Kosmetiikkakalenterit 2018

Vaikka sitä ei haluaisi uskoa, niin joulu lähestyy jo uhkaavasti ja moni on pyydellyt minulta postausta tämän vuoden kosmetiikkakalentereista. Otin itse tänä vuonna ilon irti joulusta ostamalla Ruotsista Glossyboxin joulukalenterin, joten olen yrittänyt malttaa pitää itseni kurissa muiden joulukalenterien kanssa. Moni merkki on vasta tuomassa kalenteriaan myyntiin, mutta tässä silti listattuna muutamia saatavilla jo olevia, saataville tulossa olevia sekä yksi juuri tänään myyntiin tullut joulukalenteri, jonka perään on kyselty erityisen paljon.

Varoitan jo alkuun, että moni merkki antoi meille ainakin töissä käyttöön kalenteristaan vain kuvia, joissa sisältö näkyi, eli postauksessa voi olla spoilaantumisvaara muutamien merkkien kalenterien kohdalla. Kannattaa siis selata alaspäin varovasti!

Lumene joulukalenteri 2018

Lumene 24 Arctic Beauty Treasures Advent Calendar 2018

Pidin Lumenen joulukalenterista aivan mielettömästi viime vuonna, kun pukki toi sen minulle PR-lahjana. Tuntuu, että Lumenelta tulee kokoajan vain ihanampia tuotteita ja tämä joulukalenteri kiinnostaa minua erityisesti juuri siksi, että se sisältää niin paljon ihonhoitotuotteita.

Tarkempia tietoja kalenterin sisällöstä löytyy täältä.*

Essie Advent Calendar 2018

Essie Advent Calendar 2018

Kynsituotteista innostuneille löytyy tietysti Essien joulukalenteri, joka on ollut supersuosittu joka vuosi ja ainakin meillä töissä se loppuu aina kesken. Tämän kalenterin kanssa kannattaakin siis olla nopea jos ei halua jäädä ilman.

Tarkempia tietoja kalenterista löytyy täältä.*

L’Occitane Magic Calendar Holiday 2018

Pahoittelen, ettei tästä kalenterista ole kuin sisällön paljastava kuva, mutta merkillä ei näyttänyt olevan muuta tarjolla. Tykkään L’Occitanen tuotteista, mutta en ole ikuisuuksiin käyttänyt niitä suuremmin, joten tämä kalenteri on kutkutellut mieltä kovasti. Juuri tällaisten kalenteriin sopivien kokojen kautta olisi kivaa taas päivittää oma L’Occitane-tuotetuntemus ajan tasalle.

Tarkempia tietoja kalenterin sisällöstä löytyy täältä.*

L'Occitane Classic Calendar Holiday 2018

L’Occitane Classic Calendar Holiday 2018

L’Occitanelta löytyy tänä vuonna myynnistä myös toinen kalenteri, joka on sisällöltään ja uloasultaan hieman pienempi ja siksi myös halvempi. Myös tämä kelpaisi minulle hyvin, joten ehkäpä hankin tämän vähän edullisemmaksi kakkoskalenteriksi, koska hei, eihän kosmetiikalla täytettyjä joulukalentereita voi koskaan olla liikaa!

Tarkemmat tiedot kalenterin tuotteista löytyvät täältä.*

Decleor Christmas Advent Calendar 2018

Mieltäni kutkutteli jo vuosi sitten hankkia Decleorin joulukalenteri ihan vain siksi, että minulla on niin vähän kokemuksia aromaterapiaan pohjautuvan tuotemerkin tuotteista ja joulukalenteri olisi kätevä tapa tutustua niihin. Pallottelenkin mielessäni, josko se toinen (tai kolmas…) joulukalenterini olisi sittenkin ehkäpä tämä, sillä Decleorin tuotteet kiinnostavat minua edelleen ihan älyttömästi.

Tarkka tuotelistaus kalenterin sisällöstä löytyy täältä.*

Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar 2018

Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar 2018

Jos kynsituotteet kiinnostavat enemmänkin, niin nimenomaan kynsituotteistaan tunnetun Ciaté-merkin joulukalenteri on sekin ollu joka vuosi aivan loistava. Kalenterista löytyy tänä vuonna parikymmentä kynsilakkaa ja muutamia niitä täydentäviä tuotteita.

Hieman tarkemmat tiedot kalenterin sisällöstä löytyvät täältä.*

bareMinerals Out of This World Calendar - 24 Days of Beauty

bareMinerals Out of This World Calendar

Minun silmääni vuoden parhaita meikkikalentereita vaikuttaisi olevan bareMinerals Out Of This World -joulukalenteri, joka sisältää varsin kattavan valikoiman merkin meikkejä. Myös bareMinerals on niitä sarjoja, jonka tuotteiden pariin en ole aikoihin uppoutunut kunnolla, joten tämä kalenteri olisi siksi erityisen kiinnostava.

Kalenterin sisältöön voi tutustua täällä.*

Babor Advent Calendar 2018

 

Babor Advent Calendar 2018

Saksalainen Babor on erityisen tunnettu nimenomaan ampulleistaan, jotka tehostavat ihonhoitoa. Merkillä on perinteisesti ollut sekä jouluna että pääsiäisen aikaan myynnissä kalentereita, jotka sisältävät pelkkiä erilaisia ampulleja ja kaikki merkiltä kokeilemani ampullit ovat olleet niin loistavia, että tämäkin kalenteri kuulostaa melko houkuttelevalta.

Lista kalenterin sisältämistä ampulleista löytyy täältä.*

 

Eleven Christmas Calendar 2018 -joulukalenteri

Elevenin kosmetiikkakalenteri 2018

Yksi joulukalenteri, josta olen saanut ylivoimaisesti eniten kyselyitä on tietysti ollut Elevenin joulukalenteri. Moni ehti jo epäillä, eikö kalenteria ole tulossa tänä vuonna myyntiin ollenkaan, mutta tottakai on ja täältä se nyt vihdoin tulee. Joulukalenteri on täynnä ihonhoitoa, meikkejä, tuoksuja, hiustuotteita sekä tietysti korealaista kosmetiikkaa ja sen 24 luukkua sisältävät yhteensä 30 tuotetta. Erityistä kalenterissa on sen hiilijalanjäljen hyvittänyt pakkaus, joka on valmistettu niin, että siitä saa joulun jälkeen erinomaisen säilytyslaatikon tilanjakajineen esimerkiksi asusteille tai kosmetiikalle.

Kalenterin tarkan sisällön voi katsoa täältä.*

Minkä kosmetiikkakalenterin te aiotte täksi jouluksi hankkia?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

Kommentit (31)
  1. Olen tässä jo viikon silmäillyt ja vertaillut eri joulukalentereita ja en oikein osaa valita The Body Shopin ja L’occitanen väliltä, kummallakin vaikutti olevan todella ihanat kalenterit. Mietin myös bareMineralsia ja Ritualsia mutta niitä saa metsästää oikein kunnolla, ei nimittäin ainakaan suomalaisissa kaupoissa ole tullut (vielä) vastaan. Ikinä minulla ei ole ollut kosmetiikkajoulukalenteria mutta tein päätöksen että tänä vuonna aion sellaisen hankkia 😀

    1. Ihan hirveän haastavaa kyllä aina päättää, että minkä kalenterin hankkii! 😀

    2. Itse ostin viime vuonna ekan kosmetiikka kalenterin ja se oli the body shopin se kalliimpi versio. Olin kyllä tyytyväinen. En ole niin meikkaaja tyyppiä, nii monet kalenterit jäävät laskuista omalta osalta. Ja kuulun myös niihin, jotka eivät halua tietää, mitä kalenterissa on. 🙂 Tänä vuonna ajattelin lumenen kalenterin hankkia. 🙂

  2. Siinä Elevinin kalenterissa oli yhden päivän kohdalla kaksi eri vaihtoehtoa. Jäin miettimään, että tuleeko jompi kumpi tuotepari sattumanvaraisesti vai maan mukaan?

    1. Sattumanvarainen sisältö. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *