Löytö: koko ihonhoitorutiinin korvaavat aamunaamiot

Sis. mainoslinkinOnko joukossamme niitä, jotka haluaisivat mielellään suoriutua aamuisin koko ihonhoitorituaalista minuutissa, mutta eivät silti haluaisi jättää väliin mitään tärkeää vaihetta?

Epäilemättä moni minun lisäkseni kaipaisi varsinkin pimeinä talviaamuina yhden pienen lisähetken lämpimän ja ah, niin pehmeän peiton alla ja olisi valmis nauttimaan siitä jopa ihonhoidon kustannuksella. Tänään minulla olisikin jaossa tuotevinkki niille tyypeille, jotka ottavat mielellään vastaan aamuihinsa ihonhoidon pikapelastajaa.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Nappasin kokeiluun japanilaisia KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask -kangasnaamioita, jotka ovat niiden nimen mukaisesti kehitetty nimenomaan aamukäyttöön. Nämä erityiset kangasnaamiot eivät kuitenkaan venytä aamurutiinia yhdellä lisävaiheella tavallisten aikaa vievien kangasnaamioiden tapaan vaan jopa nopeuttavat aamuja korvaamalla muita tuotteita.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask -kangasnaamiot on nimittäin kehitetty aamun moniottelijoiksi, jotka suoriutuvat kaikesta mahdollisesta aamun ihonhoidosta ja vieläpä minuutissa.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Minuutiksi kasvoille asetettavat 5-in-1-kangasnaamionaamiot on kehitetty korvaamaan ihonpuhdistus, kasvovesi, kosteusemulsio, kasvonaamio sekä meikinpohjustaja. Kangasnaamioiden annetaan vaikuttaa kasvoilla minuutti, minkä jälkeen kasvojen iho pyyhitään vielä naamiolla hellästi sivellen. Naamion hoitovaikutusta voi tehostaa painelemalla sillä lopuksi ihoa, jolloin iholle jää entistä enemmän naamion hoitavia ainesosia.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Naamion ainesosaluettelo on kuin ihon herkkuaamiainen raikkailla hedelmillä höystettynä. Naamion lähes vesimäisen kevyt seerumi sisältää mm. greippiuutetta, limeuutetta, hunajaa, vadelmauutetta, mustikkauutetta, mansikkauutetta ja taikapähkinää sekä kosteuttavasta vaikutuksestaan tunnettua hyaluronihappoa, kollageenia ja glyseriiniä, jotka kaikki hellivät ihoa.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Naamioita myydään sekä 8 kappaleen pusseissa että huikeissa bokseissa, jotka sisältävät 46 naamiota – vähän kuin puhdistusliinarasiat. (Postasinkin jo aiemmin KOSE-merkin vastaavissa rasioissa myytävistä kangasnaamioista täällä.) Itse tyydyin tällä kertaa 8 kappaleen pussiin, sillä haluan tietysti päästä jatkamaan naamioseikkailujani pian uusien tuotteiden kanssa.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Naamio sisältää paljon ihoa raikastavia ainesosia, jotka tuntuivat ehkä ihan vähän silmissäni asetettuani naamion kasvoilleni. Eivät mitenkään pahasti tai niin, että silmäni olisivat alkaneet vuotaa, mutta tunsin silti, että niiden lähettyvillä on jotain melko raikasta meneillään.

Naamion kankaassa oli melko hyvä istuvuus, mutta silmien ja nenän alue oli jälleen hieman ongelmallinen. En kuitenkaan ole viitsinyt toteuttaa näiden kangasnaamioiden kanssa sitä aiemmin tässä postauksessa vinkkaamaani naamioiden istuvuutta parantavaa vinkkiä, sillä nämä naamiot ovat kasvoilla niin lyhyen aikaa ja liian lähellä silmiäni nämä voisivat ehkä jopa saada silmäni hieman vuotamaan.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Kasvonaamioiden vaikutusajaksi riittää tosiaan minuutti ja täytyy myöntää, että iho jäi niiden jäljiltä todella miellyttävän tuntuiseksi. Se oli pehmeän raikas, puhdas ja hoidetun tuntuinen sekä juuri sopivan ravittu ilman selkeästi klähmäistä tunnetta. Ajattelin hoidetun tunteen aluksi voivan johtua osaksi siitä, että ihollani olisi vielä edellisen yön hoitotuotteita, joten kokeilin käyttää naamioita myös tavallisen ihonpuhdistuksen jälkeen. Lopputulos oli sama ja iho tuntui hyvältä.

Pidin naamioiden aikaansaamasta fiiliksestä todella paljon. Koska ihonpuhdistus on kuitenkin minulle hyvin tärkeä juttu ja käytän yöllä useita hoitotuotteita, jotka pesen kasvoiltani mielelläni aamulla pois ennen uusien tuotteiden lisäämistä en usko, että voisin korvata näillä sitä.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Toisaalta voin kuitenkin sieluni silmin nähdä, että minulla on näitä Tukholmassa jättipaketti yöpöydällä ja samalla kun painan työaamuina herätyskellooni yhden iPhonen salliman kahdeksanminuuttisen lisätorkun (kuka idiootti on kehittänyt puhelimen, jonka torkun pituutta ei voi säätää?!?), nappaan käsiini naamion ja hoidan sen avulla koko aamuisen ihonhoitorutiinin ihonpuhdistuksesta kosteutukseen ja meikin pohjustukseen sängystä käsin puoliunessa…   

Jos jollakin muulla on siis samanlaisia haaveita aamuisen ihonhoitorutiinin nopeutukseen ja helpotukseen (tai joku kaipaa esimerkiksi lentomatkalle kätevää tuotetta), niin näitä kangasnaamioita kannattaa testata. Naamioista saa helpoiten tilattua Suomeen eBaysta ja niiden myyjiä löytyy täältä* edulliseen hintaan.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Kenen tarpeisiin tällaiset pikaiset aamunaamiot voisivat sopia?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (17)
 1. Juuri samaa ajattelin: torkkukytkin päälle, naamio naamalle ja tyynypinon uumeniin unilta-paluu-unille. Kyllä varmaan naamion voi jättää pidemmäksikin aikaa nääs kun mulla kännykkä antaa 5 kpl 5 minuutin torkkuja, eikä nekään aina riitä 😀

  1. Joo, täälläkin on yksi melkoinen torkuttaja ja mies aina kiroaa… 😀

 2. Dzinni / Dzinnin Ajatuksia -blogista
  9.2.2018, 11:13

  Tassa toinen vastaavanlainen tuote, jota ilmeisimmin Ruotsissa ja Suomessa myy Kicks:

  http://dzinninajatuksia.blogspot.ch/2017/06/7-in-1-aamunaamio.html

  1. Kiitos linkistä! 🙂

   1. Tuo Starskinin tuote on kyllä aika hyvä, varsinkin pintakuivuuteen taipuvaisella iholla, ja sitten silloin, jos edellinen ilta on mennyt hiukan ”pitkäksi”…. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *