Kuiva ja kiilloton

Aion pitkästä aikaa ottaa käyttöön Essien mattalakan, mutta yllätyksekseni lakka olikin muuttunut vuoroaan odotellessaan melkoiseksi liisteriksi ja jouduin heittämään pullonpuolikkaan roskiin.

Essien mattalakka on ollut kovasti mieleeni ja se on tosiaankin tehnyt alla olleesta lakasta hyvin mattaisen (toisin kuin esimerkiksi kokeilemani Make Up Storen vastaava lakka). Tämä on kuivunut nopeasti, kestänyt hyvin ja ollut muutenkin kaikin puolin priima.

Yhtä pikkuseikkaa lukuunottamatta.

Tämä lakka nimittäin jättää aina välillä kuivuttuaan jälkeensä valkoisia täpliä.

En ymmärrä, mistä näiden täplien kanssa on kysymys, mutta niitä syntyi jokaisella lakkauskerralla vähintäänkin pariin kynteen. (Tällä viimeisellä käyttökerralla lakan jo liisteröidyttyä täplät olivat jo melko kookkaita.) Ärsyttävää!

Onko joku muu huomannut Essien mattalakkansa kanssa saman ilmiön?

Mieleni tekisi korvata edesmennyt mattalakkani IsaDoran vastaavalla, mutta vaikka mattaisuus kuinka paitsi myös näyttää ihanalta myös tuplaa vanhojen kynsilakkojeni määrän, taidan silti yrittää vielä malttaa mieleni ennen uuden mattalakan ostoa. Kotona kun kuitenkin odottelee jo valmiiksi tällainen loputon lakkarivistö ja vaikka kyse onkin vain yhdestä pienestä pullosta, tuntuu jokainen kokoelmasta matkoihinsa painunut pullo erävoitolta…

Mitä mattalakkoja te olette kokeilleet? Mikä on ollut suosikkinne? Ovatko mattalakat jo ihan vanha juttu vai yhä huudossa?

Ja niin, lakkariveistäni katosi eräs toinenkin pullo.

Natural Coden ihana lämpimänpunainen sävy 6 Stand Out pääsi loppumaan.

Natural Coden lakat ovat laatunsa ja väriensä puolesta oikein mukavia. Hinta kohtaa laadun näissä minusta mainiosti, sillä nämä ovat melko edullisia, mukavan pieniä ja kestävät melko hyvin kynsillä. Lisäksi leveä sivellin on minusta oikein mainio ja sillä saa jopa ranskalaisten manikyyrien kärkiä näperrettyä näppärästi.

Ja kun nyt lakoista intouduttiin puhumaan, niin pamautanpahan samaan syssyyn vielä mielipiteeni eräästä kokeilemastani tapauksesta, joka oli minulle todellinen pettymys.

Voi luoja, kuinka ikävöinkään toimivaa pikakuivattajaa! Tästä Trindin Quick Dry -nimiellä kulkevasta tapauksesta kun ei ole yhtikäs mihinkään.

Tämä ei todellakaan ole nopeuttanut lakkojen kuivumista. Ehkä lakan pinta muuttuu hitusen tavallista nopeammin hipaisukuivaksi, mutta kosketuskuivaksi se ei sitä kyllä saa yhtään normaalia nopeammin iskunkestävästä pinnasta puhumattakaan. Lisäksi ohuen ohut rimpulasivellin on totaalisen sopimaton omille kynsilleni ja sillä saa vedellä useita vetoja ennen kuin koko kynsi on käyty läpi.

Tavoistani poiketen harkitsen jopa tämän poisheittämistä kesken pullon ja korvaamista uudella, oikeasti toimivalla vastaavalla.

Onko joku muu kuitenkin tykästynyt Trindin pikakuivattajaan?

Kommentit (42)
  1. Oho :O Ihmeellinen tuo mattalakka. Varsinkin kun itse en hirveän usein lakkaa niin tuollainen liisteriksi menevä menisi täysin hukkaan :/

  2. Minulla on ollut täsmälleen sama ongelma tuon matte about youn kanssa!
    Todella ärsyttävää,koska tuote on itsessään mainio 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *