Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kuinka innovatiivista!

Olen viimeaikoina tehnyt paljon tutkivaa journalismia kosmetiikan merkeissä ja tehnyt vaikka mitä hauskoja löytöjä kauneudenhoidon maailmassa.
Yksi hauskimpia löytöjäni löytyi ihan vahingossa, kun googlettelin erästä Allure-lehden ylistämää huulipunasävyä. Merkki oli minulle entuudestaan tuntematon Jouer ja sen roosanude huulipunasävy Meredith oli kuulemma yksi must have -tuotteista.
Meredith on kyllä ihana sävy, mutta sitäkin ihanampaa oli huomata Jouerin innovatiiviset pakkaukset.

 

Lähes kaikki meikit sai naksauteltua yhteen omiksi meikkipaleteiksi, jolloin tuotteet eivät enää pyörisi pitkin laatikoita ja meikkipusseja ihan miten sattuu. 

Kuinka kätevää! 
Oletteko te kuulleet kyseisestä merkistä ennen? Tai oletteko sattuneet näkemään muita ihania pakkausinnovaatioita viimeaikoina? Tai ylipäätänsä kosmetiikkainnovaatioita?
(Jouer Cosmeticsin tuotteita voi tilata Suomeen osoitteesta http://www.cultbeauty.co.uk/.)


Kommentit (4)

 1. HUMAN0ID

  Olen kuullut. Jouerin aurinkopuuteri/bronzer kuuluu olevan ihan huipputuote, Narsin Lagunan veroinen, mutta vaaleammalle hipiälle. :') Myös Jouer Matte Moisture tint on jo lähes kulttituotteen maineessa youtube-communityssä. :') En itse ole päässyt kokeilemaan, mutta hypetys pursuaa jo melkein korvista – haluaisin niin kovasti itse kokeilla!

  1. Anonyymi

   No se Calvin Kleinin aka Kalevi Laineen ripsari, josta kerroin huhtikuussa Rimmel-ripsiväripostauksesi kommenteissa.
   t. ripsiväritäti

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *