Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kuinka olen voinut jättää tämän meikkivoiteen huomiotta??

Nude-blogin Erika kyseli meiltä kauneusbloggaajilta jonkun aikaa sitten suosikkimeikkivoiteistamme ja suosikiksi nousi Lumenen CC-meikkivoide.
Olen kokeillut meikkivoidetta joskus, mutta minulle ei ollut jäänyt siitä mitään erityisiä muistikuvia ja se on jäänyt sen blogitestauksiin saatuani laatikkooni pyörimään. Jos kuitenkin niin moni kanssabloggaajistani mielsi sen parhaaksi meikkivoiteeksi, olisi minun ehdottomasti annettava sille uusi tilaisuus ihan kunnolla ja ajatuksen kanssa.
En edes tiedä, miksi meikkivoide on unohtunut minulta täysin. Sehän lupaa aivan loistavia asioita: täydellistä peittävyyttä ja silti kevyttä pintaa, heleyttä, pitkäkestoisuutta ja hyvää aurinkosuojaakin.
Ehkä en vaan sen ilmestyttyä ollut vielä valmis ajatukselle, että Lumenella voisi olla omalle iholleni loistavia meikkivoiteita? Viimeaikaiset kokemukseni ovat kuitenkin muuttaneet ajatuksiani, joten olin valmis antamaan meikkivoiteen näyttää mihin se kykenisi.
Meikkivoide on saatavilla kolmessa sävyssä, joista itselläni on tietysti se vaalein eli Light. Sävy näytti kädenselällä vaaleahkolta, mutta epäilin silti hieman, olisiko se kasvoillani tarpeeksi vaalea. Olin kuitenkin kuullut vaaleaihoisilta bloggaajakollegoiltani siitä hyvää palautetta, joten jaksoin uskoa sen sulautuvan iholleni melko hyvin.
Pisamainen ihoni voi hyvin, mutta ihonsävy kaipaa kevyttä tasoitusta. Pieni punoituksen häivyttely on erityisesti tarpeen, mutta pohjan ei silti tarvitsisi olla kovin peittävä.
Ja wow, CC-meikkivoide kyllä tasoitti ihoni todella hyvin. Meikkivoide levittyi iholle todella ohuen tuntuisena ja kosteuttavana, muttei silti jäänyt iholle liian rasvaisena. Lopputulos oli todella ohuen ja kevyen tuntuinen, mutta silti varsin hyvin peittävä. Sävy myös häivyttyi iholleni todella hyvin eikä näyttänyt liian tummalta. Lisäksi iho näytti meikkivoiteen jäljiltä heleän kuulaalta.
Ymmärrän nyt ihan täysin, miksi tämä meikkivoide on valloittanut niin monen sydämen. Tämähän on suorastaan loistava ja oikeastaan kaikille ihotyypeille sopiva! Koostumus on sopivan kosteuttava kuivemmalle iholle, muttei silti liian rasvainen hieman rasvoittuvammallekaan iholle, joka voi saada siihen vielä lisää mattaisuutta puuterilla. Kevyemmästä lopputuloksesta pitävät voivat nauttia pohjan ohuesta ja heleän näköisestä lopputuloksesta, mutta samalla meikkivoide kykenee peittämään varsinkin ohuesti kerrostettuna niidenkin iholla, joilla on sille enemmän tarvetta.

Oma tuubini on pyörinyt jemmoissani jo sen verran aikaa, että tuotteen pakkaustakin on ehditty päivittää hieman, mutta itse tuote on edelleen samaa loistavaa tavaraa.

Onko teidän joukossanne Lumene CC Color Correcting Cream -meikkivoiteen faneja?

Lumene CC Color Correcting Cream -meikkivoiteella on hintaa n. 16 euroa.

Kommentit (42)

 1. Erika

  Heh mulle kävi samalla tavalla! CC jäi parin ekan kokeiluin jälkeen kaapin perukoille, mutta löysin sen sitten uudelleen. Sittemmin olen kyllä vannonut Lumenen meikkivoiteiden nimeen täysin! 🙂 (Paitsi nyt kun sain Guerlainin Meteorites Baby Glown… omg…)

  <3 Erika

 2. Erika

  Huomasin muuten, että tuo toinen linkki vie vielä vanhan blogin puolelle. Harmi! Tässä uusi linkki, jos sulle tulee tosi tylsää ja haluat välttämättä vaihtaa sen hehe 🙂 http://www.lily.fi/blogit/nude/kauneusbloggaajien-suosikkimeikkivoiteet/

 3. Anonyymi

  Täällä yksi viisikymppinenkin ilmoittautuu kyseisen tuotteen tykkääjäksi. Käytin ennen myös kalliita Diorin ja Lancomen ym. peitevoiteita, no, jotkut toimi jotkut ei. Mutta, kun Lumenen BB-voide tuli markkinoille, tykästyin jo heti siihenkin. Mutta, tämä cc-voide pitää vielä paremmin rasvaisuuden poissa. Se on mulla aina ollut ongelmana, kasvot kiiltää jo parin tunnin jälkeen. Tämän kanssa ei sitä ongelmaa ole. Keskivaalea on mulle just täydellinen sävy, rusketun kesällä aina hiukan, enkä koskaan ole ihan kauheen vaalea. Tosi hyvä tuote. Eikä ole hintava.

 4. Vuoden 2015 parhaat meikkituotteet – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Vuoden 2015 paras meikkivoide normaalista kuivalle iholle: Lumene CC-meikkivoide […]

 5. Vautsi: L’Oréal Nude Magique BB-cream Ultra Light – Kauneus & Terveys -blogit

  […] BB-voide levittyi iholle aivan ihastuttavan kevyenä saaden ihon tuntumaan siltä kuin sillä ei olisi meikkiä ollenkaan. Peittävyys oli melko kevyt, mutta ihon sävy tasoittui silti mukavasti. Uusi Ultra Light -sävy oli melko vaalea, mutta toi omalle iholleni silti hieman lämpöä ja väriä, minkä vuoksi uskoisinkin siitä tulevan ensi kesän suosikki meikkivoiteeni (viime kesänä suosikki meikkivoiteeni oli Lumenen CC Color Correcting Cream -meikkivoide). […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *