Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kuinka pitkälle pötkitään

Olen nyt esitellyt teille lähestulkoon kaiken mukaanpakkaamani kosmetiikan, mutta vielä olisi vuorossa mukaanpakkaamani kasvojenhoitotuotteet. Oletteko valmiina? (Tai kiinnostaako edes ketään…)
Ensinnäkin otin mukaan valtavan kasan sieltä sun täältä saamiani matkakokoisia puhdistustuotteita, jotka toimivat kaksoipuhdistuksessa. Mukaan lähti vain pari pientä silmämeikinpoistoainetta, sillä niitä minulla ei tällähetkellä poikkeuksellisesti edes ollut kotona täysikokoisina. Sellainen taitaakin olla pian ensimmäinen täällä tekemäni kasvojenhoitotuotehankinta! Saa nähdä, kuinka pitkäksi aikaa nuo muut matkakokoiset putsarit riittävät. Olen vaan hamstrannut ja hamstrannut niitä raaskimatta käyttää niitä, mutta nyt päätin, että ottaisin vaan kaikki mukaani ja käyttäisin pois. Saahan niitä sitten aina uusia tarvittaessa.
Kasovesistä mukaani lähti Lumenen kosteuttava kasvovesi sekä blogin kautta JTBeauty Outletista saamani Amie-merkin Petal Perfect 2-in-1 Cleanser & Toner. Lisäksi mukaan pääsivät blogikokeiluihin Naturellementilta saamani matkakokoinen Aloreen Tonin Lotion sekä saman merkin ihana Chlorovitae Two Phase Mist City Protect -suihke.
Silmänympärysvoiteiden kanssa minulla oli pieniä arviointivaikeuksia. Käytössäni olevan i+m Naturkosnetikin silmänympärysvoiteen pakkauksesta on hankalaa sanoa, paljonko tuotetta on vielä jäljellä. Yökäytössä minulla ollut Louis Widmerin silmänympärysvoide oli jokatapauksessa lopuillaan ja arvelin, ettei Sensain pieni Eye Contour Balm kuitenkaan riitä loputtomiin, joten otin mukaani vielä Shiseidon silmänympärysvoiteen. Tiedän, että minulla on näitä täällä varmasti ihan liikaa, mutta uskon näistä ainakin kolmen loppuvan täällä ennen kotiinpaluutani.
Kasvovoiteista pakkasin mukaani i+m Kosmetikin hehkuttamani Fluid Revitalin, Etude Housen Face Conditioning Creamin sekä yhden täysikokoisen vajaan ja kaksi matkakokoista Sensain Cellular Performancen Emulsion Moistia. Nämä ovat periaatteessa tarkoitettu aikuisemmalle iholle, mutta olen tykännyt tuotteen koostuksesta kovasti ja se on sopinut minulle, joten otin nämä mukaani myös näiden riittoisuuden vuoksi, oli kuitenkin hankalaa arvioidam kuinka kauan tällaiset minulla riittäisivät. seerumeiden puolelta otin käyttöön Favoran kosteuttavan seerumin (josta sain ulos kaksi käyttökertaa ennen kuin sain todeta sen loppuneen…) sekä Clarinsin ihanan Double Serumin.
Huulienhoitoon poimin mukaani Ardenin 8 Hour Creamin huulivoiteen sekä kaikkeen muuhun yleiseen tarkoitetun matkakokoisen version varsinaisesta 8 Hour Creamista.
Hätätilanteita varten otin mukaani myös Cliniquen suosikkituotteeni eli Anti-Blemish Solution -linjan Spot Treatment Gelin. Minulla on yhä käytössä vanha Neulashin versio ripsiäni kasvattamassa, joten sekin tuli pakattua mukaan.
Lopuksi mukaan pakkautui vielä 1,5 tuubia Bepanthenin sinistä emulsiota, jota ilman en vaan voi olla. Tämä ei saa loppua matkani aikana missään tapauksessa!
Mukaan pakkautui siis tällainen määrä kasvojen ihonhoitotuotteita, mutta uskon saavani niistä vaihtoni aikana loppuun ainakin 90 %. Toivottavasti palaan Suomeen mukanani vain Neulash, Shiseidon silmänympärysvoide, Cliniquen täsmähouto ja mahdolliset Bepanthen-tuubin jämät.
Katsotaan, kuinka pitkälle näiden kanssa pötkitään!

Kommentit (4)

  1. Anonyymi

    saako neulashin vanhaa versiota vielä jostain semi-salaisesta paikasta?

  2. Inga

    Jäi kiinnostamaan, että mihin käytät Bepanthenia? Sitä aina paljon kehutaan, mutta itselleni sen toimivuus on pysynyt mysteerinä.

  3. Anonyymi

    Mun on ihan pakko äimistellä, että kuinka paljon esim. Shampoota, silmänympärysvoidetta, kasvovoidetta tai vartalovoidetta pitää kerralla laittaa että saa tuotteita ylipäänsä loppumaan? Minulla kun tuntuu kaikki kosmetiikka kestämään todella monta kuukautta, ellei vuosiakin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *