Köyhän miehen (ja naisen) Nutrix

Ihoni kuivuu käynnissä olevan Roaccutan-kuurin seurauksena hullun lailla eivätkä mitkään ulkoiset syyt enää oikeastaan kykene tukkimaan sitä. Iholla on päin vastoin kuivuudesta johtuvia, hilseileviä läiskiä ja sitä tuntuu kiristävän. Se imee yötä vasten käytettynä itseensä mitä tahansa eikä tule koskaan kylläiseksi.

Tehokkain apukeinoni iholleni on ollut Lancomen tuubissa myytävä Nutrix Rich -voide. Tämä ihanan rasvainen paksu jankki on ollut ainoa, joka on myös kyennyt lukitsemaan yötä vasten käytettynä alleen kaiken iholleni lappamani kosteuden ja pitämään ihoni niin pehmeänä ja ihanan tuntuisena, että sille on ollut jälleen aamulla helppoa levittää meikki hieman vähemmän rasvaisen voiteen alustamalle pohjalle.

Tuote on ollut luottokamaa niin edellisen Roaccutan-kuurini aikana ja on sitä vielä nytkin.

Olen kuitenkin hieman pihi ihminen aina välillä ja tykkään etsiä tuotteille edullisia haastajia.
Haastajan löytyminen tapahtuikin aivan sattumalta, kun erään työpassini jälkeen tulin töistä kotiin ja kotini lattialla minua odotti paketti, josta paljastui tämä:

IVANAhelsingin suunnittelema pahvirasia, jonka sisältä löytyi Suomen kansallisvoide: Vitalis.

Jos pesäpallo on kansallispelimme, karhu kansalliseläimemme ja kielo kansalliskukkamme, on Vitalis ehdottomasti kansallisvoiteemme.

Vuodesta 1936 asti kansakuntaamme palvellut vedetön Vitalis on ollut mummojemme ja isomummojemme pakkasvoiteena, huulirasvana ja kynsinauhojen pehmittäjänä ja saa nyt minulta uuden viran: Roaccutan-nassun pelastaja.

Kun avasin IVANAhelsingin pahvipakkauksen ja näin sen sisällä perinteisen, mutta uudelleen stailatun Vitaliksen, en voinut olla samantien tuoksuttamatta tuotetta. Paitsi, että tuoksu henki lapsuuden pakkastalvista, tuli siitä mieleen jotain tuoreempiakin tuoksumuistoja. Itseasiassa niin tuoreita, että ne olivat peräisin edellisestä yöstä.

Tuote tuoksui niin selkeästi Lancomen Nutrix Richiltä, etten voinut olla kääntämättä sen sisältöä samantien nenäni eteen. Vaikka raaka-ainelistat eivät identtisiä olekaan, ovat voiteet silti sisällöltään hyvin samankaltaisia ja täynnä paksuja, rasvaisia aineosia, jotka muodostavat iholle kosteuden haihtumista estävän ja ihoa pehmittävän suojakerroksen. Juuri sellaisen siis, jota ihoni tällä hetkellä kipeästi kaipaakin!

Otin Vitaliksen käyttööni heti seuraavana yönä ja jessus, siitähän oli Nutrixin kaltainen mieletön apu iholleni!

Jos siis ihosi kuivuu Roaccuttanin tai muuten vaan erittäin pahan kuivuuden tai jopa atooppisuuden vuoksi pahasti etkä löydä mistään enää Lancomen Nutrix Richiä tai vaikka löytäisitkin, et raaskisi tuhlata pennosiasi siihen, kokeile Vitalista. En suosittele Vitalista niille Roaccutan kuuria syöville, joiden iho on edelleen pahasti tukossa, tai niille, joiden iho muuten vaan menee helposti tukkoon, mutta niille kylläkin, joiden iholta näpyt ovat jo kadonneet ja jälhellä on enää vaan loppukuurin tuoma pahan kuivuuden piina.

(Miksi Vitalis on pukeutunut IVANAhelsinsiin? Kurkista tämä linkki.)

Onko vanha kunnon Vitalis vielä teidänkin kavereitanne?

(Vitalis on blogilahja.)

Kommentit (19)
  1. Nyt kun Nutrixista on valmiiksi puhe, niin osaatko muuten kertoa, mitä eroa on Nutrix Royalilla ja Nutrix Richillä (muuta kuin lasipurkki vs. ruma putkilo)? Sain testerin Royalista ja se oli ihanaaaaa, onko Rich lähellä samaa koostumusta? 🙂

  2. Itte oon tota vitaliksen voidetta jo kohta puolisen vuotta, huulille, käsille, naamalle ja etenekin kynsinauhoille. Kosteuttaa ja on hyvin tehokasta. Väri kyllä vähän kammoksuttaa, hajukin aika saippuamainen mutta oon alkanut tykkäämää siitä ihan sikana. Mulla on muuten samanlainen paketti mutta musta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *