Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kuka ansaitsisi oman tuoksunsa?

Bongasin joulu-uutisen, joka kertoi Moskovassa myyntiin tulleesta Vladimir Putinin inspitoimasta Leaders Number One -tuoksusta.

Leaders Number One Perfume

Pehmeäksi, mutta silti lujaksi kuvattu tuoksu yhdistelee bergamotin, sitruunan ja mustaherukan raikkaita sävyjä sekä setripuun, myskin ja tonkapapujen pehmeitä nuotteja. Mustanpuhuvan pullon kylkeen on laitettu itsensä herra Putinin siluetti. Tämä myynnissä oleva 2000 pullon erä on miehille, mutta ensi vuodeksi omaa versiota on kaavailtu myös naisille.

(The Guardian -lehden alkuperäinen artikkeli aiheesta löytyy täältä.)

Taidan jättää oman mielipiteeni kyseisen tuoksun lanseerauksesta sanomatta, mutta sen sijaan koin tämän jälleen oivaksi tilaisuudeksi avata keskustelu läheltä liippaavasta aiheesta.

Minua alkoi nimittäin kiinnostaa, että kenen suomalaisen miehen nimissä teidän mielestänne voisi olla oikeasti kannattavaa lanseerata sekä miesten että naisten tuoksu.

Voisiko poliittisen kantansa ilmaista jatkossa Eau de Stubbilla tai Eau de Soinilla vai olisiko raikkaan huurteinen, Räikkösen inspiroida Eau de Iceman the thing? Itse en yllättyisi, jos Cheek tuotteistettaisiin tuoksuksi asti ja no, Robiniltahan onkin jo tullut tuoksu. Eau de Kela voisi olla kuuma juttu myös tällä hetkellä ja Arman Alizadin tuoksu nyt kuulostaisi jo valmiiksi suoraan italialaiselta jutulta.

Antakaahan ajatusten lentää: kenelle suomalaiselle miehelle kuuluisi tehdä oma tuoksu?

Kommentit (3)

  1. Fanni

    Arman Alizad saa ääneni, koska olen todella rakastunut mieheen. Tuoksu olisi savuinen, metsäinen ja vähän outo. Ah, Arman.

  2. Katarooma

    Illan naurut tästä Putin- hajuvedestä… 😀 Hmm, Selänne- tuoksu vois olla kiva? 🙂

  3. Mira

    Tuolle Putin-tuoksulle on täällä taloudessa kyllä silmiä pyöritelty 😀 Itse en ehkä niinkään yhdistä poliitikkoja tuoksujen esikuviksi vaan enemmän nimenomaan viihdemaailman tähtiä – ja sieltäkin eniten muusikot ovat tällä saralla tainneet ansioitua..? Tosin urheilijoissakin voisi olla ihan potentiaalisia esikuvia tuoksuille, voisiko esim. keihäänheittäjä Tero Pitkämäki olla sellainen? (Mies huuteli väliin tuolta ettei miesnäkökulmasta oikein suomalaismiehistä sellaisia löydy, jos joku ehdoin tahdoin pitäisi keksiä niin ehkä Jarkko Nieminen tai Teemu Selänne?)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *