Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kosteuspisara kasvoilla

Lumenella pitkään valikoimissa ollut Hydra Drops -meikkivoide oli jonkun aikaa poissa saatavilta ja korvattu Vitamin C+ -meikkivoiteella, mutta ilmeisesti meikkivoiteen suosio oli niin suuri, että se oli jonkun aikaa sitten pakko tuoda takaisin markkinoille.

Kun itse kokeilin Hydra Dropsia ensimmäisen kerran, olin ihoni superpaksulla pakkelilla peittävä teini. En tykännyt meikkivoiteen ohuesta koostumuksesta, sillä en saanut sillä täyttä peittävyyttä. Minun ja Hydra Dropsin tarina loppui silloin lyhyeen.

Otin tuotteen uudelleen kokeiluun täysi-ikäiseksi tultuani kosmetologiksi opiskellessani ja tykästyin siihen yllätyksekseni. Tässä vaiheessa en enää halunnut peittää ihoani kokonaan pakkelin alle vaan tyydyin ainoastaan tasoittamaan sen sävyn.

Nyt kun Hydra Drops -meikkivoide on tehnyt comebackin ajattelin, että voisi olla hyvä hetki testata se jälleen.

Valitsin kokeiluun sävyn 2 Hunajamaito, joka on melko keltaista sävyä 1 Inkiväärikerma vaaleamman näköinen, muttei punainenkaan (kuten muissakin Lumenen meikkivoiteissa, eli älkää vaaleaihoiset aina tarttuko automaattisesti sävyyn 1).

Tältä testailut näyttivät:

Ilman meikkipohjaa ihoni kaipaa tällä hetkellä lähinnä sävyynsä tasoitusta. En siis kaipaa paksua ja peittävää meikkivoidetta, vaan nimenomaan juuri kevyttä meikkivoidetta.

Hydra Drops tasoitti ihoni sävyn hyvin jättäen ihoni heleäksi, kuulaaksi ja tasaisen väriseksi.

Kun lopputulokseen lisää vielä Diorin Nude Concealeria silmänalusille ja kasvoille sipaisee irtopuuteria, on pohja varsin mieluisa minun makuuni.

Ja kun poskipäille vielä sipaisee poskipunaa ja huulille huulikiiltoa, on lopputulos oikein mainio muutenkin.

Kuten aiemminkin, oli Hydra Dropsin kevyt koostumus yhä siis minulle mieleen. En osaa sanoa, onko koostumusta päivitetty minkä verran entiseen verrattuna, mutta minun ihollani meikkivoide tuntui yhä hyvin samantyyppiseltä kuin ennenkin.

Koska meikkivoide kuitenkin on ihoa kosteuttava, jää se iholle hieman kiiltävänä ja noh, ei aivan mattaisen tuntuisenakaan. Itse tykkään, että ihon on ehdottomasti tunnuttava mattaiselta tai edes matahkolta, joten minulla lopputulos vaatii irtopuuterilla viimeistelyn.

Ohutta kesämeikkivoidetta hakevalle tai muuten vaan kevyestä jäljestä tykkääville ja kuivempi ihoisille suosittelen tätä ehdottomasti. Mukavaa on myös se, että meikkivoiteesta löytyy hyvin vaalea sävy 0 Vaniljavaahto.

Muita Hydra Dropsiin pidemmässä suhteessa olleita tai sen vasta löytäneitä?

Postauksen meikkivoide on saatu Lumenelta.

Kommentit (16)

  1. Anonyymi

    Itse olen kalpea kuin kalkkilaivan kapteeni, teininä kokeilin innoissani sävyä 0, se oli kuin tehty ihonvärilleni, mutta muuten ei sopinut aknenaamaiselle teinille.

    Nyt kun ihoni on melko hyvässä kunnossa, hieman pintakuiva, niin tuote sopii täydellisesti. Kesällä tarvitsisin hieman peittävämpää, silloin iho tykkää kukkia hieman, niin toivoisin Lumenelta peittävämpää meikkivoidetta, joka olisi samaa sävyä Hydra Dropsin sävyn 0 kanssa (en rusketu millään enkä halua yhtään korostaa kaunista punoittavaa ihoani..).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *