni siitä, että lakkakokoelma on ehdottomasti pienenemään päin.

Värilakkojen lisäksi loppuun kului jälleen yksi Mavalan pikakuivattaja:

Olen kehunut tämän MavaDryn niin monesti jo, etten enää viitsi edes naputella tästä mitään. Tämä on loistava tuote. Piste.

Olin tilannut netin kautta tälle seuraajaksi Essien Good to Go pikakuivattajan, mutta se ei tietenkään ollut ehtinyt vielä saapua, kun sille olisi jo ollut tarvetta. Onneksi hätä ei kuitenkaan ollut suuri.

Eräs ihana lukijani oli nimittäin juuri lähettänyt minulle uuden kappaleen MavaDryta todettuaan, ettei hänellä itsellään olisi sille käyttöä. Tämä uusi MavaDry tuli siis ehdottomasti parhaalla hetkellä ja täysin tarpeeseen. Kiitokset vielä kerran!

Sellaisia kynsilakkakuulumisia tällä kertaa. Mitäs muuten olette tykänneet Natural Coden tai Mavalan kynsilakoista?

PS. Minulle tupsahti postissa vähän aikaa sitten bareMineralsin meikkipohjan Matte-versio. Nimensä mukaisesti tämä tekee mattaisempaa jälkeä kuin sarjan peruspohja.

Tarkempaa esittelyä tästä tulossa myöhemmin!

Kommentit (32)

  1. Anonyymi

    Noista bareMineralseista tulikin mieleen, että luin tässä männä päivinä postauksesi niitä koskien ja tiedustelenkin nyt sellaista asiaa, että mihin väliin sitä ihminen tunkee sitten sen peitevärin näiden kanssa?
    Esim. itse käytän pikkuvirheiden/näppyjen peittoon MUS:n cover all-nappia meikkivoiteen päälle, jonka levitän siveltimellä haluttuun kohtaan ja viimeistelen pohjan irtopuuterilla. Tulisiko tämä tuote sitten ihan vain sen bareMinerals pohjan päälle, ja sitten kiinnittävä tuote siihen päälle, vai miten suosittelisit näiden yhditämisen? Kiitos jo valmiiksi vastauksesta! 🙂

  2. Mandi

    Minun on tehnyt mieli kysyä, että oletko koskaan kuullut sellaisesta, että sormet tulehtuvat kynsilakasta? En voi oikeastaan ollenkaan käyttää kynsilakkaa sormenkynsissäni, koska viimeistään seuraavana aamuna sormet kynnen ympäriltä ovat tulehtuneet?! Eivät kaikki sormet aina tulehdu, joskus vain muutama, mutta yleensä vähintään oikean käden nimetön!:D Ajattelin vain, että oletkohan koskaan sattunut kuulemaan tällaisesta ilmiöstä..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *