Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kuivaa ja hienojakoista itkua

Voi ei. Nyt tulee itku.

Käytin loppuun suosikkihiuslakkani ja hukun muihin hiuslakkoihin, jotka ovat ihan tyhjänpäiväistä tavaraa verrattuna tähän. Tämän jälkeen mikään, siis ei mikään, enää tunnu miltään!

Loppunut lakka oli 100 ml käsilaukkukoko L’oreal Professionnelin Infinium Finition xf -lakasta, joka on ollut tukassani kaikin puolin täydellinen. Tätä lakkaa ei taida enää saada, mutta Infinium -linjan regular, strong ja tätä pidoltaan ilmeisesti vastaava ultimate ovat myös aiemmin loistaviksi havaittuja ja tulevat ehdottomasti päätymään kaappiini jahka vain pääsen noista vajaasta kymmenestä muusta hiuslakasta ikinä eroon.

Tämä vaan oli kaikin puolin täydellinen. Tämä piti tukan hyvin paikoillaan tekemättä siitä jäykkää tai kovaa kypärää tai klimppaamatta suortuvia yhteen koviksi kasoiksi. Tämä sopi niin suoraan tukkaan, kiharoiden kiinnittämiseen kuin otsatukan aisoissa pitämiseen ja kampauksen kunnossa pitelyynkin.

Tämän salaisuus oli superhienojakoinen ja tarpeeksi kuiva suihku, joka todellakin vetosi minuun mitä suurimmin. Harvoin löytää tällaista valioyksilöä! Monista lakoista suihkuaa kerralla liian isoa pisaraa, joka ei laskeudu tasaisesti tukkaan ja siten klimppaa tukkaa tai sitten vähintäänkin lakka jää tukkaan liian märkänä. (Toki nämä märkälakat antavat kampaukselle lisää työstöaikaa, mutta itse innostun enemmän kuivemmasta suihkusta, joka kiinnittää jo työstetyn kampauksen.)

L’oreal Professionnel Infinium, I love you!

(L’oreal Professionnel on L’orealin kampaamopuolen linja ja sen täysikokoiset hiuslakat maksavat muistaakseni noin 13 euroa.)

Mikä on teidän suosilakkanne tällä hetkellä?

Kommentit (15)

 1. antikeijukainen

  Tämä ei nyt liity mitenkään ko. postaukseen, mutta on pakko kertoa että Lush-innostuksesi on äärimmäisen tarttuvaa 😀 Olen parin kuukauden sisään käyttänyt reilut neljäkymppiä saippuaan (aikaisemmin ajatuskin olisi tuntunut absurdilta) ja lisää varmaan menee heti kun ensi kuussa taas tukipäivä koittaa.

  Poikaystävä pyörittelee silmiään kun ostan opintotukirahoilla saippuaa enkä ruokaa, mutta minkäs teet 😀

  Muuten, oletko sattunut saamaan jotenkin erityisisoja palasia vai ovatko kätesi vain pienet? Jotenkin omat saippuapalaseni vaikuttavat paljon pikkuisemmilta kuin omasi kuvissa 🙂

 2. Elisabeth ja Heidi

  Masterpiece on edelleen paras lakka mitä olen ikinä kokeillut!

  Asiasta toiseen halusin kysyä freemanin tuotteista. Onko Freemanilla jotain shampoita tai hoitoaineita? Täällä blogissa on joskus vilkkunut freemanin jätettävä hoitoaine, mutta saako semmosia enää mistään ja onko mitään tehoa?
  Toinenkin tukkakysymys oli. Se vaaleanpunainen lorealin hiusnaamion valmistus on lopetettu ja nyt kysynkin että onko niillä muilla lorealin naamioilla samanlaisia tehoja vai perustuuko ne silikoneihin? Täydellistä kosteuttavaa hiusnaamiota metsästämässä kesäksi…..

 3. hiukset kuosissa

  Wellan hiuslakoissa on mun mielestäni vielä hienojakoisempi suihke ja erityisesti parempi pito kuin tuossa Infiniumissa. Mulla on molempia kampauspöydällä, mutta käsi osuu aina mieluummin Wellaan 🙂 Ja mun Wella on markettituote…

 4. Nimetön

  Kiitos kaikille, kun listasitte omia suosikkejanne! Täytynee laajentaa kokeiluja. 🙂

  Sanni: Diorin LipGlowta saa Suomesta Sokokselta ja Stockalta. 🙂

  antikeijukainen: Käteni ovat kyllä pienehköt, mutta ehkä palatkin ovat kookkaampia…? 🙂

 5. Anonyymi

  En ole asiantuntija, mutta tuli mieleen voisiko suihkun hienojakoisuus riippua suulakkeestakin? Eli onnistuuko ja jos niin auttaisiko ko. lakkapullon suuttimen vaihtaminen sellaiseen vähemmän hyvää suihkua tarjoavaan?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *