Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kosmetiikkaa netistä?

Minulta kysellään paljon vinkkejä kosmetiikan nettishoppailuun liittyen, mutta yhä useammin minun on täytynyt todeta, etten ole harrastanut sitä pitkään aikaan kovin suurella volyymilla, joten minulla ei välttämättä ole siitä sitä viimeisintä omakohtaista kokemusta. 
Siksi ajattelinkin avata tänään keskustelua kosmetiikan nettishoppailusta ja antaa puheenvuoron täysin teille. 
Olisin nimittäin erittäin kiinnostunut kuulemaan, mistä te internetissä shoppaatte kosmetiikkaa ja miksi juuri sieltä? Onko jossakin paikassa erityisen hyvä tuotevalikoima, edullisia hintoja, hyvää palvelua, nopea saatavuus tai jokin muu sellainen tekijä, joka saa teidät käymään kosmetiikkaostoksilla nimenomaan siellä?
Minua kiinnostaisi muutenkin tietää, kuinka paljon shoppailette kosmetiikkaa verkossa. Suositteko mielummin kotimaisia verkkokauppoja vai ulkomaalaisia? Miksi? Tai miksi ette koe verkkoshoppailua omaksi jutuksenne vaan mielummin ostatte tuotteenne suoraan myymälästä?
Aihe kiinnostaa minua kovasti ja niin myös varmasti monia teistäkin, joten tästä tulkoon siis tietopaketti, jonka kommenttiosuus on täysin teiltä teille suunnattu minun nauttiessa vierestä kommenttienne lukemisesta. 
 Paitsi että minä annan blogissani vinkkejä teille, saan niitä itse teiltä hyvin usein. Toivottavasti saankin tälläkin kertaa teiltä myös vinkkejä nettikapoista, joiden olemassaolosta en ole itse edes ollut tietoinen!
Kiitän jo etukäteen kaikkia aihetta pohtimaan lähteviä!

Kommentit (44)

 1. Anonyymi

  Olen tilannut jonkun verran kosmetiikkaa Strawberrynetistä. En ole tietoinen että olisi feikkejä, mutta onko jollain kokemusta tällaisesta ? Itse olen ajatellut, että se on niin iso putiikki, ettei ne voi myydä kopiotuotteita… Sitten, minkä maalainen on BeautyBay.com ? Onko heidän tuotteissaan tulleja`?

 2. Maria Sjöblom

  Löysinpäs kivan ketjun. Tuli kirjamerkkeihin paljon uutta seulottavaa.

  Toivottavasti kaikki jotka ovat tänne kirjoitelleet, tietävät jo tässä vaiheessa, että Strawberry.net ja Feelunique palauttavat meidän alv:n tullauspäätöstä vastaan.

  Itselleni on tuttuja ainoastaa siis nuo edellämainitut, ja yhden tilauksen olen tehnyt shopping4net kauppaan. Tuli n. viikossa. Nyt odottelen ensimmäistä tilaustani Beautybaysta.

  Strawberryllä on välillä huiman edullisia päivän tarjouksia, ja mun mielestä hyvä kanta-asiakas ohjelma. Feeluniquella maantieteellisen sijannin huomioon ottaen, omasta mielestäni turhan pitkät toimitusajat. Mansikassa vaihdellut parista viikosta lähes neljään viikkoon.

 3. Anne

  Nettikauppa on monipuolinen ja tuotteet aivan ihania ja laadukkaita! Toimitus tuli nopeasti perille ja huolellisesti pakattuna.
  http://aroma24.fi

 4. R

  http://www.hyvinvointitori.fi/ löytyy myös lista sekä kotimaista että ulkomaisista kaupoista. Monissa esimerkiksi englantilaisissa kosmetiikkakaupoissa hinnat sekä toimituskulut ovat edulliset ja toimitus tapahtuu n. viikossa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *