Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kuivashampoo vai keinotekoinen lumimyräkkä?

Otetaanpas niitä eilisiä puheita hieman takaisin…

Totesin eilen, että John Friedan hiustuotteet ovat omien kokemuksieni mukaan olleet aina aivan loistavia ja että olen hullaantunut niistä oikeastaan jokaiseen kokeilemaani. En tainnut muistaa koputtaa puuta nuo lauseet kirjoitettuani, sillä pääsin heti seuraavana päivänä tekemään tuttavuutta John Friedan hiustuotteen kanssa, josta en hullaantunut.

Minulla on tulossa tentti ja lukemisen sijaan kaikki muu mahdollinen on tietysti jälleen kiinnostavaa. Tutkin siis välttelyintoni vallassa kosmetiikkajemmojani ja löysin niistä yllätyksekseni tuotteen, jonka olemassaoloa en ollut edes muistanut.

John Frieda Dry Shampoo

John Friedan Luxurious Volume -tuotelinjan Volume Refresh Dry Shampoo oli hautautunut hiustuotevarastoni perälle ja tartuin siihen kuin aarteeseen. Minulla ei ole kotona tällä hetkellä liiemmin kuivashampota, joten tämän löytäminen oli mahtava juttu!

Kuten varmasti tiedätte, minä rakastan kuivashampoita ja varsinkin sellaisia, jotka lupaavat tuovansa myös volyymia. Nyt vaaleiden hiusten kanssa eläessäni olen saanut tutustua täysin uuteen ilmiöön: mitä likaisemmiksi hiukset tulevat, sitä tummemmilta ne myös näyttävät. Tästä johtuen hiukseni tyvi kaipaa kuivashampoota entistäkin useammin, joten teen mielelläni tuttavuutta uusien tuotteiden kanssa.

John Frieda Dry Shampoo

John Friedan kuivashampoo kuulosti siis teoreettisesti houkuttelevalta, joten aloin huoletta suihkia sitä hiuksiini. Suihke oli yllättävän märkää, mutta en antanut sen häiritä, sillä olinhan juuri vähän aikaa sitten rakastunut Maria Nilan kuivashampooseen, joka oli märkyydestään huolimatta paras koskaan kokeilemani kuivashampoo.

Huomasin suihkiessani, että tyveni vaaleni suihkeen puuteripartikkeleista, mutta en antanut sen häiritä. Vaaleissa hiuksissa se harvemmin haittasi. Annoin suihkeen kuivahtaa hetken ja aloin hieroa sitä sormin hiuspohjaani. Hiukset tuntuivat pehmeiltä ja helposti käsiteltäviltä sekä ennen kaikkea todella rasvattomilta, mutta kaikki ei silti ollut ihan kuin Strömsössä…

John Frieda Dry Shampoo

Tunsin, että sormiini tarttui melkoisesti puuteria. Itseasiassa kynsinauhani, kynnenaluseni ja sormenpääni olivat melkoisen puuterikerroksen vallassa. Katsoin paitaani ja tuotteen tuomio oli sillä selvä: Ei jatkoon.

John Frieda Dry Shampoo

Tuote teki toki erittäin puhdasta jälkeä ja imi hiuspohjan rasvaisuutta erinomaisesti, mutta koska vakiouniformuni on pikkumusta mekko, ei minua ja tällaista kuivashampoota vaan ole tarkoitettu yhteen. Kuivashampoiden suurkuluttajana minulla on siis oikeus olla nirso ja aivan kuten en hanki vaatteita, jotka sopivat vaan tietyllä lailla käytettyinä ja tiettyyn toiseen vaatteeseen yhdistettynä, en myöskään hanki kuivasshampoota, joka vaatii erinäisiä kommervenkkeja ja varatoimenpiteitä täydelliseen suoritukseen.

Koska lopputulos itsessään ei kuitenkaan ollut huono ja hiusten tyvi jäi todella puhtaan ja rasvattoman tuntuiseksi, käytän tämän kyllä pois, mutta varsin säästeliäästi ja kohdennetusti suihkien. Mitään suunnatonta muuhun kuin puhtauden tunteeseen perustuvaa volyymia tämä ei hiuksiini silti tuonut, joten vaikka tämä ei olisikaan sotkenut vaatteitani, ei tämä silti olisi muuta kuin mukavasti rasvaisuutta imevä kuivashampoo.

John Frieda Dry Shampoo

Onko joku muu kokeillut John Friedan kuivashampoota?

Tuote saatu blogin kautta.

Kommentit (4)

 1. Tiia

  Olen kokeillut ja pitkin hampain saanut melkein loppuun. En tykkää. Puhdistaa kyllä tosi hyvin ja jättää miellyttävän tuntuman, mutta ei tuo mitään rakennetta. Tuotehan sinänsä toimii aivan loistavasti ja varmasti soveltuu jonkun muun tarpeisiin.

 2. Martina

  Aika jännä – mä oon käyttänyt yhden pullon ko. tuotetta, tykkäsin, en saanut vastaavaa lumisade-efektiä ja voisin hyvin ostaa tuotetta uudelleen..! 😮

 3. Minna

  Testattu on kerran yhdellä ulkomaan matkalla ja luulin samalla tavalla huipuksi kuin muut saman merkin tuotteet. Mutta ei. Hiukset oli vaaleassa sotkussa. Valitettavasti ei jatkoon..

 4. A Second Chance: John Frieda Volume Refresh Dry Shampoo – Kauneus & Terveys -blogit

  […] keneenkään. Jos kuitenkin johonkin olen luottanut niin se on ollut my man John Frieda, jonka lumipyryn aikaansaaneesta kuivashampoosta päivittelin teille hetki sitten. Kokeilin tuotteen, ympärilleni pöllähti valtava puuteripilvi ja hiusteni tyvi oli totaalisen […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *