Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kosteussuihku vartalolle

Vartalovoideläträilijä tässä taas, hei! 
Yksi ylivoimaisimmista suosikkituotekategorioistani ovat vartalovoiteet. Kuiva ja helposti hilseilemäänkin lähteäv ihoni nauttii niillä hellimisestä, minkä vuoksi niiden käyttäminen on oikeastaan hieman pakollistakin. Jottei hommasta tulisi tylsä rutiini, kokeilen mielelläni patsi eri tuoksuisia vartalovoiteita mutta myös erityyppisiä koostumuksia.
Kaiken ei aina myöskään tarvitse olla voidemaista. Esimerkiksi kuivaöljyt ovat olleet mukavia tuotekokeiluja, mutta tällä kertaa hyppäsin aivan uusille vesille -kirjaimellisesti. Sain nimittäin kokeiluun Yves Rocherin Botanical Care Mist -nimellä kulkevan vartalosuihkeen, joka on nimenomaan tarkoitettu ihoa kosteuttavaksi tuotteeksi.
Ihoni rakastaa eniten täyteläisiä voiteita ja oikeastaan vartalovoit ovat sille sitäkin mieluisampia. Tämän vuoksi kevyeltä kuulostavan vesimäisen suihkeen koostumus arvelutti minua hieman. Voisikohan se oikeasti riittää pitämään ihoni kosteutettuna? 
Halusin kuitenkin kovasti kokeilla tuotetta, sillä tiedän teidänkin joukossanne olevan monia, jotka inhoavat rasvaisia koostumuksia, mutta joiden vartalon iho kaipaa silti kosteutusta. Ja kannattihan tämäkin kokeilu, sillä tämäpä oli yllättävän hyvä kosteuttaja!
Tuotteen koostumus oli tosiaakin vesimäisen kevyt, mutta aivan kuten nykyään monet kasvovesimäiset hoitonesteetkin kykenevät jättämään iholle pehmeän ja kosteutetun pinnan ilman rasvaista tunnetta, teki tämäkin vartalon iholle juuri sen. Ihan kuivimmalle iholle tämä ei tietenkään varmasti riitä, mutta oma ihoni, joka kuivuu todella helposti jopa hilseilevän kuivaksi on saanut tästä sen verran apua, ettei moista ilmiötä ole tapahtunut. Tuote sopiikin siis varmasti hyvin niille, joiden iho kaipaa juuri sen kevyen kosteutuksen ilman klähmäisen rasvaista tunnetta. Täytyy kuitenkin myöntää, etten olisi uskonut etukäteen tämän voivan olla näinkin hyvin ihoni kosteutettuna pitävä!
Ohuena suihkeena pullosta tulevan riittoisan tuotteen tuoksu on melko kevyt, mutta hieman ehkä sellainen ”vihreä”. Tuote ei tuoksu millään lailla yrttiselle tai millekään, mitä osaisin suoraan kuvailla, mutta en kuitenkaan itse kutsuisi tätä tuotteeksi, jota käyttäisin sen tuoksun vuoksi.
Tuote löytyy Yves Rocherin verkkokaupasta tämän linkin takaa.
Onko joku muu tykännyt tästä tai muista kosteussuihkeista? Onko teillä suositella jotain vastaavaa?

Kommentit (6)

 1. hellin

  Olen blogannut tällaisesta: http://sinistapintaa.blogspot.fi/2014/05/le-petit-olivier-eau-hydratante-corps.html
  Eli Le Petit Olivierin jasmiini-vartalovesi. Mulle kyllä riitti kosteustehot ainakin testijaksolla, vaikka mun sääret on aika kuivat. Tuota taasen käytän juuri tuoksun vuoksi :). Le Petit Olivieria saa Suomesta ainakin Rosalis-verkkokaupasta.

  Dermosililta tuli muuten myös juuri vartalosuihke, tosin sitä kuvataan voiteeksi.

  • virve

   Kiitos molemmista vinkeistä! 🙂

 2. Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Tämä voisi olla kiva kesällä, kun tulee käytyä usein suihkussa, muttei todellakaan huvita rasvailla kroppaa 🙂

  • virve

   Juurikin silloin loistava! 🙂

 3. Anonyymi

  Itse käytin varmaan jo edesmenneen Lumene spa -sarjan kosteutusöljyn.

  En tykännyt. Liukkailla käsillä pullon käsittely ja ruikkiminen oli haastavaa, neste oli.. no nestemäistä joten käytin sitä pyyhkeen päällä seisten varjellakseni lattiaa (jatkuvasti) tippuvilta pisaroilta. Haju oli juurikin ruohoinen, koivuinen ja yrttinen. Ihan jees ja käytin pois mutta en toiste osta.

  Kosteutuksesta ei ole mielipidettä. Oma ihoni kun ei ole kuiva.

  http://pics.drugstore.com/prodimg/333752/450.jpg

  • virve

   Tämä on siitä mukava, että suihku on tasaista sumua eikä niinkään ruikkivaa. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *