Kosmetiikkaa netistä?

Minulta kysellään paljon vinkkejä kosmetiikan nettishoppailuun liittyen, mutta yhä useammin minun on täytynyt todeta, etten ole harrastanut sitä pitkään aikaan kovin suurella volyymilla, joten minulla ei välttämättä ole siitä sitä viimeisintä omakohtaista kokemusta. 
Siksi ajattelinkin avata tänään keskustelua kosmetiikan nettishoppailusta ja antaa puheenvuoron täysin teille. 
Olisin nimittäin erittäin kiinnostunut kuulemaan, mistä te internetissä shoppaatte kosmetiikkaa ja miksi juuri sieltä? Onko jossakin paikassa erityisen hyvä tuotevalikoima, edullisia hintoja, hyvää palvelua, nopea saatavuus tai jokin muu sellainen tekijä, joka saa teidät käymään kosmetiikkaostoksilla nimenomaan siellä?
Minua kiinnostaisi muutenkin tietää, kuinka paljon shoppailette kosmetiikkaa verkossa. Suositteko mielummin kotimaisia verkkokauppoja vai ulkomaalaisia? Miksi? Tai miksi ette koe verkkoshoppailua omaksi jutuksenne vaan mielummin ostatte tuotteenne suoraan myymälästä?
Aihe kiinnostaa minua kovasti ja niin myös varmasti monia teistäkin, joten tästä tulkoon siis tietopaketti, jonka kommenttiosuus on täysin teiltä teille suunnattu minun nauttiessa vierestä kommenttienne lukemisesta. 
 Paitsi että minä annan blogissani vinkkejä teille, saan niitä itse teiltä hyvin usein. Toivottavasti saankin tälläkin kertaa teiltä myös vinkkejä nettikapoista, joiden olemassaolosta en ole itse edes ollut tietoinen!
Kiitän jo etukäteen kaikkia aihetta pohtimaan lähteviä!
Kommentit (44)
  1. En ole juurikaan kosmetiikkaa tilannut netistä, en tiedä miksi vierastan sitä. Nyt tosin olen innostunut pretty.fi verkkokaupasta pari kertaa tilaamaan luomiväripaletteja, kynsilakkoja ja esimerkiksi erilaisia kynnenkovettajia ym.

  2. Voi että miten kiva postaus! Täytyypä sitten jakaa omatkin nettishoppailutärpit. Oikeastaa suurimman osan kosmetiikasta tilaan Beautybaystä, joka on toiminut aivan moitteettomasti. Aiemmin feelunique oli lemppari, mutta tullirajojen muututtua ei sinne jaksa koko ajan näpytellä pieniä tilauksia. Juuri tällä viikolla laitoin ensimmäiset tilaukseni Lookfantasticille ja iherbille. Saa nähdä miten niiden kanssa käy. Ainakin tuo Jenkeistä tilaaminen vähän jänskätti!
    Aiemmin käytin paljon Korresin tuotteita ja tilasin ne aina poikkeuksetta Pharmazon nimisestä verkkokaupasta Kreikasta. Silloin puljun asiakaspalvelu oli mitä loistavinta! Nyt en ole pitkään aikaan ja mietinkin onko asiakaspalvelu vielä eurokriisinkin jälkeen meitä suomalaisia kohtaan yhtä hyvää 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *