Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Köyhän naisen rikkaus

Hankin jonkun aikaa sitten töihin hyttiini Rich-merkin hoitoaineen, jonka kulutinkin jo hetki sitten loppuunkin.
Kaipasin hoitoainetta, joka vaikuttaisi nopeasti, siloittaisi tukkani tehokkaasti ja veisi kaikki takut ja karheudet mennessään.
Tuotteen INCI-vaikutti lupaavalta, joten halusin antaa tuotteelle mahdollisuuden.
Ja hyvä, että halusin, sillä tämä oli tukalleni aivan loistava tuote!
Minä en välttele silikoneja. Tietyissä tuotteissa niiden läsnäolo on minulle jopa välttämätöntä! Tällaisia tuotteita ovat mm. pikahoitoaineet, joiden teho perustuu usein suurilta osin nimenomaan silikonien välittömään siloittavaan vaikutukseen. Toinen juttu ovat sitten hiuksissa muhiteltavat tehohoidot, joiden sisältöä syynään tarkemmin, mutta pikahoitiksien kanssa oikeastaan jo vaadin tuotteen sisältävän hieman silioneja.
 
Richin ihana Pure Luxury Argan Colour Protect Conditioner oli riittoisaa, levittyi hiuksiini hyvin ja ennen kaikkea siloitti ne ihanasti nopeallakin vaikutusajalla jättäen tukan pehmeäksi, sileäksi sekä kiiltäväksi, muttei kuitenkaan latistanut hiuksiani liikaa.
Pidin tämän jättämästä lopputuloksesta suunnattomasti ja suosittelenkin hoitoainetta niille, joiden takkupesä kaipaa kesytystä.
Oletteko te kokeilleet Rich-merkin tuotteita? Suomessa ainakin kyseessä taitaa olla kampaamosarja. Oma shampooni maksoi laivan tax freessa n. 10 euroa, Suomen hinnoista en ole varma.
Ja miten on, saako teidän hoitoaineissanne olla silikoneja?

Kommentit (14)

  1. Anonyymi

    Ainakin Helsingistä Mikonkadun Pepe Åhmanista sai näitä alkuvuodesta! Ostin hiusöljyn ja hintaa sillä oli 15e. Kyseisen hoitoaineen hintaa en tiedä. 🙂

  2. Sinini

    Yes please! Joskus välttelin silikoneja, mutta ei ne silikonittomat vaan silota tarpeeks tätä tukkaa… 😛 Oli muuten kiva törmäillä tänään! Toivottavasti nähdään taas säiden kylmentyessä! ;D

  3. Anonyymi

    Nyt on ihan pakko kysyä kun vaivaa ihan kamalasti: onko sulla tietämättäsi kaksoisolento vai satuitko kenties olemaan Tikkurilan Laureassa tänään? 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *