Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Köykäinen yhteenveto

Kuten edellinen vapaanikin, oli myös juuri loppunut työpassinikin varsin surkea mitä tulee loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin.
Loppuneet tuotteet olivat onneksi kuitenkin kaikki täysikokoisia tuotteita ja lisäksi sain useampia tuotteita vielä laitettua kiertoon, joten ihan epäonnistunut yhteenveto jakso ei kuitenkaan ollut kyseessä.
Loppuun kului yksi vähän aikaa sitten saamani vartalovoide.
L’orealin normaalista kuivalle iholle tarkoitettu Nutri Lift 24hr Anti-dryness Lotion + Immediate Firming  ei ollut minulle entuudestaan ulkonäöltäänkään tuttu tuote, mutta kuten merkin vartalovoiteet yleensäkin, oli tämäkin ihollani mainio.
 
En ole mikään L’orealin kasvojen hoitotuotteiden suuri fani ja valitsen lähes minkä tahansa muun merkin aina L’orealin sijaan (lähinnä siksi, että merkin tuotteet usein vaan tuntuvat hyvälle, mutteivät vakuuta sisällöillään muuten), mutta vartalotuotteiden kohdalla merkki osaa kyllä vakuuttaa minut.
Niinpä tämäkin vartalovoide jätti ihoni tuntumaan aivan ihanan pehmeältä ja kosteutetulta sekä ihanan sileältä. Viimeiseksi mainittu johtui varmasti suureksi osaksi silikoneista, mutta kyllä tässä loistavia kosteutustehojakin oli.

Eniten ilontunteita aiheuttanut tuotteen loppuminen oli ylivoimaisesti tämä Cliniquen Dramatically Different Moisture Lotion, eli tuttavallisemmin DDML.
Tämä tuote on ollut minulla mooooonta vuotta ja olikin varmasti vanhin ihonhoitotuotteeni. Jättikokoinen 125ml pullo on vaan kestänyt, kestänyt ja kestänyt enkä ole ollut sen suurin fani, sillä tuote kyllä pehmentää ihoa hyvin sitoen alleen kosteutta, muttei ole se kaikkein kosteuttavin tuote varsinaisestikaan.
Suurimman osan käyttöajastaan tuote onkin palvellut kaulavoiteenani kestäen siinä tehtävässä ikuisuuksiin. Vasta viime aikoina käytin sitä kasvoillakin siinä toivossa, että saisin sen nopeammin loppumaan. Mineraaliöljyvoittoinen koostumus aiheuttaa minulle helposti tukkeumia iholla, joten en ostaisi tätä lisää.
Loppuun kului myös Lumenelta saatu mustikkainen Berry Refresh -linkan Kirkastava Vartalokuorinta. Tässä tuotteessa on ehkä hieman Lumenen muita mustikka-tuotteita parempi tuoksu, mutta en silti ole sen suuri fani.
Itse tuote oli mainio sopivan tehokkaasti ihoa kuoriva peruskuorinta, joka jätti ihon kuoritun pehmeäksi, muttei jättänyt iholle mitään öljyistä tai muuten kosteutettua tuntua.
Hyvä kuorinta siis, mutta suosin itse mielummin kuorintahanskan ja suihkugeelin yhdistelmää.
Loppuun kului myös toinen Lumenelta saatu Berry Refresh -linjan tuote.
Suojaava Käsivoide sisältää suojakertoimen 10 ja onkin tarkoitettu lähinnä päiväkäyttöön, mutta itse käytin sen pois yökäsivoiteenani ihan vaan siksi, että tarvitsin töissä yöksi käsivoidetta.
Tuote on optimaalisempi kuitenkin päiväkäytössä paitsi suojakertoimensa myös mukavasti imeytyvän koostumuksensa ansiosta. Iho jää tämän jäljiltä pehmeän kosteutetuksi, mutta voide ei silti tunnu katoavan iholta täysin. Sanoisinkin tätä mukavaksi peruskosteuttavaksi käsivoiteeksi, jonka suojakerroin saa päiväkäytössä plussaa.
Hiustuotteiden puolelta loppun kului blogin kautta saatu Cutrinin Premium-linjan kosteuttava hiusnaamio.
Pidin naamiosta, sillä se siloitti tukkani loistavasti lätsäyttämättä sitä liikaa. 
Ainoa jännä asia tuotteessa oli sen minun nenääni jopa hieman miehekkään suihkugeelinen tuoksu, joka ei ollut mielestäni paha, mutta vaan jollain tapaa yllättävä. 
Pidin kuitenkin naamiosta kovasti, vaikkei se tosin ollutkaan omassa paksuhkossa tukassani kovin riittoisa.
Viimeinen loppunut tuote oli Bootsin oman No7-merkin blogin kautta saamani silmänympärysvoide.
Kaikki kokeilemani No7-merkin ihonhoitotuotteet ovat olleet vähintään ”ihan hyviä” ja moni niistä on ollut todella positiivinen yllätys. 
Tämäkin tuote ajoi asiansa loistavasti kosteuttaen hyvin, mutta silti imeytyen iholle mukavasti. Omat silmäntmpärykseni ovat kuitenkin sen verran kuivat, että vaikka tämän kostrustehot niille riittivätkin, käytän mielummin vielä hieman täyteläisempiä tuotteita.
Ainoa miinus muovipakkaukseen pakatussa tuotteessa oli pakkauksen malli. Tuotteen suuaukon reunojen alta oli todella ikävää kaivella tuotetta!
Käytin tässä työpassissa siis loppuun kuusi täysikokoista tuotetta. Minun oli kuitenkin tehtävä hyttiini kaksi hankintaa:
Tarvitsin paitsi silmämeikinpoistoainetta myös uutta roll-on antiperspiranttia, joten päädyin hankkimaan tuotteet Biothermilta. Biocilcista ja uudesta Deo Pure Invisiblestä tulossa kuitenkin tarkempaa postausta toiste!

Kommentit (3)

  1. Anonyymi

    Oisko mahdoton idea luetella poislahjoitetut tuotteet? (mikä mätti tyylisesti, itse rasvanahkaisena luulen saavani niinkin, vaikka ite oot kuivaihoinen, oivia vinkkejä itselleni…).

  2. Jonna H.

    Itse tykkään noista Biothermin roll-oneista. 🙂 Jännä kuulla, mitä sinä olet niistä mieltä.

  3. Anonyymi

    Tuo Biothermin silmämeikinpoistoaine on paras ikinä! Ollut itsellä käytössä jo varmaan 10v. putkeen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *