Kosteaa kivaa

Ostin pieni ikuisuus sitten kokeiluun MOP:in paljon kehutut C-System-linjan kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen.

Shampoon olen saanut vihdoin kulutettua loppuun (mikä tarkoittaa sitä, että minulla on kotona enää yksi shampoo!) ja hoitoainekin on ollut aktiivikäytössä, joten nyt voisi olla hyvä hetki jakaa hieman kokemuksia ja mielipiteitä noista.

Shampoo on tarkoitettu kuivalle tukalle (ja päänahallekin) juuri sen vuoksi, ettei se sisällä sulfaatteja (eli vahvasti peseviä aineita). Tämä pesee tukan puhtaaksi, muttei tosiaakaan ole liian pesevä. Oma tukkani kaipaa aina välillä jotain hieman pesevämpää tämän rinnalla käytettäväksi tai muuten lopputulos alkaa olla hieman lattea muutamien peräkkäisten käyttökertojen jälkeen. (Itse tosin tykkään vaahdottaa tälläkin kahteen kertaan tukkani, kuten muillakin shampoilla.)

Mielestäni tämän on aivan loistava shampoo, jos tukka on kuiva tai pörröisyyteen taipuvainen, sillä tämä jätti tukan mukavan pehmeäksi. Jos päänahka on kovin rasvoittuva, ei tämä välttämättä ole paras valinta, mutta muuten erinomainen tuote minusta.

Tämä tuoksuu pirteän sirtushedelmäiselle (ei ollenkaan teolliselle) ja vaahtoaa miedosti. Tässä ei ole silikoneja, joten tämä sopii hyvin myös niitä vältteleville. Jos tosin käytät paljon muotoilutuotteita, eivät tämän pesutehot välttämättä riitä.

Sarjan hoitoaine on koostumukseltaan mukavan täyteläistä ja erinomainen tuote kuivalle tukalle niin pitkään muhitettuna kuin lyhyemmälläkin vaikutusajalla.

Tämä sopii hyvin kärsineelle tukalle, sillä tässä on paitsi kosteuttavia, myös korjaavia (eli tukan rakennetta väliaikaisesti paikkaavia) aineosia. Tukka tuntuu tämän jälkeen ihanan pehmeältä ja sileältä, vaikkei tässä silikoneja olekaan

Hoitoaineen koostumus on myös mukavan täyteläinen ja riittoisa. Tuoksu ei ole ihan yhtä mukava kuin shampoossa, mutta kyllähän tämäkin menee.

Itse tykästyin niin hoitoaineeseen kuin shampooseenkin kovasti ja voisin ehdottomastikin pitää pullolliset näitä jatkossakin kylpyhuoneessani niitä päiviä varten, kun tukkani tuntuu epätoivoiselta pörröltä ja kaipaan siloitusta, kosteutusta ja selvitystä.

MOP:in tuotteita voi tilata mm. Lookfantasticista ja Feeluniquesta.

Onko teillä kokemuksia näistä?

Kommentit (17)
  1. Eikö tossa hoitoaineessa ollu joku silikoniyhdiste?

  2. Hei osaisitkohan Virve neuvoa, kun ajattelin ostaa IsaDoran inliner kajalin yläluomien sisärajauksia varten, mutta kuivuuko se sillä tavalla ettei se tartu myös alaluomelle? Yleensä kun tuppaa väkisin tulemaan samalla myös alarajaus silmää räpäyttäessä, vaikken haluaisi. Toivottavasti ymmärsit.. 😀
    Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *