Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kuivu jo!

Olen viimeaikoina ollut hieman laiska kynsienlakkailija, mutta silloin kun kynteni lakkaan tahdon aivan ehdottomasti, että homma on nopeaa ja vaivatonta. Jos lakkaan kynteni nyt tahdon, että ne ovat kuivat ännyyteenyt tai viimeistään hhmmm…. nyt. Kyllä, olen hätähousu. Tulkitsitte aivan oikein.
Käytänkin siis paljon erilaisia kynsilakan pikakuivattajia kynsiäni lakkaillessa. Olen kokeillut monia ja niistä tämänhetkiset suosikkini ovat Mavalan MavaDry, Sally Hansenin InstaDri sekä Seche Viten pikakuivattaja. 
Suosin itse tuollaisia kovan, lakkamaisen pinnan kynnelle jättäviä versioita, mutta aina silloin tällöin minulta kysytään mielipidettä muunkin tyyppisistä pikakuivattajista.
Voin vastata tähän selkeän yksiselitteisesti: En tykkää.
Kuva täältä.
Ensinnäkin ne suihkutettavat pikakuivattajat. En minä halua suihkia moisia myrkkyjä ilmaan, jota hengitän. Enkä myöskään koe, että ne olisivat yhtä tehokkaita kuin kynnen pinnalle kovan lakkakalvon muodostavat serkkunsa. Nou thanks.
Edellä jo mainitun syyn vuoksi en myöskään pidä nestemäisistä, kynnen pinnalle pudotettavista pikakuivattajista, jotka eivät kuivu lakkamaisen koviksi vaan tuntuvat enemmänkin vain hieman öljyisiltä kynnen pinnalla. En ole kokenut näitä tarpeeksi tehokkaiksi ja saankin niillä aina vaan aikaan huonosti kuivatetut, johonkin aina naarmutetut lakkaukset.
Viimeisin pikakuivattajakokeiluni onkin itseasiassa ollut jälkimmäisimmän lajityypin tuote.
Yves Rocherilta saamani Quick-Dry Fluid lupailee kuivattavansa lakkaukset nopeasti, mutta rehellisesti sanottuna en todellakaan kokenut sen tehneen niin. En pahemmin edes osaa sanoa, koinko sen vaikuttaneen lakkauksieni kuivumisnopeuteen sitä tehostavasti  oikeastaan edes millään lailla. 
Suosin siis jatkossakin lakkamaisia, kovan pinnan jättäviä pikakuivattajia.
Käytättekö te pikakuivattajia? Millaisia tuotteita suositte? Mitkä ovat teidän suosikkejanne?

Kommentit (18)

  1. Myy

    Seche! Poshe on myös tuotteena hyvä, mutta tykkään Sechen pullosta/sudista enemmän.

  2. Taru
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *