Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kosmetiikkamyyjän uusi turvasävy

Monilla kosmetiikkamyyjillä on päässään valmiina helppoja ”turvatuotteita” ja ”turvasävyjä”, joita he kerta toisensa jälkeen päätyvät asiakkaille myymään. Jollakin merkillä voi olla valikoimissa joku erittäin moneen makuun kelpaava ja helposti myytävä tuote tai tuotesävy, jonka luokse on helppo kävellä yhä uudestaan ja uudestaan asiakkaan etsiessä tietynlaista tuotetta.
Minä taisin juuri löytää uuden turvatuotteeni ja jopa turvasävyni, joiden luokse tulen jälleen töihinpalatessani kävelemään yhä uudelleen ja uudelleen.
Lancome lanseerasi vastikään Shine Lover nimellä kulkevat uudet kuultopunansa, jotka ovat jo koostumuksensa puolesta todella helppoja myyntituotteita. Moni etsii tuotetta, jota olisi helppoa ja nopeaa sipaista äkkiä huulille ja joka freesaisi ilmettä välittömästi. No, tässä se on.
Kiiltopunan kosteuttava ja huulia hellivä koostumus sisältää mm. hyaluronihappoa ja pensasruusuöljyä ja puna liukuukin huulille ihanan pehmeästi jättäen huulille kiiltopunille tunnuksenomaisen kauniin ja kevyen kiillon.
Sain itse punasta kaveriltani kokeiltavakseni hänen saamansa sävyn 254 Inattendue, joka näytti puikossa kuolettavan tylsältä ja aivan liian ruskealta, mutta joka paljastui huululla melkoiseksi herkuksi.

Kevyt sävy sopii lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen ja on sopivasti raikkaan vadelmaiseen taittava, muttei kuitenkaan liian kylmä sopiakseen useimmille. Tämä on todella, todella helppo sävy lisätä turvasävyjeni joukkoon nopeuttamaan monia niitä tilanteita, kun asiakas etsii ”jotain kivaa kevyttä sävyä, joka antaisi vähän väriä, mutta ei olisi silti liian voimakas”.

Oletteko te tutustuneet Lancomen Shine Lover -kiiltopuniin?
Lancomen Shine Lover -kiiltopunaa on myynnissä viidessätoista sävyssä ja punilla on hintaa n. 32 euroa.

Kommentit (9)

 1. Jonna H.

  Olen ihan hurahtunut näihin, omasta meikkipussista löytyy jo kolme. 😀

  • virve

   Oho! 🙂

 2. Marina

  Mulla löytyy yks ja tykkään tosi paljon

  • virve

   Ovat kyllä kivoja! 🙂

 3. Anonyymi

  Minä olin vähän pettynyt tähän,odotin että olisi enemmän huulikiiltomainen mutta ainakin minulla oli aika peittävä eikä tuntunut niin hoitavalta kuin odotin.Ostin sitten Sokoksen alesta kaksi eri sävyä Diorin Addictia ja ne ovat juuri sitä mitä halusin nyt kesäksi, kevyitä ja läpikuultavia mutta eivät kuitenkaan liian värittömiä.

  • virve

   Hyviä alelöytöjä! 🙂

 4. Anonyymi

  Harmittaa kun tekisi mieli käyttää huulimeikkiä, juurikin tämmöistä kevyttä ja freesiä mutta hampaani ovat niin kellertävät että minkä sävyinen huulimeikki tahansa saa ne näyttämään entistäkin keltaisemmalle! Tyydyn siis vaan ihailemaan ihanan sävyisiä huulipunia muiden huulilla!

  • virve

   :/

 5. virve

  Pakkaus on kyllä todella tylsä selektiivisen kosmetiikan pakkaukseksi. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *