Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kotini meikit

Koska monia aina kiinnostaa nähdä tarkempaa yhteenvetoa tällä hetkellä omistamastani kosmetiikasta, kuvasin teille kaikki kotoani löytyvät meikkini.

Kaikki meikit mahtuvat nykyään siis tähän pakkiin ongelmitta.

Tarkemmin esiteltynä pakkini sisältää seuraavat tuotteet:

Kaikki huulipunani te olettekin jo nähneet. Niitä on 16 kappaletta.

Myös huulikiiltoni te olette jo aiemmin nähneet. Niitäkin on 16 kappaletta, joista lähes puolet on enää puolillaan.

Nämä pienet ihanaiset huulikiillot ja huulipunat ovat lemppareitani. Kaksi pientä Shiseidon huulipunaa, yksi Clarinsin pieni kiiltopuna sekä useampia muiden merkkien minikiiltoja, jotka ovat maailman kätevimpiä takkien taskuissa, bilelaukuissa ja ihan missä tahansa.

Huulimeikkituotteiden kuvista jäivät näköjään puuttumaan kolme sävyllistä huulirasvaani, jotka tarkkasilmäinen voi ylimmästä meikkipakkikuvasta kuitenkin bongata.

Rajauskyniä on viisi, jotka kaikki ovat jääneet hieman vähemmälle käytölle. Ehkä pitäisi kunnostautua taas?

Tässä ovat kaikki kotoani löytyvät luomivärit.

Pari Lorealin Color Infalliblea ja yksi Lumenen solo-väri.

Kaksi Lorealin trio-palettia.

Kaksi Diorin miniviisikkoa.

Puuterimaisten luomivärien lisäksi minulta löytyy myös yksi Chanelin voidemainen luomiväri.

Chanelin voidemainen luomiväri toimii myös silmämeikin pohjustuksessa, mutta parhaan lopputuloksen kestävälle silmämeikille takaavat kotiolosuhteissa Urban Decayn luomivärinpohjustaja shimmerisessä Sin-sävyssä tai Too Facedin Shadow Insurance.

Silmämeikkikyniä löytyy kotoa vielä seitsemän kappaletta.

Nestemäisiä rajauksia minulla on kolme, joista suosikkini on Sensain iki-ihana ruskea rajaustussi. Toinen nestemäisistä rajauksistani on YSL:n sininen ohuen ohut Easy Liner ja kolmas puolestaan tummanruskea Estee Lauderin lämpimällä vedellä poispeseytyvä Double Wear eyeliner.

Kulmakynissä suosikkejani ovat Chanelin ja Shiseidon kynät, jollaisten kaksoiskappaleet minulta löytyvät myös töistä. Värilliset kulmageelit ovat harvassa ja omani on Ruotsista ostettu IsaDoran versio. Lisäksi minulta löytyy kaksi Lumenen kumakynää, joiden koostumuksen sopivuudesta en osaa vielä oikein päättää. Ehkä ne ovat sitten kuitenkin liian pehmeitä makuuni?

Ripsivärejä ja niiden minikokoja minulle kertyy usein töiden ja blogini kautta, mutta mikään ei vaan kykene ohittamaan tämänhetkistä suosikkiani IsaDoran Big Bold Mascaraa. Ehkä minun pitäisi kuitenkin testata Max Factorin suosikkejani näihin ”uusiin”, pidempiin ripsiini vielä?

Tässä puolestaan ovat meikkipohjatuotteeni. Kuvasta puuttuu vain Shiseidon sävyttävä päivävoide, mutta Diorin valikoimista jo poistunut versio puolestaan löytyy tästä. Peittävempää jälkeä kuvassa edustaa Clarinsin Everlasting Fpundation. Youngbloodin mineraalipohjaa lukuunottamatta kuva on täynnä meikkipuutereita: Dolce&Gabbanan meikkipuuterin lisäksi kuvasta löytyy kaksi Chanelin mattapintaista meikkipuuteria ja neljä töistä jemmaan ostettua suosikkiani Cliniquen Almost Powder Makeupia.

Lisäksi minulta löytyy kotoa Lumenen Natural Code -linjan 2 in 1 Powder Makeup, joka on kuitenkin vähäisemmällä käytöllä.

Uusimpia tykkäyksiäni on myös saamani luonnonkosmetiikkamerkki Benecoksen silikoniton meikkivoide, josta tykkäsin kovasti ennen kuin ihoni alkoi Rottakuurin seurauksena kaivata kosteutta tuovia sävyttäviä päivävoiteita.

Meikinpohjustukseen pakistani löytyvät minikokoiset silikoniton Sensain Water Make-Up base sekä Clarinsin Instant Smooth-pohjustaja.

Lisäpeittävyyttä pakissani tarjoavat Diorin Nude-peiteaineet silmänalusille, Cliniquen Airbrush concealer (hieman ylimääräinen tuote minulla) sekä minulla lähinnä näppyjen peittoon tarkoitettu Estee Lauderin Double Wear Concealer ja Lumene Natural Coden näppyjä hoitava peiteaine. Shiseidon peiteaine puolestaan on mukava kompromissituote, joka sopii sekä näpyille että tummille silmänalusille.

Meikkivoiteen kiinnitykseen minulta löytyvät Diorin irtopuuteri, minikokoinen bareMineralsin Mineral Veil sekä Essentia Naturalen kiinnityspuuteri.

BareMineralsin Mineral Veilistä löytyy itseasiassa vielä toinen, hieman isompikin koko.

Aurinkopuutereita minulla on kotona neljä. Tai oikeastaan yksi noista on NYX-merkin täydellinen varjostusväri ja muut aurinkopuutereita. Lumenen ja Chanelin aurinkopuuterit ovat täydellisiä mattasävyjä kevyemmällä pigmentillä ja Cliniquen minikokoinen duo puolestaan tuo pienen shimmerin iholle.

Jos kuitenkin tahdon iholleni enemmän shimmeriä, ovat nämä korostustuotteet sitä varten. Itseasiassa tuo Chanelin Luna päätyi jo laivalle, mutta alla olevat bareMineralsin ja Clarinsin kosrostustuotteet löytyvät yhä kotoani.

Poskipunia minulta löytyy kotoa neljä: Benefitin todella kevyt ja shimmerisen persikkainen Georgia sekä MNY:n pinkki ja persikkainen sävy. Lisäksi saamani Lumenen poskipuna on ollut kokeilukäytössä jo jonkun aikaa.

Tällaisiin määriin olen siis saanut meikkieni määrän kutistettua. Ylimääräisiä tuotteita on vielä paljon ja määrä vielä kutistuu tulevien kuukausien aikana melko paljonkin, mutta kuten huomaatte, alkaa minulla näissäkin tuotteissa jo olla suhteellisen kohtuullinen valikoima.

Irtopuuterit, silmänrajaustuotteet, mascarat ja huulimeikit ovat vielä erityissyynissä, mutta muuten alan kohta olla sopivissa tuotemäärissä monien tuotteiden osalta. -Varsinkin, kun ottaa huomioon, että olen kosmetiikalla elävä, kosmetiikkaa hengittävä ja kosmetiikkaa lähes suoneen piikittävä kosmetiikkamyyjä ja -bloggaaja!

No, miltäs näyttää? Kuka voi tunnustaa olevansa jo minua pahempi poskipussillinen jyrsijä meikkijemmojensa suhteen?

Kommentit (17)

 1. Anonyymi

  Höh mun kommentti ei näköjään koskaan tullut..
  Mua siis kiinnostaa tuo Dior- viisikko- kuvan ylimmän rivin oikeimmanpuoleinen paletti- mikä paletti / minkä paletin mitä sävyjä siinä on?
  Lisäksi mistä noita mini-viisikkoja saa ja mikä mahtaa olla hinta?
  Ja näin viimein tuon Taupenkin! Pretty.fi – kaupasta näköjään saa tilattua (sikahinnalla tosin) ja sitten siitä Cherry Couturesta (missä huimat postimaksut?).
  Eikös luomivärit ja poskipunat ole käytännössä samaa tavaraa? Eli eikös tuo varjostaminen onnistuisi saman värisellä luomivärilläkin hätätapauksessa? Olisiko ideoita merkistä? Yritin jo sillä Isadoran viiden ruskean paletin keskimmäisellä sävyllä mutta lopputulos näytti siltä että mulla olisi likaa poskessa.

  -Nni

 2. Anonyymi

  mistä ostit tuon pakin ?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *