Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kuivien silmänympärysten supersankari!

Sain jouluna pienen yllätyslahjan, kun minulle tupsahti blogipostina muutamia Kiehl’s-merkin tuotteita.

Minulla ei ole kovin laajaa kokemusta merkin tuotteista, joten niiden kanssa on on mukavaa tehdä tuttavuutta. Lahja osoittautuikin todella mieluisaksi, sillä minusta on aivan parasta saada kokeiltavaksi tuotteita, joiden en edes arvaa olevan uusia lemppareitani.

Creamy Eye Treatment.

Joululahjapaketista nimittäin kuoriutui esiin tuote, jonka aavistin jo ensimmäisen käyttökerran perusteella olevan yksi uusista suosikkituotteistani.

Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado ei ollut missään tapauksessa tuote, jonka olisin itse koskaan poiminut kaupan hyllyltä. Kiehl’sin pakkaukset eivät vetoa minuun suuremmin eikä tuotepakkaus itsessään lupaa muuta kuin että se kosteuttaa silmänympäryksiä. Jos olisin kuitenkin tiennyt, että tässä purkissa majailee kuivien silmänympäryksien bestis ja supersankari, olisin tehnyt tämän tuotteen kanssa tuttavuutta varmasti jo aikoja sitten!

Creamy Eye Treatment.

Jos et kuulu kuivista silmänympäryksistä kärsivien huipputyyppien erityiskerhoon (tuohon kerhoon kuuluminen ei ole kovin mukavaa, joten yritämme saada sen edes kuulostamaan coolilta clubilta), et varmasti tykkää tästä tuotteesta. Mutta jos kuulut tai olet ainakin jo laittanut hakemusta vireille, niin ohoi, katseet tähän suuntaan, tässä tulee spesiaalituote!

Tämä silmänympärysvoide on nimittäin ravitsevaa ja aivan ihastuttavan kosteuttavaa. Koostumus ei ole kovanpaksua jankkia, mutta lähinnä täyteläisen venyvää ja jopa vaseliinimaisen tuhtia. Tämä silmänympärysvoide on kaikessa hoitavuudessaan ollut aivan suunnattoman suuri apu helposti kuivuville ja sen myötä myös rypistyville silmänympäryksilleni ja auttanut karkoittamaan niitä kuivuudesta johtuvia hienoja juonteita.

Creamy Eye Treatment.

Aiempia suosikkituotteitani ovat olleet jäykän paksu Cliniqe All About Eyes Rich sekä  Louis Widmerin tehokkaasti kosteuttava silmänympärysvoide, mutta tämä kaveri näyttäisi kovasti kuuluvan noiden kahden supertuotteen rinnalle erittäin kuivia silmänympäryksiä vastaan käytävässä taistelussa.

Creamy eye treatment

Mitkä ovat teidän suosikkituotteitanne erittäin kuiville silmänympäryksille?

Kommentit (13)

 1. Aurinkoinen

  Tämä on minun luottotuotteeni, huippu talvi käyttöön! Ilman tätä ei voi olla, taitaa olla ainut tuote, jota hehkutan näin. Muita merkin tuotteita en olekaan käyttänyt.

  1. Tuuli

   Virve, kiitos Kiehls-kommentistasi! Asuinmaassani tuotteita myydaan kaupoissa, mutta en ole ensimmaistakaan viela uskaltautunut kokeilemaan. Luuletko, etta tama auttaisi myos ”poskipaa-pusseihin” – minulla on sellaiset inhotukset?

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *