Kulmakynäsuosikki: Urban Decayn Brow Beater Microfine Brow Pencil and Brush

Kulmakarvat ovat olleet ikuinen murheenryynini. Ne ovat aina olleet totaalisen eri paria, väärää sävyä, karvat ovat kasvaneet väärään suuntaan ja eri korkeydella ja molempia kulmia on ollut mahdotonta saada kauniin mallisiksi. Pitkään jopa välttelin blogissani kasvokuvien käyttöä ihan vaan siksi, että en ollut ollenkaan sinut kulmakarvojeni kanssa. Yhä nykyäänkin moni kuva jää julkaisematta ihan vaan siksi, että kulmakarvani näyttävät siinä minusta kamalilta.
Ongelmalliset ne nimittäin ovat vieläkin ja nykyään vielä ihan uudella tavalla. En nimittäin myöskään ole löytänyt vaaleaan tukkaani sopivaa kulmatuotetta ja on edelleen tuuripeliä, minä päivänä kulmat näyttävät hyviltä ja minä en puolestani pidä niistä yhtään. Hahmottamiskykyni kulmia piirtäessäni on nolla ja näen vasta kameralla kuvatessa, että ne näyttävät jälleen erilaisilta. Minulle on aivan turhaa hokea, ettei kulmakarvojen ole tarkoituskaan olla kaksosia vaan sisaruksia, sillä omani eivät yleensä minusta näytä edes samasta perhepuusta kotoisin olevilta.
(Ja olen vieläpä ihan tarkoituksella jättänyt liiemmin mainitsematta tästä kompleksistani blogissani toivoen, etteivät kaikki kiinnittäisi siihen hti huomiota.)
Paras kulmakarvahetkeni oli joitakin viikkoja sitten töissä, kun ihana Linda Hallberg teki kulmakarvani saaden ne kerrankin näyttämään edes yhden illan ajan siltä, että niillä olisi edes joitakin yhteisiä sukulaisia. Sen jälkeen olen yrittänyt entistäkin enemmän ottaa tavoitteekseni oppia laittamaan kulmani, mutta jestas, kuinka tuskaista se onkaan ollut!
Oma yritteliäisyyteni lähti kuitenkin siitä, että sain blogikokeiluun Urban Decayn Brow Beater Microfine Brow Pencil and Brush -kulmakynän sävyssä Dark.

 

Ihastuin kynän tarkkaan ja kapeaan kärkeen, sillä sen avulla kulmien muotoa oli uskomattoman helppoa (yrittää) korjata. Kynä oli sopivan pehmeä tarttuakseen iholle helposti, mutta silti riittävän kuiva myös pysyäkseen sillä suttaantumatta.

 

Kynällä oli helppo yrittää löytää kulmalle parempaa muotoa, sillä tarkkoja ja kapeita viivoja oli helppoa vain pyyhkäistä kulmille. Siinä missä aiemmin olen täyttänyt vain aukkokohtia yritin nyt kerrankin toimia uudempien, Instagram-pohjaisten oppieni mukaisesti ja rajata ensin kulman.

 

Rajaaminen sujui kynällä helposti, minkä jälkeen täytin rajojen sisälle jääneen alueen Lumenen kulmapuuteriduoa käyttäen. Läheltä katsottuna lopputulos näyttää itseasiassa yllättävän hyvältä, mutta tosiasiassa sävy oli minulle aivan liian tumma ja ruskea, minkä vuoksi näytin lähinnä angrybirdsmäisen kiukkuiselta.

 

 

Koska kuitenkin ihastuin itse kynään kovasti, kipitin kauppaan ja kävin ostamassa samaisen kynän vaaleassa Taupe-sävyssä.

 

 

Epämääräisen mallisestä harmaanruskeasta kulmakarvastani on muoto täysin kateissa, joten yritin jälleen hahmotella sitä paikoilleen kulmakynällä rajaillen.

 

 

Sävynä Taupe oli vaaleapi ja hieman kellertävämpi ja sointui siksi vaaleisiin hiuksiinikin tietysti Darkia paremmin.

Minulle oli edelleen tuuripeliä, minä päivänä viivat sattuvat menemän toisia päiviä paremmin. Olen kuvataiteellisesti erittäin epälahjakas ihminen, joten en vain hahmota hommaa sitten millään. Osaan juuri ja juuri piirtää tikku-ukon, joten jo omien kulmien piirtäminen menee selvästi taitojeni ulkopuolelle.

Kynän avulla oli kuitenkin yhä helppo (yrittää) luoda kulmakarvoista edes hitusen enemmän toistensa kaltaiset, mutta ne jäivät edelleen pelkiksi serkuksiksi sisarusten sijaan.

 

 

Pidän kuitenkin aivan suunnattomasti siitä, kuinka helppoa kynällä on luoda kulmiin muotoa, mutta koen yhä, että minulla on vielä haussa se täydellinen täyttöväri. Koska kulmani ovat kuitenkin sävyltään melko harmaanruskeat, menevät monet sävyt niissä lopulta yllättävän tummiksi saaden minut näyttämään lähinnä kiukkuiselta. Näissä kuvissa olen edelleen käyttänyt Lumenen kulmapalettia keskittyen sen vaaleampaan sävyynja poimien tummasta vain hitusen apua, mutta silti tuntuu, ettei sävy ole se ihan oikea.

 

 

Tehtäisiinkö siis vaihtokauppa? Kun minä nyt esittelin teille tämän aivan loistavasti toimivan kulmakynän, jonka avulla tumpelonkin on helppoa löytää kulmilleen parempaa muotoa niin sopisiko, että nyt te vastavuoroisesti kertositte minulle, mistä löydän täydellisen varsinaisen kulmasävyn? (En nimittäin koe, että saisin tuolla kynällä kulmistani tarpeeksi pehmeän värisiä, mikäli käyttäisin sitä myös muuten kuin kulmien muotoiluun.)

 

 

Liikenisikö ehdotuksia?
Kommentit (42)
  1. Mulla on joku vanha Inglotin kulmapuuteri (vai miksi niitä sanotaan :D) joka on ihan supervaalea harmaanruskea. En olisi ikimaailmassa itse tajunnut tarttua niin vaaleaan sävyyn, mutta myyjä oli oikeassa siinä että kulmissa se näyttää juuri oikealta.

    1. Joskus tosiaan yllättäväkin tuote voi näyttää (yllättävän) hyvältä! 🙂

  2. Mä käytän Anastasia Beverly Hillsin kulmapuuteria sävyssä Taupe ja siitä sitä vaaleampaa sävyä. Vaalennan sitä käymällä kulmakarvat läpi pestyllä ja puhtaalla ripsiväriharjalla (ja on siihen tarkoitukseen ihan kulmaharjojakin) 🙂 Suosittelen aloittamaan oikean sävyn löytämistä vaalentamalla nykyistä lempparisävyä tuolla harjauskikalla!

    1. Tuo on hyvä kikka ja aina käytössä, sillä usein tulos näyttää tosiaan liian kovalta heti levityksen jälkeen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *